Leiebiler fra keddy by Europcar i Nice

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra keddy by Europcar i Nice

Nice, Frankrike
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Nice, Frankrike
to. 9.12.
12:00
to. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

keddy by Europcar sine utleiesteder i Nice

Nedenfor finner du informasjon om keddy by Europcar sine utleiesteder for leiebiler i Nice, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra keddy by Europcar i Nice

 • Er det trygt å leie en bil hos keddy by Europcar i Nice under COVID-19-pandemien?

  keddy by Europcar ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Nice føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har keddy by Europcar innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Nice. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos keddy by Europcar i Nice i Januar?

  Leie av bil i Nice i Januar hos keddy by Europcar, koster i gjennomsnitt 314 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 102 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos keddy by Europcar for 1 uke i Nice, kan du forvente deg ukespriser på ca. 2 196 kr i Januar. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

 • Har keddy by Europcar et utleiested på Nice Côte d'Azur flyplass?

  Ja, keddy by Europcar har 1 utleiested på Nice Côte d'Azur flyplass som som er å finne på følgende adresse: Nice Cote D Azur Airport.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos keddy by Europcar når man er i Nice i Januar?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Medium hos keddy by Europcar hvis du trenger en leiebil i Nice i Januar. Når du leier biler av typen Medium i Januar, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 511 kr per dag, og helt nede i 511 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos keddy by Europcar – kjøretøy av typen Medium er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvor mange bilutleiesteder har keddy by Europcar i Nice?

  Nice Cote D Azur Airport er keddy by Europcar sitt meste populære utleiested blant totalt 4 utleiesteder de har i Nice. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 72 % av de som valgte å bestille hos keddy by Europcar å gjøre det ved utleiestedet med adressen Nice Cote D Azur Airport.


Leiebiler fra keddy by Europcar i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Lei en bil hos keddy by Europcar i en annen by i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Nice

Finner du ikke det du ser etter fra keddy by Europcar? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Nice