Hotell Sandnes: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 24 hoteller i Sandnes, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

De beste hotellene i Sandnes

Det er mange flotte hoteller i Sandnes, Norge, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Sandnes

Science Factory

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Science Factory?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Sandnes som ligger nærmest Science Factory, kan du forvente deg å måtte betale 647 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 647 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Science Factory. Hoteller i nærheten av Science Factory er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Sandnes som koster 899 kr.

Hoteller i nærheten av Science Factory

Når bør du bestille hotell i Sandnes

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Sandnes
Lavsesong
september
Høysesong
april

billigste måned å overnatte

4 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

4 %

forventet prisøkning

Pris
782 kr - 837 kr
Dyreste ukedag
onsdag
Billigste ukedag
tirsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

963 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

snittpris over de siste to ukene


Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Sandnes

Hvordan bor man billig i Sandnes?

Leter du etter billig hotell i Sandnes kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er å bo på vandrerhjem eller hotell litt utenfor sentrum av byen. Dette koster fra omtrent 600 NOK per natt. Du finner også 3-stjerners hotell som koster fra omtrent 900 NOK per natt. De aller fleste hotellene i byen med 3 stjerner, som ligger sentralt og har restaurant, koster fra rundt 1000 NOK per natt. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 07-05-18).

Sandnes på budsjett

Sandnes er den perfekte by for deg som vil på koselig Norgesferie og samtidig holde deg til budsjettet. Her er det nemlig en rekke morsomme aktiviteter du og familien eller vennegjengen kan finne på. Om sommeren når de fleste besøker byen, er det ekstra liv i sentrum og da er det perfekt å sette seg på kaia og ta en kaffe og se på livet. Videre kan dere dra på stranda eller på sykkeltur langs med fjorden og utover mot kysten. Pass på å ta med tur-klærne så er dere klare for aktive dager ute. Vil dere dra til Kongeparken så finnes det gode tilbud på internett, men det er lurt å bestille billettene på forhånd. Da kan du nemlig finne ulike rabatter. Disse koster fra omtrent 350 NOK per dag, så det lønner seg å ikke kjøpe disse i siste liten. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 07-05-18).

Hvordan kommer man seg rundt i Sandnes?

Mange ankommer Sandnes i bil, og da kan man komme seg rundt til turer og områdene rundt byen ved å kjøre. For eksempel kan man kjøre ut til Stavanger eller til Kongeparken. Du kan også ta beina fatt og gå, spesielt hvis du skal oppholde deg i sentrum av byen. Det finnes også en rekke busser du kan ta i byen og til områder rundt. Disse drives av Kolumbus og en billett koster fra omtrent 35 NOK for voksen. Du kan kjøpe billett med Kolumbus billett-app på mobilen, eller med kontanter ombord i bussen. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 07-05-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Sandnes?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Sandnes, men noen hoteller eller gjestehus kan for eksempel ha 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Sandnes?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Sandnes på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet når du gjør bestillingen.

Parkering i Sandnes

Mange av hotellene i Sandnes har reserverte parkeringsplasser for gjestene sine. Dersom ditt hotell ikke har dette, så finnes det også en rekke gateparkeringer i byen som du kan benytte deg av.


Hvor mye koster et hotell i Sandnes, Norge per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Sandnes med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
1# Mest populære

Comfort Hotel Stavanger

7,4

765 kr

Vis hotelltilbud
Beste verdi

Ydalir Hotel

9,2

911 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Sandnes

Dette er de billigste hotellene og hostellene i Sandnes, Norge

Guesthouse-Tanke Svilands

7,0

396 kr

Vis hotelltilbud

Saga Caves

8,8

568 kr

Vis hotelltilbud

Backpack Shack

499 kr

Vis hotelltilbud

Altonahagen

594 kr

Vis hotelltilbud

Apartment - Lars Vaages

8,1

542 kr

Vis hotelltilbud

Det Lille Pensjonat & Hotell

4,5

688 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Sandnes

Disse hotellene i Sandnes har de beste prisene basert på vurderingene deres

Scandic Royal Stavanger

8,4

929 kr

Vis hotelltilbud

Comfort Hotel Stavanger

7,4

766 kr

Vis hotelltilbud

Comfort Hotel Square

8,2

706 kr

Vis hotelltilbud

Sandnes Vandrerhjem

8,2

740 kr

Vis hotelltilbud

Ydalir Hotel

9,2

912 kr

Vis hotelltilbud

Apartment - Lars Vaages

8,1

542 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Sandnes er det best å bo?

Sandnes ligger i Rogaland og er en by ikke langt fra kysten, innerst i Gandsfjorden. I tillegg er Sandnes en kommune og grenser til steder slik som Sola, Stavanger og Gjesdal. Dette er faktisk den syvende største byen i Norge, og har vært kjent for blant annet teglverkindustri, tekstilproduksjon, sykler og olje. Det er faktisk her Den Beste Sykkel kommer fra, og sykkelløpet Nordsjørittet ender i Sandnes. Dette er en by perfekt for både forretningsreisende, sport- og sykkelentusiaster og barnefamilier.

Reiser du til Sandnes med barna, er det mye å finne på her. Velg et hotell i sentrum av byen, så har dere kort vei når dere skal ut og spise middag eller titte rundt i byen. Noe som er svært populært for de små, er en tur til Kongeparken. Dette er en fornøyelsespark som ligger omtrent femten minutter med bil fra Sandnes, i området som heter Ålgård. Sandnes er byen som ligger nærmest Kongeparken, og et hotell i Sandnes er dermed perfekt for dere som vil ha kort vei til moroa.

Er du på Norgesferie med vennegjengen og ønsker en ferie fylt av aktiviteter og aller helst flotte sykkelturer, så er et hotell i Sandnes et godt valg. Du finner et sykkelkart over alle stier i Nord-Jæren på Vegvesenet sine nettsider. Bor du i Sandnes bor du innenfor dette området, det finnes mange gode sykkelveier og det er i tillegg flatt landskap som gjør syklingen til en nytelse og det er mye vakkert kystlandskap å se på veien.


Om Sandnes

Sandnes er en koselig by i Rogaland, som ligger perfekt til innerst i Gandsfjorden. Her er det spesielt god atmosfære om sommeren, da byen virkelig er på sitt beste med herlig mildt vær, lange, lyse dager og kort vei til strand og bademuligheter. Dessuten er dette et ferieparadis for barn som gjerne vil oppleve litt morsomme aktiviteter. Dra til Kongeparken for fart og spenning i berg- og dalbaner, eller dra til Vitenfabrikken. Dette er et museum som virkelig er godt tilrettelagt for nysgjerrige barn som vil delta og være aktive. Her er det nemlig massevis av spennende utstillinger og det er interaktive installasjoner slik at barna virkelig kan ta skikkelig del i museumsopplevelsen. Her er det fokus på realfag, og å lære ved å gjøre.

Det finnes mange små parker i Sandnes der man kan slappe av eller gå tur. Dra for eksempel til Gisketjern, som ligger i gåavstand fra sentrum. Her er det en park og tursti rundt vannet, med forbindelse til Ormaskogen. Det er også godt tilrettelagt for å gå turer rundt Stokkelandsvannet, som ligger litt utenfor byen. Her er det grusveier og god utsikt over vannet under turen.

Utforsk koselige Sandnes på en koselig familieferie fylt med morsomme aktiviteter.


Reiseinformasjon for Sandnes

Hvor mange dager tilbringer folk i Sandnes?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 2 netter i Sandnes.

Hvor mye koster et hotell i Sandnes?

941 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Sandnes. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Sandnes?

Prisene på hotellrom i Sandnes kan være hele 4 % lavere i september. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Sandnes?

mandag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Sandnes. Den høyeste prisen bruker å være på tirsdag.

Hvor mye koster et hostell i Sandnes?

Hosteller i Sandnes (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 714 kr per person, per natt. Dette er 228 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Sandnes.


momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Sandnes