Finn billige fly til Canberra

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Canberra flyinnsikt og trender

Se innsikt for Canberra-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Canberra?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Canberra i November, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 13 741 kr.

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Canberra?

Flytiden fra Norge til Canberra varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Canberra (en av de mest populære rutene), tar det 30t 20m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Canberra er fra Bergen Flesland til Canberra, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

De billigste flyvningene til flyplassene i Canberra

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Canberra fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Canberra

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Canberra

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Canberra (CBR)

Vanligvis er flyvninger til Canberra fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Canberra, som i gjennomsnitt koster 16 907 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CANBERRA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Canberra koster i gjennomsnitt kun 13 701 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CANBERRA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober27 % dyrereDet koster ca. 21 555 kr for flyvninger til Canberra fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CANBERRA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar1 100 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Canberra fra Oslo Gardermoen flyplass i Januar enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Canberra

Reiser du fra Oslo Gardermoen, vil det ta omtrent 37 og en halv time til Australias hovedstad Canberra, og Canberra Airport, Australia.  Flyr du fra Norges nest travleste flyplass, altså Bergen Flesland, så vil turen til den australske hovedstaden ta nærmere 39 timer. For reisende som tar turen fra Stavanger Sola, så er gjennomsnittlig flytid til Canberra og Australia omtrent  38 og en halv time, og for deg som tar turen fra Midt-Norges største by, altså Trondheim og Værnes flyplass, så vil du i snitt bruke omtrent 39 timer. Fra Bodø tar dert om lag 40 timer, og fra Tromsø bruker du i overkant av 41 timer. Du finner flere utmerkede flytilbud og billige flybilletter på denne strekningen hos momondo.

Det finnes dessverre ingen direkteflygninger mellom Norge eller Skandinavia til Canberra flyplass i Australia. For nordmenn som ønsker å ta turen så er det mulig å fly fra Norge via Doha og så videre mot Canberra flyplass. Det er daglige flyreiser fra Oslo lufthavn Gardermoen til Hamad International lufthavn i Doha. Dette er den eneste forbindelsen mellom Canberra lufthavn og destinasjoner utenfor Australia. Det er også mulig for nordmenn å fly til Canberra via australske byer som Melbourne, Sydney eller Brisbane. Alle disse flyplassene har gode forbindelser til Europa, med en kort mellomlanding i for eksempel Dubai, Doha, Singapore eller Bangkok. For nordmenn som reiser fra byer som Bergen eller Stavanger, så er det mulig å fly til Doha i Qatar via Oslo lufthavn. Det samme gjelder reisende fra byer som Trondheim eller Tromsø, hvor det finnes mange flygninger til Oslo og så videre mot Canberra via Doha.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Canberra. Hvis du planlegger å fly til Canberra, bør du vurdere å bestille flyvninger til Moruya flyplass (113 km fra sentrum i Canberra), eller Wagga Wagga Forrest Hill flyplass (152 km fra sentrum i Canberra).


Flotte tilbud på flyreiser til Canberra

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Canberra som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Andre kabinklasser for flyvninger til Canberra

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Canberra

Hvilke flyselskaper flyr til Canberra?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Canberra

Hvilke flyselskaper flyr til Canberra?

På flyreiser fraNorge til Canberra, benytter momondos brukere som regel airlines such as Qatar Airways, Qantas Airways og Singapore Airlines. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Qatar Airways til Canberra

Qatar Airways er et populært valg for de som reiser til Canberra. Flyselskapet har 16 ukentlige flyvninger til Canberra, med flest avganger fra Melbourne Tullamarine. Qatar Airways sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 12 191 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 335 vurderinger, har momondo-brukere gitt Qatar Airways en gjennomsnittsscore på 7,9/10.


Flyplasser nære Canberra

Under finner du alle flyplassene i Canberra sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Canberra lufthavn?

Det finnes flere muligheter for reisende som vil komme seg inn til Canberra sentrum fra flyplassen. Det lokale busselskapet kjører en rute mellom flyplassen og byen gjennom linje R3, som tar deg direkte til sentrum av Canberra for en hurtig og effektiv transfer. Videre er det mulig å ta en drosje fra ankomstområdet, ved å benytte det store utvalget av tilgjengelige taxier. Her finner du både vanlige drosjer og større biler i minibuss-segmentet, for grupper som trenger transport inn til byen. Canberra har også utmerkede fasiliteter når det gjelder utleie av bil. Alle de store internasjonale kjedene er representert inne ved terminalområdet, hvor du enkelt og greit kan skaffe deg en passende leiebil.


Populære flybilletter til Canberra

Finn dine flybilletter til Canberra med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Canberra
Raskeste flytid30t 20m
Laveste pris16 763 kr

Visumkrav for Canberra

Norske borgere må ha et gyldig elektronisk visum ved innreise til Australia og Canberra, noe som må ordnes før man forlater Norge. Videre, så er det også krav om pass som har en gyldighet på mer enn seks måneder for alle besøkende til Canberra og Australia.


Start planleggingen av reisen til Canberra


De beste tingene å se og gjøre i Canberra

Australian War Memorial er en viktig attraksjon her, hvor du finner et museum som dekker Australias militære historie og flere kjente monumenter som hedrer de falne soldatene. Minnesmerkene dekker et stort område, og det er mye å se for turister som besøker dette enorme stedet. Et annet sted som bør sjekkes ut er det australske nasjonalgalleriet, som er hjem til et stort utvalg av kunst fra hele Australia. Dette blir av mange regnet som et av de beste museene i hele landet. Her finner du kunst fra aboriginene, og en rekke spesialutstillinger som er verdt å få med seg. Nasjonalbiblioteket like ved er også en annen spennende attraksjon for tilreisende. Her finner du også en stor kunstsamling og mye mer, noe som er verdt å sjekke ut ved anledning.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Canberra på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Canberra som passer deg.

Alle flysøk til Canberra på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Canberra, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja. momondo kan spore flypriser for Canberra og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.