Leiebiler i Baton Rouge, Louisiana

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Baton Rouge, Louisiana? Start søket her!

Baton Rouge, LA, USA
9. jun. — 16. jun.
Samme leveringssted
Baton Rouge, LA, USA
fr. 9.6.
12:00
fr. 16.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Baton Rouge

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Baton Rouge

Hvilket leiebilselskap er billigst i Baton Rouge?

De billigste leiebilene i Baton Rouge finner man som regel hos Avis. Ved bestilling med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 1 199 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Baton Rouge er 1 935 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Baton Rouge?

De fleste momondo-brukere leier Toyota Camry i Baton Rouge, men Ford Fiesta er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Toyota Camry, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 912 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Toyota Camry i Baton Rouge for så lite som 427 kr per dag. Leiebiler av typen Ford Fiesta i Baton Rouge koster i gjennomsnitt 631 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 496 kr per dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Baton Rouge

Baton Rouge er hovedstaden i Louisiana og den nest største byen i staten. Under besøket må du se Louisiana Old State Capitol som er gjort om til et museum og den nåværende Louisiana State Capitol-bygningen med din rimelige leiebil. Som et historisk stopp kan du besøke Magnolia Mound, et plantasjehus nær Mississippi-elven. Huset er et eksempel på den fransk-kreolske påvirkningen i denne delen av USA. Hvis du besøker Baton Rouge i februar, vet du sannsynligvis allerede at de feirer Mardi Gras i byen, spesielt i bestemte spanske bydeler. Prisene er konkurransedyktige og du bør kunne finne en billig leiebil i Baton Rouge. Mellom flyplassen og sentrum er det ca 20 leiebilsteder i Baton Rouge. Når du parkerer i sentrum av Baton Rouge, finnes det ulike alternativer fra parkering på gaten til parkeringsplasser og garasjer.

Å ha en leiebil i Baton Rouge er den beste måten å komme seg rundt på, og det er også praktisk om du vil se attraksjoner utenfor sentrum. Hvis du vil, er den livlige ikoniske byen New Orleans mindre enn to timers kjøring unna. For litt villmark og kanskje til og med en alligator, kan du dra til BRECs Bluebonnet Swamp rett utenfor byen. Det finnes en rekke alternativer for parkering av leiebilen din i Baton Rouge, pluss, parkering på gaten er gratis på kveldstid og i helgene. Hvis du er på vei sør for byen, vær forsiktig når du kjører langs Burbank Drive da krysset ved Nicholson Drive er kjent for å være ulykkesutsatt. Når det gjelder trafikk, er Florida Drive Baton Rouged mest trafikkerte veien.

Før du kjører leiebilen din i Baton Rouge, har vi satt sammen noen tips og lover du kanskje ikke være klar over at finnes i Louisiana. Det er forbudt i Louisiana å bruke hodetelefoner eller lytteenheter (unntatt høreapparat) mens du kjører bil. Fartsovertredelse og hensynsløs kjøring er de vanligste trafikklovbruddene i Louisiana så vær så snill, kjør trygt. Hvis du tilfeldigvis er røyker, bør du vite at det er ulovlig å røyke mens det er et spedbarn i et bilsete i bilen med deg. Hvis du planlegger å ta en drink, foreslår vi at du har en sjåfør som ikke vil konsumere alkohol eller at du lar leiebilen stå. Bare i tilfelle, sjekk Baton Rouges avdeling for motorkjøretøyer for eventuelle endringer eller oppdateringer du bør være klar over.

Du må være 18 eller eldre for å leie bil og 25 eller eldre for en større bil i Baton Rouge. Hvis du besøker fra utlandet, trenger du ikke noen spesifikke tillatelser for å hente bilen. Likevel, hvis førerkortet ditt ikke bruker det latinske alfabetet, foreslår vi at du har en internasjonal kjøretillatelse som en oversettelse av det opprinnelige utenlandske dokumentet.


0

Leiebilselskaper i Baton Rouge

Alle større selskaper som leier ut biler i Baton Rouge, Louisiana

Enterprise Rent-A-Car

8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

8,0

Avis

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

6,9

Value

7,1

Budget

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,2

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,9

Value

6,2

Hertz

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,4

Hentes/Leveres

6,3

Value

6,4

Easirent

1 utleiested

GREEN MOTION

1 utleiested

National

1 utleiested

Sunnycars

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Baton Rouge

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Baton Rouge

Populære biltyper

SUV, Compact, Luxury

Billigste leiebil

1 230 kr

Mest populære modell

Toyota Camry
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Baton Rouge de siste 72 timene: SUV, Compact, Luxury.
Den laveste prisen for en leiebil i Baton Rouge er 1 230 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 230 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Baton Rouge de siste 7 dagene er Toyota Camry. Våre brukere foretrekker også Ford Fiesta som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Baton Rouge

Nedenfor er de mest populære hotellene i Baton Rouge

Kjøre med en leiebil i Baton Rouge - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Baton Rouge, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Baton Rouge. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Baton Rouge tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Baton Rouge i juli. Temperaturer på i gjennomsnitt 28 °C og en nedbørsmengde på 140 mm i løpet av juli betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Baton Rouge vil koste deg i gjennomsnitt 696 kr/dag.


Start planleggingen av reisen til Baton Rouge


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Baton Rouge. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Baton Rouge ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.