Leiebiler fra Enterprise i Manchester

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Enterprise i Manchester

Manchester, ENG, Storbritannia
26. mai — 2. jun.
Samme leveringssted
Manchester, ENG, Storbritannia
to. 26.5.
12:00
to. 2.6.
12:00
Sjåførens alder:

Enterprise sine utleiesteder i Manchester

Nedenfor finner du informasjon om Enterprise sine utleiesteder for leiebiler i Manchester, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

10,0

Informasjon om leierbiler fra Enterprise i Manchester

Forbedrede renholdsmetoder som innvendig og utvendig desinfisering av alle Enterprise sine utleiekjøretøy er bare et par av sikkerhetstiltakene de har innført under COVID-19. For å sørge for at kunder og ansatte i Manchester føler seg trygge, har Enterprise også innført ekstra retningslinjer:
• Utleie i veikanten for å fremme fysisk avstand
• Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
• Økt renhold av shuttlebusser
• Løfte om komplett rengjøring
• Forbedret opplæring av ansatte

Leie av bil i Manchester i juni hos Enterprise, koster i gjennomsnitt 2 584 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 1 508 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos Enterprise for 1 uke i Manchester, kan du forvente deg ukespriser på ca. 18 085 kr i juni. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

Det finnes 1 utleiested på Manchester flyplass. Adressen til dette Enterprise-utleiestedet, er Car Rental Village.

Det er gratis avbestillings av leiebil fra Enterprise i Manchester. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Enterprise avbestillingsregler..

Ifølge dataene våre er Minibuss den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Enterprise når de er på ferie i Manchester i juni. Basert på prisene for billeie hos Enterprise i juni i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Minibuss ligger på 2 368 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 1 508 kr/dag sist juni, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

Car Rental Village er Enterprise sitt meste populære utleiested blant totalt 6 utleiesteder de har i Manchester. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 60 % av de som valgte å bestille hos Enterprise å gjøre det ved utleiestedet med adressen Car Rental Village.


Leiebiler fra Enterprise i England

Lei en bil hos Enterprise i andre byer i England, f.eks. London, Liverpool og Newcastle upon Tyne

Leiebiler fra Enterprise i andre byer i Storbritannia


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Manchester

Finner du ikke det du ser etter fra Enterprise? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Manchester