Leiebiler fra GREEN MOTION i Manchester

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra GREEN MOTION i Manchester

Manchester, ENG, Storbritannia
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Manchester, ENG, Storbritannia
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra GREEN MOTION i Manchester i England

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

85 kr - 154 kr

Alle biltyper

104 kr - 292 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos GREEN MOTION i Manchester i England på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 85 kr per dag. 85 kr per dag er 30 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 122 kr for en leiebil av type Liten hos GREEN MOTION i Manchester. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos GREEN MOTION i Manchester, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Liten hos GREEN MOTION , avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos GREEN MOTION i Manchester i England på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 158 kr per dag. 158 kr per dag er 30 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 226 kr for en leiebil av type Mellomstor hos GREEN MOTION i Manchester. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos GREEN MOTION i Manchester, er oktober den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i oktober på leiebiler av typen Mellomstor hos GREEN MOTION , avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos GREEN MOTION i Manchester i England på, er i juli. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 230 kr per dag. 230 kr per dag er 22 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 293 kr for en leiebil av type SUV hos GREEN MOTION i Manchester. Enda juli kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos GREEN MOTION i Manchester, er November den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i November på leiebiler av typen SUV hos GREEN MOTION , avhengig av hvilken dag du bestiller på.


GREEN MOTION sine utleiesteder i Manchester

Nedenfor finner du informasjon om GREEN MOTION sine utleiesteder for leiebiler i Manchester, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

5,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0

Informasjon om leierbiler fra GREEN MOTION i Manchester

 • Er det trygt å leie en bil hos GREEN MOTION i Manchester under COVID-19-pandemien?

  GREEN MOTION ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Manchester føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har GREEN MOTION innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Manchester. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos GREEN MOTION i Manchester i oktober?

  Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos GREEN MOTION i Manchester ligger på i gjennomsnitt 190 kr per dag i oktober. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 112 kr per dag hos GREEN MOTION i denne perioden i Manchester. 1 327 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos GREEN MOTION i oktober når du er i Manchester.

 • Har GREEN MOTION et utleiested på Manchester flyplass?

  For øyeblikket har GREEN MOTION 1 utleiested på Manchester flyplass:
  Manchester Airport.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos GREEN MOTION når man er i Manchester i oktober?

  Med en gjennomsnittspris på 179 kr/dag, er det å leie biler av typen Kompakt hos GREEN MOTION i Manchester i løpet av oktober det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos GREEN MOTION i Manchester for så lite som 119 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Kompakt sist oktober.

 • Hvor mange bilutleiesteder har GREEN MOTION i Manchester?

  GREEN MOTION har 4 utleiesteder i Manchester. Ifølge brukerne våre befinner GREEN MOTION sitt mest populære utleiested i Manchester på følgende adresse: Manchester Airport. 100 % av brukerne våre som leide bil hos GREEN MOTION i Manchester i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.


Leiebiler fra GREEN MOTION i England

Lei en bil hos GREEN MOTION i andre byer i England, f.eks. London og Liverpool