Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Odda, Hordaland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Odda, Hordaland? Start søket her!

Odda, Norge
5. apr. — 12. apr.
Odda, Norge
fr. 5.4.
12:00
fr. 12.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Viktig informasjon om leiebiler i Odda

Odda er en naturskjønn perle å besøke, og med en leiebil her kan du enkelt komme deg både til og fra byen og til de omkringliggende områdene på egen hånd. Velg mellom flere ulike bilutleieselskaper, og bestem deg for hvilken biltype som passer best for deg. Enten du ønsker en liten og kompakt bil eller en større SUV for mer plass, vil du helt sikkert finne en bil som passer dine behov. Du kan betale for bilen når du bestiller den, eller du kan velge å betale når du henter den, og ofte er også praktiske fordeler som gratis avbestilling, fri kjørelengde, gode drivstoffvilkår og ulike forsikringer inkludert i leieavtalen.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Odda?

For å leie bil i Odda og i resten av Norge må du ha hatt førerkort i minimum ett år, som gjør at den nedre aldersgrensen er 19 år. Imidlertid har mange av selskapene for bilutleie økte priser og gebyrer for unge sjåfører under 25 år, i tillegg til begrensninger i hvilken type bil man kan leie. Noen har også en øvre aldersgrense på 75 år. Derfor er det viktig å lese betingelsene og vilkårene i leieavtalen nøye, slik at du vet hvilke regler som gjelder deg.

Parkering

Det er gratis parkering på alle offentlige parkeringsplasser i Odda sentrum. Du finner parkeringsplasser ved Søndre portalbygg, ved Smelteverksområdetog ved Allmerket 2 og 8 ved kirken. I tillegg finner du gateparkering på kryss og tvers av byen, og det er ditt eget ansvar å følge skiltingen som er her.

Utfluktsmål i og rundt Odda

Odda ligger vakkert til innerst i Sørfjorden i Hordaland, og er kjent for sitt nedlagte smelteverk og storslåtte natur. Området byr på utallige naturopplevelser, og bare en kjøretur over Hardangerbrua er en unik erfaring i seg selv. I tillegg er det et rikt kulturliv her, og det arrangeres mange konserter og teaterforestillinger i byen året rundt. Med en leiebil i Odda kan du i tillegg utforske andre byer i Hordaland og steder rundt Hardangerfjorden, med fleksibiliteten til å kunne kjøre akkurat dit du vil, når du vil. Her kan du oppleve smaragdgrønne fjorder, brusende fosser, sølvdekte topper, blå isbreer og frodige daler, og Trolltunga er en av de mest kjente naturattraksjonene her. I tillegg kan du besøke to nasjonalparker og besøke Røldal stavkirke, Buerbreen og industribygda Tyssedal.

Hvilke forsikringer trenger man?

Når du skal leie bil i Odda er det viktig at du har de nødvendige forsikringene på plass. Som et minimum må du ha den lovpålagte ansvarsforsikringen, som er det rimeligste og minst dekkende alternativet til bilforsikring. Som regel er denne inkludert i leieavtalen, og sørger for at du er dekket for skader påført andre mennesker, dyr, kjøretøy, eiendeler og bygninger. Dersom du i tillegg ønsker å være dekket for skader på egen bil, må du skaffe deg kaskoforsikring, som gjør at du kun trenger å betale en obligatorisk egenandel. Videre kan du bestille tyveriforsikring, som sørger for at ditt erstatningsansvar ved innbrudd i eller tyveri av bilen også reduseres til en egenandel, som avhenger av biltypen. Andre forsikringer du kan kjøpe i tillegg er blant annet egenandelsforsikring og personlig ulykkesforsikring, men disse er imidlertid ofte dekket av reiseforsikringer. Hvis du ønsker ytterligere forsikringer, kan du tegne både regnings- og assistanseforsikring og frontruteforsikring, men generelt er det vanligere å tegne disse ved billeie i utlandet enn i Norge.

Hvor i Odda kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du velger å hente og levere leiebilen din, avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger samt hva som passer best for deg. Du kan hente bilen i Odda sentrum dersom det passer best for deg, og hvilken adresse du henter den på avhenger av bilutleieselskapet. Dersom du ankommer Odda med fly kan du alternativt hente og levere bilen på Bergen lufthavn, Flesland eller Haugesund lufthavn, Helganes.


0

Leiebilselskaper i Odda

Alle større selskaper som leier ut biler i Odda, Hordaland

Sixt

3 utleiesteder

Sunnycars

3 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

Avis

1 utleiested

Shouqi

1 utleiested

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Odda

Attraksjoner i nærheten:

Roldal Skicenter99,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Roldal Skicenter122,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Roldal Skicenter101,1 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Odda

Nedenfor er de mest populære hotellene i Odda
Vasstun Hotel

Vasstun Hotel

Odda, Odda, Hordaland, Norge

1,8 km fra sentrum

Hardanger Hotel

Hardanger Hotel

Eitrheimsveien 13, Odda, Hordaland, Norway

0,1 km fra sentrum

Trolltunga Camping

Trolltunga Camping

Odda, Hordaland, Norway

1,7 km fra sentrum

Bakkegata - Blue House Dormitory

Bakkegata - Blue House Dormitory

Bakkegata 4A, Odda, Hordaland, Norway

0,1 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Odda - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Odda, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Odda, Norge i april?

For en helg i april starter det beste tilbudet i Odda på rundt 1 000 kr og opp til rundt 1 000 kr. 0 kr er et normalt tilbud for leiebil i 1 uke i Odda, men for april er det ikke uvanlig å se priser så billig som 0 kr, avhengig av dine krav.

Hvilket leiebilselskap er billigst i Odda?

De billigste leiebilene i Odda finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 748 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Odda er 874 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Odda, Norge?

Fartsgrensen i Odda er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Odda har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Odda, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 110 km/t.

Er været i Odda representativt for resten av Hordaland?

De som ønsker å leie bil i Odda for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Hordaland i løpet av mars vanligvis har temperaturer på 3 °C med en forventet nedbørsmengde på 170 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Odda fra biler sist?

Priser for Odda fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Odda fra biler?

Fra og med mars 2024, er det 12 tilbydere å velge mellom fra Odda biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Odda?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Odda. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Odda?

For å leie en bil i Odda må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Odda?

Du bør bestille en leiebil i Odda med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Odda?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Odda ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Odda med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Odda.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Odda på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Odda på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Odda som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Odda.

Kan jeg søke etter leiebiler i Odda med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Odda med ubegrenset kjørelengde på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Odda på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 5.4.
12:00
fr. 12.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post