Hoteller i Groningen, Nederland

Finn tilbud på 39 hoteller i Groningen, Nederland

Groningen, Nederland
10. des. — 11. des.2
ma. 11.12.
fr. 15.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Groningen

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Groningen
Pris
kr380
kr2372
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Groningen


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Groningen

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Groningen
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
23 %forventet prisnedgang
18 %forventet prisøkning

Pris

977 kr–1 556 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
811 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 505 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Groningen på er: 1-2 stjerne, 63 dag før. 3 stjerne, 65 dag før.

1-2 stjerne

326 kr–2 089 kr

3 stjerne

609 kr–3 546 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Groningen

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Groningen

Laveste hotellpris

294 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Best Western Apartments Groningen Centre

Hoteller i nærheten av flyplassen

4746
Den rimeligste prisen for et rom i Groningen funnet siste 7 dager er 294 kr/natten. Denne prisen fås hos Oriental Vw Camper Getaway.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Best Western Apartments Groningen Centre, det mest populære 5-stjerners hotellet i Groningen.
Det er er 4 746 hoteller i Groningen i nærheten av Amsterdam Schiphol. YOTELAIR Amsterdam Airport Schiphol med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.

Groningen reisetips

Hva koster det for hotell i Groningen?

Det er mulig å bestille hotell i Groningen som passer for ethvert budsjett, og prisen svinger fra 300-2000 NOK for en natt. Det behøver dermed ikke å koste så mye for å oppleve litt luksus under oppholdet ditt. Hva med balkong og flott utsikt fra rommet? Eller vil du heller prioritere et meget billig hotell i Groningen, slik at du kan bruke pengene på opplevelser?

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Groningen?

Groningen har noe kjekt å friste med sommer som vinter. Det bør allikevel sies at sommeren er mest populær, samtidig som det ofte kan koste mer med hotell i Groningen på denne tiden av året.

Kan man reise til Groningen på budsjett?

Du bør ha i tankene at tjenester som tidlig innsjekk og måltider på hotellet kan medføre ekstra kostnader, men det er allikevel ikke alltid tilfelle. Du kan enkelt sjekke hvilke hotell som tilbyr tjenester som gratis frokost ved å sammenligne tilbud på momondo.

Må man ha med adapter til Groningen?

Du trenger ikke reiseadapter med deg til Groningen.

Hvor mye bør man gi i tips i Groningen?

Tips blir ikke forventet i Nederland, men du kan gi ca. 10 % ved meget god service. Som oftest blir serviceavgiften inkludert i regningen.

Er det trygt å reise til Groningen?

Groningen er en trygg by, men som i alle andre byer bør du være obs på lommetyver og være forsiktig på kveldstid.


Hvor mye koster et hotell i Groningen per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Groningen med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Groningen

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Groningen

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Groningen

Disse hotellene i Groningen har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Groningen

Du trenger ikke å bekymre deg for å havne altfor langt unna sentrum når du skal bestille hotell i Groningen. Byen er såpass liten at du fint kan komme deg rundt til fots eller benytte deg av kollektivtransport til severdigheter. Du bør imidlertid bestille nær Universet i Groningen for å holde deg i sentrum. Du finner både konferansehotell, romantiske hotell og barnevennlige hotell med familierom i hjertet av byen.

Et annet alternativ til å bestille overnatting i Groningen er å bo i nærliggende nabolag som Helpman og Oosterpark. Backpackere kan finne mange gode tilbud på billig overnatting ved å bo litt utenfor sentrum, og du kommer deg enkelt rundt ved å leie sykkel. Oosterpark ligger dessuten tett på en stor og skjønn park, noe som kan være praktisk for deg som reiser med barn og vil ha et sted hvor de kan leke. Hundevennlige hotell finner du stort sett i alle nabolag, bare husk å dobbeltsjekke at dyr er tillatt før du bestiller.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Groningen

Studentbyen Groningen er en livlig by med mye spennende som skjer. Det anbefales å begynne med Martini Tower. Det sies at du bare trenger å titte opp mot himmelen og se etter tårnet om du går deg vill, og utsikten fra toppen er fantastisk. Deretter kan du begi deg ut i de koselige gatene og kikke i nisjeforretninger, for eksempel gatene Oude Kijk in ‘t Jatstraat, Steenstilstraat og Carolieweg. Shoppingfrelste finner garantert mange skatter gjemt vekk i vintagebutikkene her.

Det perfekte stedet å ta en pause fra byliv er parken Het Noorderplantsoen. Den er i gåavstand fra sentrum, og her kan du hvile deg i gresset mens du ser på endene som svømmer rundt i innsjøene. Pakk med deg en piknik for å gjøre opplevelsen komplett. Du har definitivt kommet til riktig by, hvis du føler deg klar for en fest når kvelden kommer. Kveldene er akkurat like livlige som du ville ha forventet i en så stor studentby som dette.


Informasjon om opphold i Groningen

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Groningen

Hvor mye koster et hotell i Groningen?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 123 kr per natt ved bestilling av hotell i Groningen. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Groningen?

juni er den billigste måneden å bestille hotell i Groningen. Prisene kan være hele 24 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Groningen?

Prisen på hotellrom i Groningen vil variere fra dag til dag, men generelt er onsdag den gunstigste dagen, og tirsdag minst gunstige.

Hvor mye koster et luksushotell i Groningen?

Du må ut med ca. 1 239 kr for et luksushotellrom i Groningen. Dette er en økning på 11% % i gjennomsnitt, sammenlignet med et typisk hotell i Groningen, som vanligvis vil ha en prislapp på 1 123 kr per natt.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Groningen?

En gjennomsnittstemperatur på 3 °C og forventet nedbørsmengde på 75 mm gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Groningen.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Groningen fra hoteller?

Antall tilbydere fraGroningen hoteller er 162 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Groningen fra hoteller sist?

Priser for Groningen fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Groningen

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Groningen

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Groningen gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Groningen. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Groningen?

Du kan finne et flott sted å bo i Groningen ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Groningen på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.