Leiebiler fra Europcar i Manchester

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Europcar i Manchester

Manchester, ENG, Storbritannia
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Manchester, ENG, Storbritannia
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Europcar sine utleiesteder i Manchester

Nedenfor finner du informasjon om Europcar sine utleiesteder for leiebiler i Manchester, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

5,3

Henting/levering

4,5

Valuta for pengene

5,1

Informasjon om leierbiler fra Europcar i Manchester

 • Er det trygt å leie en bil hos Europcar i Manchester under COVID-19-pandemien?

  Hvert av Europcar sine utleiesteder i Manchester har prosedyrer for forbedte renhold under COVID-19-pandemien for å sikre tryggheten til kundene sine og de ansatte. Disse ekstra tiltakene inkluderer desinfisering ofte brørte områder som innsiden og utsiden av biler samt hente- og leveringsområder. Europcar har også innført ekstra sikkerhetstrinn, deriblant:
  • «Zero Contact»-policyen som forsikrer om at nøkkelen til bilen forsegles i en konvolutt etter desinfisering

 • Har Europcar et utleiested på Manchester flyplass?

  Ja, Europcar har 2 utleiesteder på Manchester flyplass som er å finne på følgende adresser: Manchester Apt Car Rental Centre og Manchester Apt Car Rental Village.

 • Tilbyr Europcar gratis avbestilling av leiebil i Manchester?

  Ja, Europcar i Manchester tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Europcar dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Europcar telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Europcar når man er i Manchester i oktober?

  Den mest populære bilen å leie hos Europcar i Manchester i løpet av oktober, er leiebiler av typen Standard. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 482 kr per dag for leiebiler av typen Standard i oktober, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 482 kr per dag.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Europcar i Manchester?

  Europcar har 7 utleiesteder i Manchester. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Manchester Apt Car Rental Village (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 36 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Europcar i Manchester benyttet seg av utleiesedet med adressen Manchester Apt Car Rental Village.


Leiebiler fra Europcar i England

Lei en bil hos Europcar i andre byer i England, f.eks. London, Birmingham og Bristol

Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Manchester

Finner du ikke det du ser etter fra Europcar? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Manchester