Leiebiler i Thailand

Leter du etter billige leiebiltilbud i Thailand? Søk her!

Bangkok, Thailand
12. aug. — 19. aug.
Samme leveringssted
Bangkok, Thailand
fr. 12.8.
12:00
fr. 19.8.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebilinformasjon for Thailand

Det finnes masse regler i Thailand som gjelder for trafikkforhold enten det er maksimal fart, alkoholnivåer og annet. For å leie bil er det en rekke krav som må utfylles slik som at sjåføren må ha hatt sertifikatet i en lengre periode og at sjåføren er eldre enn minstealderen for utleie av billige leiebiler. I Thailand foregår all trafikk på venstre side som er annerledes fra det meste av Europa. Det er også krav om at alle passasjerer benytter seg av belte i bilen ettersom politiet vil gi ut bøter til de som ikke benytter seg av dette. Videre er det en mengde regler som gjelder for ferdsel på motorveiene og ute på landsbygda når det kommer til forbikjøringer og annet. Thailand har et komplekst trafikksystem med mange forskjellige regler slik at det er en fordel for turister å prøve å lese seg opp på de ulike.

Thailand har masse ulike krav til dokumentasjon og papirer som må fylles ut før en kan leie en bil. Det viktigste er at man oppfyller formelle krav til alder, sertifikat og bakgrunn slik at en får tilgang til utleiebil. Videre er det et krav om å ha et eget kredittkort registrert i eget navn. Noe annet som er viktig er å ha forsikring som gir tilstrekkelig beskyttelse hvis uhellet først er ute. Thailand har et krav om at alle biliser må tegne utvidet forsikring som dekker alle eventuelle skader som kan oppstå i møte med andre bilister eller fotgjengere. Det er et samfunnsproblem i Thailand at mange bilister ikke har tilstrekkelig forsikring til å dekke den bilen som de kjører. Videre kan forsikringsbeløpet avhenge av alder og tidligere historikk hos stedet for bilutleie.

Thailand er veldig tettbefolket og mange bor ved kysten og i enkelte byer innover i landet slik som Chiang Mai eller Bangkok. Thailand har et velutviklet rent veinett med flere motorveier som holder et godt nivå mellom de større byene. Derimot kan de mindre b-veiene være av svært dårlig kvalitet for leiebiler. Størsteparten av trafikken vil du finne i og eller rundt byer som Chiang Mai og Bangkok hvor det kan bli ekstremt hektisk til tider og særlig midt i rushtrafikken. Innover i landet eller sørover så vil det gjerne være færre biler for den som har behov for mer stillhet og ro. Det landlige Thailand består gjerne av en rekke mindre tettsteder og småbyer med ekstremt varierende veikvalitet og det kan være krevende for turister med leiebiler.

Det er en masse vakre og flotte turer i Thailand hvor en kan oppleve utrolige landskap og spennende natur. For førstegangsturister kan det være en fordel å starte turen i en større by som Bangkok for å bli vant til det hektiske livet som preger store deler av Thailand. Bangkok er et spennende startsted med en enorm historisk og kulturell betydning. Her kan man enkelt kjøre nordover mot imponerende fjellområder og grøntområder. Her finnes det en enorm kontrast mellom by og natur. Turen fra Bangkok til Chiang Mai nordvest i landet er et godt eksempel på dette. Her kan man velge mellom moderne motorveier på deler av strekningen eller kjøre på langsommere og koselig gamle veier som snirkler seg gjennom det interessante landskapet. Her vil man finne bønder som jobber langs veien, historiske markeder, vill natur og en magisk fjellrekke hvor det anbefales å stoppe opp for å utforske området. Fra Chiang Mai har man en mengde kule dagsturer opp til grenseområdene i nord eller man kan kjøre langt inn i de tropiske skogene.


Tilbud på Thailand bilutleie

Finn leiebil i Thailand som passer for deg

Liten Leiebiler

159 kr - 356 kr

Alle biltyper

302 kr - 732 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Thailand er 230 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Thailand er i september. Prisen er 32 % lavere enn resten av året med bare 159 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 47 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Thailand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Thailand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Thailand er 248 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Thailand er i september. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 270 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Thailand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Thailand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Thailand er 581 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Thailand er i juli. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 412 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 26 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Thailand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Thailand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Thailand er 501 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Thailand er i november. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 338 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 15 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Thailand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Thailand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Thailand er 245 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Thailand er i mai. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 262 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Thailand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Thailand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Thailand

Attraksjoner i nærheten:

Pattaya Beach85,1 km
Jomtien Beach90,6 km
Laem Mae Phim Beach150,7 km
Hua Hin Beach151,2 km
White Sand Beach240,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Bang Tao Beach14,0 km
Patong Beach24,4 km
Karon Beach29,9 km
Kata Beach33,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Chaweng Beach2,9 km
Bophut Beach3,9 km
Haad Rin Beach14,0 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Thailand

Nedenfor er de mest populære hotellene i Thailand

Leiebiler i Thailand

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Thailand, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Ifølge dataene våre er det National som er det billigste leiebilselskapet i Thailand. Brukere som bestiller en leiebil hos National finner ofte priser under gjennomsnittsprisen på 436 kr per dag. Du kan finne priser fra kun 191 kr per dag når du bestiller med National, avhengig av hvilken type bil du er interessert i og hvor lenge du ønsker å leie.

Det utleieselskapet som har flest utleiesteder i Thailand, er THAIRENTACAR . De har for øyeblikket 32 utleiesteder på flyplasser og byer over hele landet. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i Thailand du skal reise til, bør du vurdere Bangkok, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har THAIRENTACAR 6 utleiesteder rundt omkring i området.

Uansett om du leier eller eier en bil i Thailand, er det lovbefalt å kjøre på venstre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Ifølge data fra 2019 er Thailand nr. 51 i verden hva gjelder veikvalitet. Landet har en veikvalitetsscore på 4,4 av 7, der 7 er høyest mulige score. Husk at også faktorer som værforhold og veiarbeid kan påvirke veiforholdene under oppholdet ditt.

0,50‰ er BAC (øvrige lovlige alkoholpromille) i Thailand. Høyere promille anses som kjøring i påvirket tilstand og kan straffes med bøter, restriksjoner på førekort eller andre type sanksjoner. Husk at det er strengere straffer for de som drikker og kjører i alkoholpåvirket tilstand som er under aldersgrensen. I Thailand må du være minst 20 år gammel for å drikke.

De som reiser til Thailand foretrekker som regel å leie en SUV. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 23 % av brukerne våre leid en SUV for reisen sin til Thailand, med en gjennomsnittspris på 275 kr per dag.

Gjennomsnittsprisen på bensin i Thailand lå i forrige uke på 11,86 kr per liter. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Thailand, kan det være greit å huske på at Algerie har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,02 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 28,97 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.


Leiebiler i populære regioner i Thailand

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Thailand som du ikke må gå glipp av

Start planleggingen av reisen til Thailand


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Thailand med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Thailand. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Thailand og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Thailand medfair fuel policy.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Thailand med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Thailand.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.