Hoteller i Gdynia, Polen

Finn tilbud på 103 hoteller i Gdynia, Polen

Gdynia, Polen
24. mar. — 25. mar.2
lø. 25.3.
on. 29.3.

De beste hotellene i Gdynia

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Gdynia
Pris
kr189
kr904
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Gdynia

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Gdynia
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
55 %forventet prisnedgang
33 %forventet prisøkning

Pris

312 kr–1 031 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
983 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
462 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Gdynia på er: 1-2 stjerne, 54 dag før.

1-2 stjerne

452 kr–504 kr

3 stjerne

641 kr–693 kr

4-5 stjerne

830 kr–1 082 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Gdynia

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Gdynia

Laveste hotellpris

179 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Relais & Châteaux Hotel Quadrille - Adults Only

Hoteller i nærheten av flyplassen

8559
Den rimeligste prisen for et rom i Gdynia funnet siste 7 dager er 179 kr/natten. Denne prisen fås hos Hostel City Center Gdynia, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Relais & Châteaux Hotel Quadrille - Adults Only, det mest populære 5-stjerners hotellet i Gdynia(9,3/10 rating - basert på 310 anmeldelser).
Det er er 8 559 hoteller i Gdynia i nærheten av Gdansk Rebiechowo. Hampton by Hilton Gdansk Airport med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.

Gdynia reisetips

Det finnes mange ulike typer overnatting i Gdynia. Her kan du finne enkle leiligheter og rom til omkring 250 NOK per natt, både i byen og utenfor. Dersom du ønsker et mer luksuriøst hotell i Gdynia, finner du et bredt utvalg av flotte 4-stjerners hoteller til ca. 700 NOK per natt. Hoteller i de omkringliggende områdene Sopot og Gdansk ligger på omtrent samme prisnivå.

Polen har generelt et kontinentalt klima med kalde vintre og varme somre. Du kan besøke Gdynia året rundt, men mange vil påstå at sommeren er den beste årstiden å besøke byen. juni er perfekt for deg som vil unngå folkemengdene før høysesongen starter i juli og august.


Hvor mye koster et hotell i Gdynia per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Gdynia med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Gdynia

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Gdynia

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Gdynia

Disse hotellene i Gdynia har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Gdynia

Når du skal besøke Gdynia, er det flere ulike steder du kan bo. Du kan velge et hotell i Gdynia sentrum dersom målet med ferien er å utforske selve byen, eller du kan finne et hotell i nærområdet. Du finner et bredt utvalg av ulike hoteller blant annet i Sopot, som er en av Polens mest kjente spa-byer. Sopot ligger midt mellom Gdynia og Gdansk, og er ideelt for par som vil nyte romantiske, vakre sandstrender og koble av fra hverdagens mas. Alternativt kan du også bo i Gdansk, en idyllisk by med fargerike hus, fantastiske kafeer, restauranter og butikker. Her finnes det utallige severdigheter å se og aktiviteter å gjøre for folk i alle aldre, og stedet er spesielt populært blant familier. Backpackere velger gjerne å bo i sentrum for å ha kort vei til togstasjonen som kan ta deg til både Gdynia og Sopot. I Gdansk finner du alt fra billige hosteller til eksklusive luksushoteller, og hos momondo kan du enkelt sammenligne de ulike alternativene for å finne overnattingsstedet som passer best for deg.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Gdynia

Gdynia er en relativt moderne by, og man finner ikke mange historiske bygninger i området. Den eldste bygningen er St. Michael-kirken i Oksywie fra 1200-tallet, og du finner også en neogotisk herregård fra 1700-tallet i Folwarczna-gaten i Orłowo. Det er imidlertid den nyere historien til Gdynia som pleier å være mest interessant for turister. Ved havnen ligger det to museumsskip du kan besøke, og byen er i tillegg kjent for sine mange eksempler på arkitektur fra begynnelsen av 1900-tallet, spesielt monumentalisme og funksjonalisme. Den nylig rekonstruerte Świętojańska-gaten og Kościuszki-torget er også verdt å nevne. De omkringliggende åsene og kysten tiltrekker seg mange naturelskere, og du finner i tillegg fritidsbryggen og kystlinjen i Kępa Redłowska i nærheten. Ta en spasertur på den 1,5 kilometer lange promenaden som går fra marinaen i byens sentrum til stranden i Redłowo. For fantastisk utsikt over Gdynia, kan du ta turen til Kamienna Góra eller utkikkspunktet nær Chwaszczyno.


Informasjon om opphold i Gdynia

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Gdynia

Hoteller i Gdynia har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 871 kr per natt.

Prisene på hotellrom i Gdynia kan være hele 55 % lavere i september. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.


Hvorfor bruke momondo?

Ved å raskt finne og returnere Gdynia hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Når alle alternativene for overnatting i Gdynia er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Gdynia