Ferieboliger i Sandefjord, Norge

Finn tilbud på 25 ferieboliger i Sandefjord, Norge

Sandefjord, Norge
9. feb. — 10. feb.2
fr. 10.2.
ti. 14.2.

De beste ferieboligene i Sandefjord

Finn den perfekte ferieboligen for oppholdet ditt i Sandefjord
Pris
kr951
kr3321
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Det beste tidspunktet for å bestille en feriebolig i Sandefjord

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på en feriebolig i Sandefjord
Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
875 kr
616 kr

Hosteller og billige hoteller i Sandefjord

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Sandefjord

Nyttig informasjon om ferieboliger i Sandefjord

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Sandefjord

Laveste pris på feriebolig

952 kr
Den rimeligste prisen for et rom i Sandefjord funnet siste 7 dager er 952 kr/natten. Denne prisen fås hos Lille Øye Rest Aparment Nøtterøy.

Informasjon om opphold i Sandefjord

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller en feriebolig i Sandefjord

Er du på utkikk etter utesteder og nattliv når du leier ferieboliger i Sandefjord, så kan det være en god idé å finne et feriehus som ligger nært havna. De fleste utestedene ligger i dette området ved vannet, og det kan være kjekt å finne en feriebolig i gåavstand til utelivet, hvis det er det du er på utkikk etter. Du finner også gatekjøkken i det samme området, så du har alt du trenger på ett sted. Tollbugata har særlig mange utesteder, som for eksempel James Clark Pub & Restaurant, Kurbadhagen – Musikkbar og Cocktailbar og The Note Café og Musikkbar, som alle er populære steder. Ferieleiligheter i Sandefjord i dette området er utmerkede for fester og uteliv.

Skal familien på tur og du trenger å velge mellom de forskjellige feriehusene i Sandefjord, så kan det være en idé å velge ferieutleie i nærheten av Bugårdsdammen, da du finner flere artige aktiviteter for barna i nærheten, som Metro Sandefjord og svømmehaller, blant annet. Reiser dere på sommerstid kan det også være fint å finne ferieboliger i Sandefjord i nærheten av badestrender, og du finner mange strender å velge mellom i nærheten av sentrum. I sentrum ved havna finner du også Sandefjord minigolf og Café som er et godt alternativ som lar både store og små more seg. I vinterhalvåret kan Skøytebanen i Sandefjord i Thor Dahls gate være en artig aktivitet, og den ligger også sentrumsnært. Sandefjord ferieutleie har mange muligheter å velge mellom for både store og små familier, og du kan finne gode alternativer for deg og din familie som du kan bestille gjennom momondo.

Ferieutleie, i Sandefjord som så mange andre steder, er ofte et mer allsidig alternativ enn hoteller. Er dere en større gruppe eller stor familie som reiser sammen, så er feriehus et alternativ som lar alle bo sammen, og dere kan få felles oppholdsrom som dere har for dere selv, så dere får mer tid sammen og rom til å kose dere og finne på aktiviteter uten å måtte dra ut, noe som er perfekt på kveldstid særlig hvis man reiser med barn. Feriehusene i Sandefjord byr på mange forskjellige typer bolig, så du kan virkelig velge det alternativet som passer best for deg og den gruppen du reiser med, i stedet for å måtte ta til takke med den typen hotellrom som er ledig når du bestiller oppholdet ditt. Du finner ferieutleie i stort sett hele byen, så uansett hvilke aktiviteter du har i tankene, så kan du finne den ferieboligen som ligger nærmest utfluktene du har planlagt og som også passer den gruppen du reiser sammen med. Er dere en stor gruppe som reiser sammen, så er det ofte også rimeligere å leie ett feriested sammen enn at alle skal bestille eget hotellrom. Dere kan med andre ord få en mer sosial opplevelse til en rimeligere penge når dere bestiller ferieutleie i Sandefjord i stedet for hotell.

Hvis du har mulighet til å være fleksibel med datoer, kan ferieleiligheter og ferieboliger i Sandefjord være opptil 40 % billigere i oktober.


Start planleggingen av reisen til Sandefjord


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.