Hotell Sandnes: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 31 hoteller i Sandnes, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Sandnes

Det er mange flotte hoteller i Sandnes, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Sandnes

Science Factory

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Science Factory?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Sandnes som ligger nærmest Science Factory, kan du forvente deg å måtte betale 951 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 951 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Science Factory. Hoteller i nærheten av Science Factory er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Sandnes som koster 871 kr.

Hoteller i nærheten av Science Factory

Når bør du bestille hotell i Sandnes

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Sandnes
Lavsesong
august
Høysesong
November

billigste måned å overnatte

7 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

15 %

forventet prisøkning

Pris
756 kr - 943 kr
Dyreste ukedag
onsdag
Billigste ukedag
fredag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

908 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

942 kr

snittpris over de siste to ukene


Sandnes reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Sandnes

Hvordan bor man billig i Sandnes?

Leter du etter billig hotell i Sandnes kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er å bo på vandrerhjem eller hotell litt utenfor sentrum av byen. Dette koster fra omtrent 600 NOK per natt. Du finner også 3-stjerners hotell som koster fra omtrent 900 NOK per natt. De aller fleste hotellene i byen med 3 stjerner, som ligger sentralt og har restaurant, koster fra rundt 1000 NOK per natt.

Sandnes på budsjett

Sandnes er den perfekte by for deg som vil på koselig Norgesferie og samtidig holde deg til budsjettet. Her er det nemlig en rekke morsomme aktiviteter du og familien eller vennegjengen kan finne på. Om sommeren når de fleste besøker byen, er det ekstra liv i sentrum og da er det perfekt å sette seg på kaia og ta en kaffe og se på livet. Videre kan dere dra på stranda eller på sykkeltur langs med fjorden og utover mot kysten. Pass på å ta med tur-klærne så er dere klare for aktive dager ute. Vil dere dra til Kongeparken så finnes det gode tilbud på internett, men det er lurt å bestille billettene på forhånd. Da kan du nemlig finne ulike rabatter. Disse koster fra omtrent 350 NOK per dag, så det lønner seg å ikke kjøpe disse i siste liten.

Hvordan kommer man seg rundt i Sandnes?

Mange ankommer Sandnes i bil, og da kan man komme seg rundt til turer og områdene rundt byen ved å kjøre. For eksempel kan man kjøre ut til Stavanger eller til Kongeparken. Du kan også ta beina fatt og gå, spesielt hvis du skal oppholde deg i sentrum av byen. Det finnes også en rekke busser du kan ta i byen og til områder rundt. Disse drives av Kolumbus og en billett koster fra omtrent 35 NOK for voksen. Du kan kjøpe billett med Kolumbus billett-app på mobilen, eller med kontanter ombord i bussen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Sandnes?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Sandnes, men noen hoteller eller gjestehus kan for eksempel ha 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Sandnes?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Sandnes på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet når du gjør bestillingen.

Parkering i Sandnes

Mange av hotellene i Sandnes har reserverte parkeringsplasser for gjestene sine. Dersom ditt hotell ikke har dette, så finnes det også en rekke gateparkeringer i byen som du kan benytte deg av.


Hvor mye koster et hotell i Sandnes per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Sandnes med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Quality Hotel Residence
1# Mest populære

Quality Hotel Residence

7,7

883 kr

Vis hotelltilbud
Smarthotel Forus
2# Mest populære

Smarthotel Forus

7,6

592 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Sverre
Beste verdi

Hotel Sverre

7,4

550 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Sandnes

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Sandnes
Hotel Sverre

Hotel Sverre

7,4

551 kr

Vis hotelltilbud
Thon Hotel Sandnes

Thon Hotel Sandnes

7,3

826 kr

Vis hotelltilbud
Smarthotel Forus

Smarthotel Forus

7,6

592 kr

Vis hotelltilbud
Quality Hotel Residence

Quality Hotel Residence

7,7

884 kr

Vis hotelltilbud
Sandnes Vandrerhjem

Sandnes Vandrerhjem

8,2

717 kr

Vis hotelltilbud
GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted

GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted

8,0

959 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Sandnes

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Smarthotel Forus

Smarthotel Forus

7,6

592 kr

Vis hotelltilbud
Thon Hotel Sandnes

Thon Hotel Sandnes

7,3

826 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Sverre

Hotel Sverre

7,4

551 kr

Vis hotelltilbud
GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted

GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted

8,0

959 kr

Vis hotelltilbud
Quality Hotel Residence

Quality Hotel Residence

7,7

884 kr

Vis hotelltilbud
Kronen Gaard Hotel

Kronen Gaard Hotel

8,2

976 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Sandnes

Sandnes ligger i Rogaland og er en by ikke langt fra kysten, innerst i Gandsfjorden. I tillegg er Sandnes en kommune og grenser til steder slik som Sola, Stavanger og Gjesdal. Dette er faktisk den syvende største byen i Norge, og har vært kjent for blant annet teglverkindustri, tekstilproduksjon, sykler og olje. Det er faktisk her Den Beste Sykkel kommer fra, og sykkelløpet Nordsjørittet ender i Sandnes. Dette er en by perfekt for både forretningsreisende, sport- og sykkelentusiaster og barnefamilier.

Reiser du til Sandnes med barna, er det mye å finne på her. Velg et hotell i sentrum av byen, så har dere kort vei når dere skal ut og spise middag eller titte rundt i byen. Noe som er svært populært for de små, er en tur til Kongeparken. Dette er en fornøyelsespark som ligger omtrent femten minutter med bil fra Sandnes, i området som heter Ålgård. Sandnes er byen som ligger nærmest Kongeparken, og et hotell i Sandnes er dermed perfekt for dere som vil ha kort vei til moroa.

Er du på Norgesferie med vennegjengen og ønsker en ferie fylt av aktiviteter og aller helst flotte sykkelturer, så er et hotell i Sandnes et godt valg. Du finner et sykkelkart over alle stier i Nord-Jæren på Vegvesenet sine nettsider. Bor du i Sandnes bor du innenfor dette området, det finnes mange gode sykkelveier og det er i tillegg flatt landskap som gjør syklingen til en nytelse og det er mye vakkert kystlandskap å se på veien.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Sandnes

Sandnes er en koselig by i Rogaland, som ligger perfekt til innerst i Gandsfjorden. Her er det spesielt god atmosfære om sommeren, da byen virkelig er på sitt beste med herlig mildt vær, lange, lyse dager og kort vei til strand og bademuligheter. Dessuten er dette et ferieparadis for barn som gjerne vil oppleve litt morsomme aktiviteter. Dra til Kongeparken for fart og spenning i berg- og dalbaner, eller dra til Vitenfabrikken. Dette er et museum som virkelig er godt tilrettelagt for nysgjerrige barn som vil delta og være aktive. Her er det nemlig massevis av spennende utstillinger og det er interaktive installasjoner slik at barna virkelig kan ta skikkelig del i museumsopplevelsen. Her er det fokus på realfag, og å lære ved å gjøre.

Det finnes mange små parker i Sandnes der man kan slappe av eller gå tur. Dra for eksempel til Gisketjern, som ligger i gåavstand fra sentrum. Her er det en park og tursti rundt vannet, med forbindelse til Ormaskogen. Det er også godt tilrettelagt for å gå turer rundt Stokkelandsvannet, som ligger litt utenfor byen. Her er det grusveier og god utsikt over vannet under turen.

Utforsk koselige Sandnes på en koselig familieferie fylt med morsomme aktiviteter.


Reiseinformasjon for Sandnes

Hvor mange dager tilbringer folk i Sandnes?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 2 netter i Sandnes.

Hvor mye koster et hotell i Sandnes?

839 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Sandnes. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Sandnes?

Prisene på hotellrom i Sandnes kan være hele 58 kr % lavere i august. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Sandnes?

torsdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Sandnes. Den høyeste prisen bruker å være på tirsdag.

Hvor mye koster et hostell i Sandnes?

Hosteller i Sandnes (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 667 kr per person, per natt. Dette er 172 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Sandnes.