Leiebiler fra Europcar i Nice

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Europcar i Nice

Nice, Frankrike
3. feb. — 10. feb.
Samme leveringssted
Nice, Frankrike
to. 3.2.
12:00
to. 10.2.
12:00
Sjåførens alder:

Europcar sine utleiesteder i Nice

Nedenfor finner du informasjon om Europcar sine utleiesteder for leiebiler i Nice, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,3

Value

6,0

Informasjon om leierbiler fra Europcar i Nice

 • Er det trygt å leie en bil hos Europcar i Nice under COVID-19-pandemien?

  Alle Europcar sine utleiesteder i Nice har innført ekstra tiltak for å sikre kundens sikkerhet under COVID-19. Ekstra helse- og sikkerhetstiltak inkluderer forbedrede renholdsmeltoder i leiebiler og resepsjonsområder, i tillegg til følgende retningslinjer:
  • «Zero Contact»-policyen som forsikrer om at nøkkelen til bilen forsegles i en konvolutt etter desinfisering

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Europcar i Nice i februar?

  Leie av bil i Nice i februar hos Europcar, koster i gjennomsnitt 589 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 129 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos Europcar for 1 uke i Nice, kan du forvente deg ukespriser på ca. 4 120 kr i februar. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

 • Har Europcar et utleiested på Nice Côte d'Azur flyplass?

  Det finnes 1 utleiested på Nice Côte d'Azur flyplass. Adressen til dette Europcar-utleiestedet, er Nice Cote D Azur Airport.

 • Tilbyr Europcar gratis avbestilling av leiebil i Nice?

  Ja, du kan avbestille din Europcar leiebilreservasjon hos Nice uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Europcar og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Europcar når man er i Nice i februar?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Medium hos Europcar hvis du trenger en leiebil i Nice i februar. Når du leier biler av typen Medium i februar, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 739 kr per dag, og helt nede i 228 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Europcar – kjøretøy av typen Medium er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Europcar i Nice?

  Med en gjennomsnittpris på 472 kr per dag, er en leiebil av typen Økonomi hos Europcar i Nice det billigste leiebilalternativet. 6 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Nice hos Europcar, valgte å bestille en Økonomi for å spare penger. 472 kr per dag for en Økonomi er også 62 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen Europcar tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Europcar i Nice?

  Europcar har 4 utleiesteder i Nice. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Nice Cote D Azur Airport (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 84 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Europcar i Nice benyttet seg av utleiesedet med adressen Nice Cote D Azur Airport.


Leiebiler fra Europcar i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Lei en bil hos Europcar i en annen by i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Leiebiler fra Europcar i andre byer i Frankrike


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Nice

Finner du ikke det du ser etter fra Europcar? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Nice