Hoteller i Salzburg, Østerrike

Finn tilbud på 208 hoteller i Salzburg, Østerrike

Salzburg, Østerrike
2. des. — 3. des.2
sø. 3.12.
to. 7.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Salzburg

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Salzburg
Pris
kr235
kr3431
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Salzburg


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Salzburg

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Salzburg
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
38 %forventet prisnedgang
52 %forventet prisøkning

Pris

938 kr–3 153 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 038 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 278 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Salzburg på er: 1-2 stjerne, 81 dag før. 3 stjerne, 25 dag før. 4-5 stjerne, 36 dag før.

1-2 stjerne

461 kr–1 640 kr

3 stjerne

1 212 kr–2 284 kr

4-5 stjerne

1 115 kr–5 114 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Salzburg

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Salzburg

Laveste hotellpris

236 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Sheraton Grand Salzburg

Hoteller i nærheten av flyplassen

4318
Den rimeligste prisen for et rom i Salzburg funnet siste 7 dager er 236 kr/natten. Denne prisen fås hos a&o Salzburg Hauptbahnhof, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Sheraton Grand Salzburg, det mest populære 5-stjerners hotellet i Salzburg(8,5/10 rating - basert på 499 anmeldelser).
Det er er 4 318 hoteller i Salzburg i nærheten av Salzburg Wolfgang A Mozart. Haus Kernstock med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.

Salzburg reisetips

Hva koster det for hotell i Salzburg?

Dersom du ønsker å bo i gamlebyen, finner du overnatting fra omkring 900 NOK per natt. De større hotellene ligger på omkring 1500 NOK per natt. Dersom du foretrekker å bo utenfor bykjernen, kan du finne overnatting helt ned i omkring 500 NOK per natt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Salzburg?

Du kan besøke Salzburg året rundt, men dersom du vil unngå folkemengdene og samtidig nyte behagelige temperaturer og de vakre hagene, bør du besøke byen i september eller oktober. Mars og april er også flotte måneder å besøke byen, men da er det som regel lavere temperaturer.

Kan man reise til Salzburg på budsjett?

Den billigste og mest autentiske måten å oppleve Salzburg på, er ved å ta beina fatt. Byen er liten nok til at du kan utforske hele gamlebyen til fots. Etter spaserturen din, kan du slappe av i Mirabell-hagene eller langs Salzach-elven. Finn et billig hotell i Salzburg, og spør etter små, lokale restauranter utenfor turistområdene.

Må man ha med adapter til Salzburg?

Du trenger ikke adapter i Salzburg, og kan bruke elektriske apparater som hjemme.

Hvor mye bør man gi i tips i Salzburg?

Det er vanlig å tipse omtrent 10 % til taxisjåfører, samt å runde opp regningen på restauranter. Gi gjerne 1 EUR (ca. 10 NOK) per enhet til pikkoloen, samt 1 EUR (ca. 10 NOK) per dag per person til stuepikene.

Er det trygt å reise til Salzburg?

Østerrike er et trygt reisemål med lav kriminalitet. Utvis likevel normal aktsomhet, og følg de lokale reiserådene.


Hvor mye koster et hotell i Salzburg per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Salzburg med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 1 476 kr

Gjennomsnittlig 1 558 kr

Dyrest 1 639 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Salzburg

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Salzburg
Finn hosteller i Salzburg

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Salzburg

Disse hotellene i Salzburg har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Salzburg

Salzburg er et vakkert og populært sted å besøke i Østerrike. Byen er kjent som hjembyen til Mozart og «The Sound of Music», og har en vakker gamleby med fantastiske fjell og innsjøer rundt. Det er en relativt liten by, så dersom du ønsker å være i nærheten av de fleste attraksjonene, bør du finne et hotell i Salzburg gamleby, Alstadt, som ligger både sør og nord for Salzach-elven Dette området er spesielt populært blant par og familier som ønsker kort vei til byens høydepunkter, og samtidig være omgitt av vakre, historiske bygninger. Dersom du er backpacker som reiser på budsjett og ser etter mer valuta for pengene, finnes det flere innkvarteringer i B&B-stil i utkanten av byen, med bussforbindelser inn til gamlebyen. Hvis du har flere dager i området, kan du også velge å bo i en nærliggende landsby dersom du ønsker mer privatliv samt å være omgitt av fantastisk natur. Du kan enkelt finne ulike alternativer for overnatting i Salzburg hos momondo, hvor du kan sammenligne priser og beliggenhet for å finne stedet som passer perfekt for deg.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Salzburg

Salzburg er en vakker østerrisk by som har mye å by på. Et av de mest berømte landemerkene i byen er slottet Hohensalzburg. Det ble bygget i år 1077, og er et av de største og best bevarte fortene i Sentral-Europa i dag. Fortet er så solid at det aldri har blitt erobret! Videre bør du besøke Mirabell-palasset, som ble bygget i 1606 av en prins og erkebiskop som et hjem til sin elskerinne. Et annet palass du bør ta turen innom, er Hellbrunn-palasset fra 1600-tallet. Dette er en av de mest kjente familieattraksjonene i Salzburg. Ta på klær som tørker fort, for fontenene har det med å sprute vann på de besøkende! Salzburger Dom er også vel verdt et besøk, en katedral som dateres tilbake til 700-tallet. Den italienske barokk-katedralen som står der i dag ble bygget tidlig på 1600-tallet, og inneholder døpefonten der Mozart ble døpt.


Informasjon om opphold i Salzburg

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Salzburg

Hvor mye koster et hotell i Salzburg?

Et hotellrom i Salzburg vil normalt koste deg 1 860 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Salzburg?

Prisene på hotellrom i Salzburg kan være hele 39 % lavere i mars. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Salzburg?

mandag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Salzburg. Den høyeste prisen bruker å være på søndag.

Hvor mye koster et luksushotell i Salzburg?

2 941 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Salzburg. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Salzburg er 1 860 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 48% % for å bo på et luksushotell.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Salzburg?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Salzburg i løpet av Desember, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på 0 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 70 mm.

Har Salzburg ferieboliger?

Ja, Salzburg har 311 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Salzburg, er Johannes Schlössl - Gästehaus der Pallottiner am Mönchsberg det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Salzburg.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Salzburg fra hoteller?

Antall tilbydere fraSalzburg hoteller er 523 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Salzburg fra hoteller sist?

Priser for Salzburg fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Salzburg

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Salzburg

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Salzburg gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Salzburg som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Salzburg?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Salzburg.


En enklere måte å administrere reisen til Salzburg på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.