Hoteller i Solvang i CA

Finn tilbud på 12 hoteller i Solvang i CA

Solvang, CA, USA
11. des. — 12. des.2
ti. 12.12.
lø. 16.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Solvang

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Solvang
Pris
kr958
kr3160
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Solvang


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Solvang

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Solvang
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
HøysesongNovemberdyreste tid å overnatte
38 %forventet prisnedgang
20 %forventet prisøkning

Pris

1 600 kr–3 231 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 720 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 929 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Solvang på er: 1-2 stjerne, 90 dag før. 3 stjerne, 87 dag før.

1-2 stjerne

1 013 kr–7 245 kr

3 stjerne

1 612 kr–9 391 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Solvang

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Solvang

Laveste hotellpris

959 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

3 bedroom 2.5 bath 2,200 SF within Solvang Danish Village

Hoteller i nærheten av flyplassen

1133
Den rimeligste prisen for et rom i Solvang funnet siste 7 dager er 959 kr/natten. Denne prisen fås hos Kronborg Inn, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos 3 bedroom 2.5 bath 2,200 SF within Solvang Danish Village, det mest populære 5-stjerners hotellet i Solvang.
Det er er 1 133 hoteller i Solvang i nærheten av San Luis Obispo County. Glamping in SLO, close to dwntwn, wineries +beach med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Solvang reisetips

Hvilke nabolag i Solvang bør jeg bo i hvis jeg vil ha tilgang til offentlig transport?

Solvang ligger i Santa Ynez Valley, som betjenes av Santa Ynez Valley Transit (SYVT). Denne bussruten knytter områdene Santa Ynez, Los Olivos, Buellton og Solvang sammen, noe som betyr at du enkelt kan bo på hoteller i Solvang, som Atterdag Inn eller Sideways Inn (med sin sjarmerende nederlandske vindmølle og gratis frokost) i Buellton. Solvang-hoteller som ligger ved hovedveien gjennom byen (Mission Drive, Route 246), som ligger rett ved hovedbussruten, inkluderer Royal Copenhagen Inn, King Frederik Inn, Svendsgaard's Danish Lodge og Viking Motel.


Hvor mye koster et hotell i Solvang per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Solvang med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Solvang

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Solvang

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Solvang

Disse hotellene i Solvang har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Solvang

Hvilke nabolag i Solvang bør jeg bo i basert på hvorfor jeg reiser?

Bestill hotell i Solvang hvis du vil bli kjent med den danske kulturen i California. Golfere vil nyte Alisal Golf Course eller River Course på Alisal. Prøv New Haven Inn eller Worldmark Solvang, i nærheten av golfbanene. Oenophiles vil nyte den vakre bygningen til Sunstone Winery på North Refugio Road i Santa Ynez, og Meadowlark Inn ligger rett i nærheten. Hvis du er en gambler, er Chumash Casino Resort, som er bygget på et indiansk reservat i Santa Ynez-området, et sted å sjekke ut. Bruk SYVT-bussystemet for å komme deg dit, eller bare bo på hotellet. Hvis du liker å være utendørs, ta en titt på Ostrichland USA for eksotiske afrikanske fugler, eller Mendenhall Museum of Gasoline Pumps & Petrolliana, både i Buellton og tilgjengelig ved hjelp av SYVT sitt bussystem. For billige hoteller i Solvang-området, se på San Marcos Hotel eller Pea Soup Andersens Inn, begge i Buellton-området i vest. I Santa Ynez kan du prøve Santa Ynez Inn for en luksuriøs hotellopplevelse. Vurder Fess Parker Wine Country Inn i Los Olivos. For strandelskere, ta en kjøretur til stranden i Santa Barbara, som ikke er altfor langt unna. Du må leie bil for å komme deg dit, tilgjengelig gjennom momondo.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Solvang

Hvilke er de mest populære attraksjonene i Solvang?

Solvang ble grunnlagt av danske innvandrere, så det har en sterk dansk karakter og dansk innflytelse. Dette gjenspeiles i replikastatuen av den lille havfruen i København, samt en annen av den danske forfatteren Hans Christian Andersen, sammen med hans Christian Andersen Museum. Disse ligger i hovedveien i Solvang, Mission Drive (Route 246). Elverhøj-museets hovedoppgave er å bevare den danske arven i Solvang, med sin danske kultur og ånd. Det ligger på Elverk Way, og du kan gå dit fra hovedveien. Eksempler på dansk arkitektur florerer, spesielt i Alisal Road. Solvang Festival Theater, i Second Street mellom disse to museene, har musikaler og utendørskonserter. Mission Santa Inés er et historisk sted som bevarer de spanske misjonærrøttene til Santa Ynez Valley. Byen er liten, så disse attraksjonene er lett tilgjengelig til fots.

Hvilke nabolag i Solvang har et stort utvalg av barer og restauranter?

Ta en spasertur gjennom byen for å oppdage de danske konditoriene, som er spredt over hele stedet. Til lunsj og middag kan du prøve den danske maten på Solvang Restaurant i Copenhagen Drive eller Bit O'Denmark i Alisal Road. Ettersom Solvang er ganske liten, bør du vurdere å bruke SYVT-bussystemet for å utvide dine kulinariske opplevelser til å inkludere Buellton, Los Olivos og Santa Ynez. I Santa Ynez, prøv Dos Carlitos Restaurant & Tequila Bar i Sagunto Street. I Los Olivos, sjekk ut Los Olivos Wine Merchant Café på Grand Avenue for mat fra California. I Buellton kan du prøve Mother Hubbards for amerikansk mat eller Ellens Danish Pancake House i Avenue of the Flags.

Hvilke populære arrangementer finner sted i Solvang?

Solvang er stor på sykkel. To sykkelarrangementer holdes årlig: Solvang Century i mars og Solvang Prelude i november. Den profesjonelle sykkelturen i California går gjennom byen i mai.  Danske folketradisjoner feires på danske dager i september og inkluderer spisekonkurranser, musikk, dans og prosesjoner, alle ledet av en Danish Maid. På grunn av den kompakte størrelsen på byen, kan alle steder nås til fots eller på sykkel.


Informasjon om opphold i Solvang

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Solvang

Hvor mye koster et hotell i Solvang?

Hoteller i Solvang har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 3 139 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Solvang?

Hotell i Solvang er billigst i februar. Romprisen kan være hele 38 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Solvang?

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Solvang. torsdag er den dyreste dagen.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Solvang?

En gjennomsnittstemperatur på 11 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (80 mm) gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Solvang.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Solvang fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 84 tilbydere å velge mellom fra Solvang hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Solvang fra hoteller sist?

Priser for Solvang fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Solvang

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Solvang

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Solvang gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Solvang med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Solvang hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Solvang?

Du kan finne et flott sted å bo i Solvang ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Solvang på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.