Leiebiler i Louisiana

Leter du etter billige leiebiltilbud i Louisiana? Søk her!

New Orleans, LA, USA
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
New Orleans, LA, USA
fr. 29.9.
12:00
fr. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Louisiana

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Louisiana

Hvilket er det beste leiebilselskapet i Louisiana?

Basert på dataene våre, regnes Budget for å være det beste bilutleieselskapet i Louisiana – 116 vurderinger har gitt dem en score for kundetilfredshet på 6,8 av 10. De har også 9 utleiesteder over hele Louisiana, inkludert populære destinasjoner som New Orleans.

Hvilken type leiebil er mest populær i Louisiana?

De mest populære leiebilene å leie i Louisiana, er Kompakt. Denne biltypen koster i gjennomsnitt 739 kr per dag. 35 % av brukerne foretrekker å leie biler av typen Kompakt i Louisiana på grunn av pris, tilgjengelighet og planlagt aktiviteter.

Leiebilinformasjon for Louisiana

Hvordan er kjøreforholdene i Louisiana?

Mange av veiene i USA har behov for forbedring, og Louisiana er intet unntak. Se derfor opp for hull og sprekker når du kjører. Det er også svært få rundkjøringer i USA, da veiene hovedsakelig er preget av veikryss. I tillegg er det verdt å nevne at skiltene i USA som regel bruker symboler i stedet for ord, og det kan være lurt å gjøre seg kjent med de vanligste av disse før du kjører. Ellers har de fleste biler i USA automatgir, og det samme gjelder leiebiler.

Hvilke kjørelover i Louisiana bør jeg være klar over?

Ved bilutleie i Louisiana, er det anbefalt å være kjent med de gjeldende lovene for kjøring i delstaten. Først og fremst kjører man på høyre side av veien i alle USAs stater. Ellers er lovene som gjelder kjøring i USA regulert av hver delstat. I Louisiana er det for eksempel høyere bøter, dersom man kjører over fartsgrensen i en såkalt work zone. Det er også krav om å bruke setebelte, og du kan få bot om du lar være. Promillegrensen for sjåfører under 21 år er på 0,02, mens den øker til 0,08 for de som er 21 år og eldre. Det er videre forbudt ved lov å skrive tekstmeldinger på mobilen mens du kjører bil. For videre spørsmål angående lover om kjøring i Louisiana, kan du ta kontakt med Louisiana Department of Motor Vehicles.

Hva slags dokumentasjon trenger jeg for å leie bil i Louisiana?

Ved bilutleie i USA trenger du et gyldig førerkort. Stort sett er aldersgrensen 21 år, og det anbefales å ha et kredittkort til å betale depositum. Du må også sørge for å ha forsikring, da leiebiler i USA ikke er forsikret automatisk. Dersom du er på besøk fra utlandet og vil kjøre i USA, kan det i noen stater være nødvendig med et internasjonalt førerkort, men dette kreves ikke i Louisiana. Du kan i tillegg bli bedt om å vise pass. For oppdatert informasjon, kan du ta kontakt med Louisiana Department of Motor Vehicles.


Tilbud på Louisiana bilutleie

Finn leiebil i Louisiana som passer for deg

Liten Leiebiler

576 kr - 964 kr

Alle biltyper

574 kr - 1 382 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Louisiana er 380 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Louisiana er i juni. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 576 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 59 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Louisiana. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Louisiana kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Louisiana er 534 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Louisiana er i november. Prisen er 11 % lavere enn resten av året med bare 478 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 42 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Louisiana. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Louisiana kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Louisiana er 997 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Louisiana er i februar. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 503 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Louisiana. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Louisiana kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Louisiana er 614 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Louisiana er i januar. Prisen er 18 % lavere enn resten av året med bare 510 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Louisiana. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Louisiana kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Louisiana

Alle større selskaper som leier ut biler i Louisiana

Enterprise Rent-A-Car

27 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

7,8

GREEN MOTION

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

7,7

Value

8,2

Dollar

1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,2

Hentes/Leveres

8,3

Value

7,5

National

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,3

Budget

9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

6,8

Value

6,7

Avis

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,2

Hertz

17 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,1

Komfort

6,1

Gjennomsnittlig

5,5

Hentes/Leveres

5,3

Value

5,6

Thrifty

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,2

Komfort

5,1

Gjennomsnittlig

4,8

Hentes/Leveres

5,0

Value

5,4

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Louisiana

Nedenfor er de mest populære hotellene i Louisiana

Leiebiler i Louisiana

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Louisiana, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor lenge leier andre bil når de besøker Louisiana?

De fleste velger å leie en bil i Louisiana for 7 dager, noe som i gjennomsnitt koster 549 kr per dag. Hvis du har planer om å leie en bil for én uke, kan du forvente deg en totalpris på ca. 3 845 kr. Totalprisen for leie over helgen koster i gjennomsnitt 1 252 kr. 18 857 kr er gjennomsnittsprisen på en leiebil for en roadtrip i Louisiana med varighet på 1 måned.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Louisiana fra biler sist?

Priser for Louisiana fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Louisiana fra biler?

Fra og med september 2023, er det 73 tilbydere å velge mellom fra Louisiana biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Louisiana?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Louisiana. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Louisiana?

Når du leier en bil i Louisiana, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære byer i Louisiana

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Louisiana

Start planleggingen av reisen til Louisiana


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Louisiana?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Louisiana er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Louisiana?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Louisiana, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Louisiana med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Louisiana med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Louisiana på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Louisiana medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Louisiana som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Louisiana.

Kan jeg søke etter leiebiler i Louisiana med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Louisiana.


En enklere måte å administrere reisen til Louisiana på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.