Finn billige fly til Melbourne

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Melbourne (MEL)
man.. 12.4.
man.. 19.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Melbourne

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Melbourne fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Melbourne

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Melbourne

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Melbourne (MEL)

Vanligvis er flyvninger til Melbourne fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Melbourne, som i gjennomsnitt koster 8 961 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MELBOURNE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Melbourne koster i gjennomsnitt kun 7 858 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MELBOURNE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember24 % dyrereDet koster ca. 11 108 kr for flyvninger til Melbourne fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MELBOURNE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember624 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Melbourne fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Melbourne?

I Australia er årstidene stikk motsatte av i Norge. Når det er sommer her er det vinter der, og omvendt. Derfor kan du trygt dra fra kalde Norge i desember og fly til Melbourne for å nyte badeværet. Sommeren medfører dog litt høyere priser, og det kan ofte koste litt ekstra å reise på denne årstiden.

Jakter du ekstra billige flybilletter til Melbourne kan det derfor lønne seg å reise mellom mars og mai – altså på høsten. Du kan fortsatt nyte ganske varme temperaturer på over 20 grader, og du kan se den vakre naturen skifte farge fra grønt til gyldenbrunt.

Et annet alternativ kan dessuten være å reise mellom september og november, når det er vår i Australia. Også i denne perioden er det lett å finne billige flybilletter til Melbourne, både med og uten hotell.

Hvilken flyvning til Melbourne er den absolutt billigste?

363 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Melbourne. Denne flyvningen er fra Adelaide, og er 96 % billigere enn de fleste flyvninger til Melbourne. Du kan finne den billigste prisen til Melbourne fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Melbourne?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Melbourne i løpet av mai, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 8 181 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Melbourne?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Melbourne. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 8 969 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Melbourne?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Melbourne fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 8 582 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Sørg for å unngå å bestille avreise på en torsdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Melbourne på en torsdag, 9 901 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Melbourne?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Melbourne vanlgivis er flyvningene med avgang på ettermiddagen. Brukerne våre har funnet flyvninger til Melbourne på ettermiddagen for så lite som 8 403 kr. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Melbourne, med priser som ligger på ca. 10 713 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Melbourne?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Melbourne. Hvis du planlegger å fly til Melbourne, bør du vurdere å bestille flyvninger til Melbourne flyplass (19 km fra sentrum i Melbourne), Melbourne Avalon flyplass (50 km fra sentrum i Melbourne), eller Bendigo flyplass (132 km fra sentrum i Melbourne).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Melbourne?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Melbourne, er vanligvis Melbourne Avalon flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 8 887 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Melbourne

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Melbourne som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
3. aug.
02:00Oslo Gardermoen
30t 35m
2 stopp
08:35Melbourne
20. aug.
18:55Melbourne
22t 45m
1 stopp
17:40Oslo Gardermoen
16 590 kr
Finn lignende
Singapore Airlines
9. sep.
02:40Oslo Gardermoen
29t 55m
2 stopp
08:35Melbourne
13. sep.
11:40Melbourne
28t 15m
2 stopp
15:55Oslo Gardermoen
14 325 kr
Finn lignende
Cathay Pacific
9. sep.
02:40Oslo Gardermoen
31t 40m
2 stopp
10:20Melbourne
13. sep.
10:25Melbourne
29t 30m
2 stopp
15:55Oslo Gardermoen
12 636 kr
Finn lignende
Qatar Airways
9. sep.
11:45Oslo Gardermoen
40t 10m
1 stopp
03:55Melbourne
13. sep.
18:55Melbourne
22t 45m
1 stopp
17:40Oslo Gardermoen
18 797 kr
Finn lignende
Qatar Airways
9. sep.
11:45Oslo Gardermoen
40t 10m
1 stopp
03:55Melbourne
13. sep.
18:55Melbourne
22t 45m
1 stopp
17:40Oslo Gardermoen
18 839 kr
Finn lignende
Qatar Airways
3. aug.
11:45Oslo Gardermoen
40t 10m
1 stopp
03:55Melbourne
20. aug.
18:55Melbourne
22t 45m
1 stopp
17:40Oslo Gardermoen
18 924 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Melbourne?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Melbourne

Du kan fly til Melbourne med blant annet SAS og Lufthansa, eller lavprisselskapene Aegean Airlines og Virgin Atlantic Airways. Velger du sistnevnte kan du ofte få ekstra billige flybilletter til Melbourne, men det kan ofte forekomme ekstra kostnader ved bestilling av slikt som valg av flysete, ekstra bagasje eller mat på reisen.

Du kan ikke fly direkte fra Norge til Australia, og du må beregne en eller to flybytter. Reisen kan derfor ta litt over ett døgn. Ta gjerne en titt i vår priskalender, så kan du lett sammenligne priser og reisetid, og slik booke den perfekte reisen på nettet.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Melbourne, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

De aller fleste som tar fly til Melbourne vil lande på Melbourne Airport (også kjent som Tullamarine), ca. 19 km unna sentrum. Den kjappeste måten å ta seg inn til sentrum på er å ta Skybus, altså flyplassens ekspressbuss. Dette koster ca. 19 Australske Dollar (117 NOK), og tar litt over en halvtime. (Informasjon sjekket: 19/02/18).

Hvis du ønsker et billigere alternativ kan du velge en av de lokale bussene. En billett koster ca. 4 Dollar (omtrent 25 NOK), men krever at du har et Myki transportkort for hånden. Disse kan kjøpes på flyplassen, og kan fint brukes ved senere bussreiser i løpet av oppholdet. (Informasjon sjekket: 19/02/18).

Det finnes flere flyplasser i Melbourne, og den nest mest populære er Avalon Airport ca. 50 km unna sentrum. Herfra kan du reise inn til byen med buss for 22 Dollar (135 NOK) og reisen tar ca. en time. (Informasjon sjekket: 19/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Melbourne?

For å reise rundt i Melbourne kan du ta de lokale bussene. Du trenger kun et Myki transportkort, som du kan kjøpe rundt omkring på kiosker og som kan fylles på med reisepenger. Dette kortet kan så scannes når du stiger på bussen. En tur koster ca. 4 Dollar (omtrent 25 NOK), men reiser du mye bør du laste ned appen PTV, slik at du enkelt kan planlegge reisen. (Informasjon sjekket: 19/02/18).

Du kan reise til enkelte steder med trikk, og nok en gang bruker du Myki-kortet som billett. Reiser du lengre strekninger kan toget være et effektivt alternativ, og hvis du trenger direkte transport fra et sted til et annet kan du velge blant drosjer eller Uber. Dette er dessuten en flott by å spasere rundt i, og man kan oppleve mye til fots!


Kan man reise til Melbourne uten pass eller visum?

Ved kortere opphold i Melbourne og Australia vil du trenge et elektronisk visum for å komme inn. I tillegg trenger du også et gyldig pass, og siden du ofte må reise gjennom Asia er det anbefalt at det er gyldig i minst 6 måneder etter avreise, selv om dette ikke er et krav for å komme inn i landet. Det er også verdt å merke seg at Australia har meget strenge karanteneregler, og all bagasje vil bli nøye sjekket ved innreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Melbourne?

Ta en tur til Melbournes indre oase, Royal Botanic Gardens Victoria. Her finner du over 10 000 plantesorter fra hele verden!

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ca. en halvtime unna sentrum kan du oppleve et Afrikansk eventyr i Werribee. Dette er en åpen dyrehage med over 225 dyr som lever i et ekte safariparadis!

Hvor bør jeg shoppe?

Det største shoppingsenteret syd for ekvator, Chadstone, ligger sørøst i Melbourne og er enhver moteelskers paradis. Her finner du over 550 butikker!

Hvilke områder burde jeg besøke?

Docklands er en myriade av mennesker, kultur og god mat. Ta pariserhjulet og få en fantastisk utsikt over byen, shop litt i Harbour Town Shopping Centre og nyt et deilig måltid ved marinaen. Kan det bli bedre?


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse