Leiebiler i Portland, Maine

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Portland, Maine? Start søket her!

Portland, ME, USA
15. Ara — 22. Ara
Portland, ME, USA
Cum 15.12.
12:00
Cum 22.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Portland

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Portland

Hvilket leiebilselskap er billigst i Portland?

De billigste leiebilene i Portland finner man som regel hos Budget. Ved bestilling med Budget, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 417 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Portland er 469 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Portland?

Til en gjennomsnittspris på 846 kr/dag (og kun 674 kr/dag), er leiebiler av typen Chevrolet Tahoe i Portland den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Mazda CX-5 i Portland for i gjennomsnitt 452 kr/dag (417 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Viktig informasjon om leiebiler i Portland

Når du besøker den naturskjønne byen Portland, ville ikke turen være komplett uten å besøke Portland Head Light eller Fort Williams Park, som begge er lett tilgjengelig med bil. Hold et øye med motorveiene 95 og 302, da disse er to av hovedveiene i byen og kobler mange av nabolagene sammen, inkludert sentrum. Selv om det kan være vanskelig å finne gratis gateparkering for leiebil i Portland, er det mange målte områder, samt betalte plasser og parkeringsgarasjer å velge mellom. Det er enkelt å leie en bil i dette området, da det er opptil 20 leiebilsteder i Portland som du kan velge mellom.

Er det verdt det å leie bil mens du besøker Portland?

Du trenger ikke å bekymre deg for å finne parkering for leiebilen din i Portland, da det er mange betalte alternativer å velge mellom, inkludert garasjer og forbruksarealer. Portland er kjent for å være en travel by og et populært feriemål, så det er noen områder som er kjent for å bli overbelastet, inkludert motorveiene 25, 95, 295 og 302. Hvis du ikke ønsker å bli stående fast i trafikken, unngå å kjøre leiebil i Portland på disse motorveiene tidlig morgen og kveld, da disse tidene anses å være rushtiden. Når du besøker regionen, er en billig leiebil i Portland en praktisk og rimelig måte å se alle severdighetene i området på mens du har muligheten til å selv planlegge når og hvor du vil reise. Byen er kjent for å være viltvoksende, så en leiebil i Portland kan hjelpe deg å se noen av severdighetene som er mer utenfor allfarvei, som Casco Bay og Allagash Brewing Company.

Hvilke forskjellige kjørelover bør jeg huske på mens jeg kjører i Portland?

Når du leier bil i Portland, er det viktig å huske på noen av de lokale trafikklovene. For eksempel må barn under 12 år alltid være i baksetet. Hvis barnet ditt er under 8 år, må det bruke et passende sikkerhetsbelte. Du må alltid holde en avstand tilsvarende to sekunder mellom deg og bilen foran deg, og en avstand tilsvarende tre sekunder mellom deg og syklister. Med mindre et skilt sier noe annet, har du lov til å gjøre en U-sving. Hvis du noen gang er i tvil om trafikkregler, må du kontakte Portland sin avdeling for motorkjøretøyer for å få informasjon om de nyeste lovene.

Hva slags førerkort trenger du for å leie bil i Portland?

Når du leier en bil i Portland, selv om det er en elektrisk leiebil eller en passasjerbil, må du ha et gyldig førerkort. De som ikke er fra USA kan presentere enten et internasjonalt førerkort eller et førerkort fra hjemlandet sammen med passet sitt.


0

Leiebilselskaper i Portland

Alle større selskaper som leier ut biler i Portland, Maine

Alamo

1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,7

Hentes/Leveres

8,8

Value

7,9

Enterprise Rent-A-Car

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,1

Hentes/Leveres

8,3

Value

7,9

Dollar

1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,3

Hentes/Leveres

8,4

Value

8,0

Budget

1 utleiested
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,1

Value

7,6

National

1 utleiested
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,3

Value

6,7

Avis

1 utleiested
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,3

Value

6,9

Hertz

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,1

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,1

Thrifty

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Portland

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Portland

Populære biltyper

SUV, Full-size, Intermediate

Billigste leiebil

459 kr

Mest populære modell

Mazda CX-5
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Portland de siste 72 timene: SUV, Full-size, Intermediate.
Den laveste prisen for en leiebil i Portland er 459 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 588 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Portland de siste 7 dagene er Mazda CX-5. Våre brukere foretrekker også Ford Edge som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Portland

Nedenfor er de mest populære hotellene i Portland

Kjøre med en leiebil i Portland - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Portland, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Portland, Maine?

Alle leiebilselskapene i Portland har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Portland inkluderer Alamo, Enterprise Rent-A-Car og Dollar, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Portland i Januar?

Basert på hvordan været er i Portland løpet av Januar, bør du leie en SUV. Portland i Januar er normalt preget av temperaturer på i gjennomsnitt −4 °C og en nedbørsmengde på 92 mm. Selv om været kan variere fra år til år, er det SUV-en som er det beste alternativet ettersom den kan manøvrere seg gjennom snø og is takket være firehjulsdriften. Å leie en SUV i Portland vil koste deg i gjennomsnitt 641 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Portland, Maine?

Fartsgrensen i Portland er 40 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Portland er 120 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Mazda CX-5 i Portland?

Hvordan er været i Portland, Maine, ME i Desember?

I Desember har Portland vanligvis en nedbørsmengde på 105 mm og en gjennomsnittstemperatur på −3 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Portland ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Er været i Portland representativt for resten av Maine?

Reisende som skal kjøre fra Portland på en biltur rundt omkring i Maine eller de omkringliggende områdene i løpet av Desember, kan forvente seg temperaturer på ca. −3 °C, og ca. 100,3 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Portland fra biler sist?

Priser for Portland fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Portland fra biler?

Det er 14 tilbydere fra Portland biler fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Portland?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Portland. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Portland?

Når du leier en bil i Portland, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Portland?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Portland er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Portland?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Portland ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Portland med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Portland som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Portland på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Portland.

Finner jeg utleiebiler i Portland som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Portland.

Kan jeg søke etter leiebiler i Portland med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Portland med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Portland på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.