Finn billige fly til Brisbane

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Brisbane (BNE)
fre.. 22.1.
fre.. 29.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Brisbane

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Brisbane fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Brisbane?

Den beste tiden å fly til Brisbane er mellom mars og mai, dersom du ønsker fantastisk vær og skyfri himmel. Da er det høst, og du kan finne billige flybilletter til Brisbane også i denne perioden. Husk å ta med solkremen, for her er det hele 8 timer med sol om dagen. Det er også populært å reise hit når det er vinter i Brisbane, fra juni til august. Da er det mildere vær og lite regn. I september holdes the Brisbane Festival så da er byen ofte full av mennesker.

Vil du finne billige flybilletter til Brisbane og rimeligere hotelltilbud kan du se på perioden desember til mars. Da er det litt mer regn, men mindre turister. Uansett er det lurt å bruke momondo for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid, og ikke i siste liten, kan tilbudene også være bedre.

Opplev solrike Brisbane der du kan oppleve alt fra naturperler til urban atmosfære med spennende restauranter, gallerier og shopping.

Hvilken flyvning til Brisbane er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Brisbane fra Melbourne for 650 kr. Dette er 86 % billigere enn de fleste flytilbudene til Brisbane. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Brisbane fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Brisbane?

I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til Brisbane fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 7 658 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Brisbane i løpet av august, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av februar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 8 253 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Brisbane?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 47 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Brisbane. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 9 214 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Brisbane?

Ifølge dataene våre er det tirsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Brisbane fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på tirsdag, lå på 8 759 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en lørdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 9 934 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Brisbane.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Brisbane?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Brisbane fra Norge er om morgenen. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 8 754 kr når de så etter fly med avgang om morgenen. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Brisbane, med priser som ligger på ca. 10 255 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Brisbane?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Brisbane. Hvis du planlegger å fly til Brisbane, bør du vurdere å bestille flyvninger til Coolangatta flyplass (90 km fra sentrum i Brisbane), Maroochydore Sunshine Coast flyplass (96 km fra sentrum i Brisbane), Toowoomba City Brisbane West Wellcamp flyplass (122 km fra sentrum i Brisbane), Lismore flyplass (153 km fra sentrum i Brisbane), eller Ballina Byron flyplass (161 km fra sentrum i Brisbane).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Brisbane?

Ballina Byron flyplass har en gjennomsnittspris på 1 696 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Brisbane. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.

Flotte tilbud på flyreiser til Brisbane

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Brisbane som nylig ble funnet av brukere på momondo
Etihad Airways
Stavanger Sola
41t 40m
Brisbane
Brisbane
Stavanger Sola
Finnair
Trondheim Værnes (TRD)
29t 30m
Brisbane
Brisbane
Trondheim Værnes (TRD)
Air France
Oslo Gardermoen
40t 35m
Brisbane
Brisbane
Oslo Gardermoen
KLM
Oslo Torp Sandefjord
33t 20m
Brisbane
Brisbane
Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Brisbane

Etihad Airways
Stavanger Sola
41t 40m
Brisbane
Finnair
Trondheim Værnes (TRD)
29t 30m
Brisbane
Air France
Oslo Gardermoen
40t 35m
Brisbane


Hvilke flyselskaper flyr til Brisbane?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Brisbane

Du finner en rekke flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Brisbane, og noen av de mest populære er blant annet China Eastern Airlines, KLM, Jetstar Airways og China Southern Airlines. Det finnes ingen direkte fly til Brisbane fra Oslo, og den raskeste turen er på omtrent 22 timer og 35 minutter. Det er ofte en eller to mellomlandinger på flyvningene hit, og da kan du mellomlande steder som Bangkok, Dubai og Hongkong. Flytiden avhenger av hvor mange og hvor lange mellomlandinger du har. Husk at dersom flyreisen, eller deler av denne, er med lavprisselskap, så kan det være ekstra kostnader knyttet til tilleggstjenester som for eksempel valg av flysete på forhånd, ekstra bagasje og mer.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Brisbane, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du tar fly til Brisbane lander du ved den internasjonale Brisbane Airport som er den tredje mest travle flyplassen i Australia. Den ligger omtrent 14 og en halv kilometer utenfor Brisbane, nordøst for byen. Du kan enkelt komme deg fra lufthavnen og inn til sentrum med offentlig transport. Du kan ta toget som kalles Airtrain. Den bruker 20 minutter fra lufthavnen og inn til byen og går hvert 15. minutt under rush-tiden og hvert 30. minutt ellers. På hverdager går toget fra 5 om morgenen til 10 om kvelden, og i helgene går det fra 6 om morgenen til 10 om kvelden. Du kjøper billett ved Airtrain service disker på flyplassen, eller på stasjonen. Når du ankommer ved den internasjonale terminalen går du til Level 3 og følger skilting mot stasjonen. Billettene koster AUD 18,50 (115 NOK) for voksen, og barn som er til og med 14 år reiser gratis i følge med en voksen. (Informasjon sjekket: 12/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Brisbane?

Brisbane’s moderne og gode tilbud av kollektiv transport gjør det relativt enkelt å komme seg rundt i byen. Du kan velge mellom busser, tog, ferger, leiebil, vanlig taxi og vanntaxi. Noen av hovedbusstasjonene er Queen Street Bus Station og King George Square. Disse ligger i Brisbane Central Business District. Den enkleste måten å planlegge turen er med TransLink Journey Planner på nettet.

En bussbillett koster AUD 4,70 (29 NOK) for en sone. Dersom du reiser gjennom flere soner vil billetten bli dyrere. Billett kjøpes om bord eller på billettmaskiner plassert på busstasjoner, togstasjoner og trikkestasjoner. Du kan også kjøpe Go Card som koster AUd 3,25 (20 NOK). Disse selges på 7-eleven, busstasjoner, ferger og billettkontorer. Skal du ta ferge må du kjøpe billett på fergestasjonen før du går på. Det finnes mange taxier, både på vann og på land, slik at du enkelt kan komme deg dit du ønsker. (Informasjon sjekket: 12/02/18).


Kan man reise til Brisbane uten pass eller visum?

Når du reiser til Brisbane i Australia, må du ha elektronisk visum. Dette fåes enten hos reisebyrå eller flyselskap. Dette visumet gjelder i inntil tre måneder. Det er ingen spesielle regler for hvor lenge passet må være gyldig, men dersom du reiser gjennom andre asiatiske land er det ofte slik at passet må være gyldig i minst seks måneder etter utreise. Når du ankommer Australia er det strenge regler for hva du kan ta med av mat og annet. All bagasje blir sjekket når du ankommer.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Brisbane?

Australia er velkjent for sine mange eksotiske dyr, så det er verdt å få med seg alle dyrene i dyreparken like utenfor Brisbane. Her kan du møte koalabjørner, kenguruer og mange andre eksotiske dyr man sjelden kommer så tett på.

Hvor bør jeg shoppe?

Det er mange shoppingmuligheter i Brisbane. Gå til The City hvor du finner over 1000 butikker, samt mange restauranter. I Fortitude Valley finner du lokale designere, og ved Paddington er det massevis av butikker med vintage klær, bøker og interiør.

 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse