Leiebil Odda, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Odda, Norge? Start søket her

Odda, Norge
14. mar. — 21. mar.
Samme leveringssted
Odda, Norge
sø. 14.3.
13:00
sø. 21.3.
middag

Informasjon om reisen din til Odda

Odda er en naturskjønn perle å besøke, og med en leiebil her kan du enkelt komme deg både til og fra byen og til de omkringliggende områdene på egen hånd. Velg mellom flere ulike bilutleieselskaper, og bestem deg for hvilken biltype som passer best for deg. Enten du ønsker en liten og kompakt bil eller en større SUV for mer plass, vil du helt sikkert finne en bil som passer dine behov. Du kan betale for bilen når du bestiller den, eller du kan velge å betale når du henter den, og ofte er også praktiske fordeler som gratis avbestilling, fri kjørelengde, gode drivstoffvilkår og ulike forsikringer inkludert i leieavtalen.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Odda?

For å leie bil i Odda og i resten av Norge må du ha hatt førerkort i minimum ett år, som gjør at den nedre aldersgrensen er 19 år. Imidlertid har mange av selskapene for bilutleie økte priser og gebyrer for unge sjåfører under 25 år, i tillegg til begrensninger i hvilken type bil man kan leie. Noen har også en øvre aldersgrense på 75 år. Derfor er det viktig å lese betingelsene og vilkårene i leieavtalen nøye, slik at du vet hvilke regler som gjelder deg.

Parkering

Det er gratis parkering på alle offentlige parkeringsplasser i Odda sentrum. Du finner parkeringsplasser ved Søndre portalbygg, ved Smelteverksområdetog ved Allmerket 2 og 8 ved kirken. I tillegg finner du gateparkering på kryss og tvers av byen, og det er ditt eget ansvar å følge skiltingen som er her.

Utfluktsmål i og rundt Odda

Odda ligger vakkert til innerst i Sørfjorden i Hordaland, og er kjent for sitt nedlagte smelteverk og storslåtte natur. Området byr på utallige naturopplevelser, og bare en kjøretur over Hardangerbrua er en unik erfaring i seg selv. I tillegg er det et rikt kulturliv her, og det arrangeres mange konserter og teaterforestillinger i byen året rundt. Med en leiebil i Odda kan du i tillegg utforske andre byer i Hordaland og steder rundt Hardangerfjorden, med fleksibiliteten til å kunne kjøre akkurat dit du vil, når du vil. Her kan du oppleve smaragdgrønne fjorder, brusende fosser, sølvdekte topper, blå isbreer og frodige daler, og Trolltunga er en av de mest kjente naturattraksjonene her. I tillegg kan du besøke to nasjonalparker og besøke Røldal stavkirke, Buerbreen og industribygda Tyssedal.

Hvilke forsikringer trenger man?

Når du skal leie bil i Odda er det viktig at du har de nødvendige forsikringene på plass. Som et minimum må du ha den lovpålagte ansvarsforsikringen, som er det rimeligste og minst dekkende alternativet til bilforsikring. Som regel er denne inkludert i leieavtalen, og sørger for at du er dekket for skader påført andre mennesker, dyr, kjøretøy, eiendeler og bygninger. Dersom du i tillegg ønsker å være dekket for skader på egen bil, må du skaffe deg kaskoforsikring, som gjør at du kun trenger å betale en obligatorisk egenandel. Videre kan du bestille tyveriforsikring, som sørger for at ditt erstatningsansvar ved innbrudd i eller tyveri av bilen også reduseres til en egenandel, som avhenger av biltypen. Andre forsikringer du kan kjøpe i tillegg er blant annet egenandelsforsikring og personlig ulykkesforsikring, men disse er imidlertid ofte dekket av reiseforsikringer. Hvis du ønsker ytterligere forsikringer, kan du tegne både regnings- og assistanseforsikring og frontruteforsikring, men generelt er det vanligere å tegne disse ved billeie i utlandet enn i Norge.

Hvor i Odda kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du velger å hente og levere leiebilen din, avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger samt hva som passer best for deg. Du kan hente bilen i Odda sentrum dersom det passer best for deg, og hvilken adresse du henter den på avhenger av bilutleieselskapet. Dersom du ankommer Odda med fly kan du alternativt hente og levere bilen på Bergen lufthavn, Flesland eller Haugesund lufthavn, Helganes. (Informasjon kontrollert: 02/06/2019).


Avstand fra Odda, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bergen Flesland flyplass

Leiebiler i Odda

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Odda for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Odda innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Sixt, Avis og Hertz. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Odda, Norge?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Odda. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Odda tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hva er fartsgrensen i Odda, Norge?

Fartsgrensen i Odda er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Odda har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Odda, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 110 km/t.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Klimaet i Odda i mars har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Odda.

Er været i Odda representativt for resten av Hordaland?

De som ønsker å leie bil i Odda for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Hordaland i løpet av mars vanligvis har temperaturer på 3 °C med en forventet nedbørsmengde på 170 mm.


Leiebiler på flyplasser i Odda

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Odda

Finn hotell og fly til Odda

  • Få den siste informasjonen om Odda flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Odda