Finn billige fly til Brisbane

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 15.6.
ti. 22.6.

De billigste flyvningene til flyplassene i Brisbane

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Brisbane fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Brisbane

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Brisbane

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Brisbane (BNE)

Vanligvis er flyvninger til Brisbane fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Brisbane, som i gjennomsnitt koster 8 948 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BRISBANE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Brisbane koster i gjennomsnitt kun 7 436 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BRISBANE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember29 % dyrereDet koster ca. 11 543 kr for flyvninger til Brisbane fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BRISBANE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember377 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Brisbane fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Brisbane?

Den beste tiden å fly til Brisbane er mellom mars og mai, dersom du ønsker fantastisk vær og skyfri himmel. Da er det høst, og du kan finne billige flybilletter til Brisbane også i denne perioden. Husk å ta med solkremen, for her er det hele 8 timer med sol om dagen. Det er også populært å reise hit når det er vinter i Brisbane, fra juni til august. Da er det mildere vær og lite regn. I september holdes the Brisbane Festival så da er byen ofte full av mennesker.

Vil du finne billige flybilletter til Brisbane og rimeligere hotelltilbud kan du se på perioden desember til mars. Da er det litt mer regn, men mindre turister. Uansett er det lurt å bruke momondo for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid, og ikke i siste liten, kan tilbudene også være bedre.

Opplev solrike Brisbane der du kan oppleve alt fra naturperler til urban atmosfære med spennende restauranter, gallerier og shopping.

 • Hvilken flyvning til Brisbane er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Brisbane fra Cairns for 676 kr. Dette er 85 % billigere enn de fleste flytilbudene til Brisbane. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Brisbane fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Brisbane?

  Som regel er det august som er den billigste måneden å fly fra Norge til Brisbane. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 7 436 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Brisbane i løpet av august, kan du også fly billig i februar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 8 015 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Brisbane?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Brisbane fra Norge hvis du bestiller 47 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Brisbane for ca. 8 948 kr når du søker 47 dager før.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Brisbane?

  Ifølge dataene våre er det tirsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Brisbane fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på tirsdag, lå på 8 506 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Når du flyr på en lørdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 9 670 kr for en reise fra Norge til Brisbane.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Brisbane?

  Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Brisbane fra Norge er på ettermiddagen. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 8 365 kr når de så etter fly med avgang på ettermiddagen. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Brisbane, med priser som ligger på ca. 10 646 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Brisbane?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Brisbane. Hvis du planlegger å fly til Brisbane, bør du vurdere å bestille flyvninger til Coolangatta flyplass (90 km fra sentrum i Brisbane), Maroochydore Sunshine Coast flyplass (96 km fra sentrum i Brisbane), Toowoomba City Brisbane West Wellcamp flyplass (122 km fra sentrum i Brisbane), Lismore flyplass (153 km fra sentrum i Brisbane), eller Ballina Byron flyplass (161 km fra sentrum i Brisbane).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Brisbane?

  Ballina Byron flyplass har en gjennomsnittspris på 1 735 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Brisbane. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Brisbane

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Brisbane som nylig ble funnet av brukere på momondo
Singapore Airlines
9. aug.
OSL06:00Oslo Gardermoen
25t 30m
2 stopp
BNE07:30Brisbane
22. des.
BNE09:45Brisbane
27t 40m
2 stopp
OSL13:25Oslo Gardermoen
34 768 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. aug.
OSL06:00Oslo Gardermoen
25t 30m
2 stopp
BNE07:30Brisbane
21. des.
BNE19:40Brisbane
31t 00m
2 stopp
OSL02:40Oslo Gardermoen
54 672 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. aug.
OSL06:00Oslo Gardermoen
25t 30m
2 stopp
BNE07:30Brisbane
21. des.
BNE19:40Brisbane
31t 00m
2 stopp
OSL02:40Oslo Gardermoen
73 197 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. aug.
OSL06:00Oslo Gardermoen
25t 30m
2 stopp
BNE07:30Brisbane
22. des.
BNE07:10Brisbane
31t 25m
3 stopp
OSL14:35Oslo Gardermoen
48 914 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. aug.
OSL11:45Oslo Gardermoen
41t 30m
1 stopp
BNE05:15Brisbane
22. des.
BNE15:55Brisbane
24t 05m
1 stopp
OSL16:00Oslo Gardermoen
89 556 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. aug.
OSL15:10Oslo Gardermoen
38t 05m
2 stopp
BNE05:15Brisbane
22. des.
BNE11:40Brisbane
30t 15m
2 stopp
OSL17:55Oslo Gardermoen
26 729 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Brisbane

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Brisbane, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France, Etihad Airways og Finnair
Etihad Airways
SVGStavanger Sola
24t 55m
BNEBrisbane
Finnair
TRDTrondheim Værnes (TRD)
31t 40m
BNEBrisbane
Air France
OSLOslo Gardermoen
55t 35m
BNEBrisbane

Flyplasser nære Brisbane

Under finner du alle flyplassene i Brisbane sammen med avstanden til sentrum

Når du tar fly til Brisbane lander du ved den internasjonale Brisbane Airport som er den tredje mest travle flyplassen i Australia. Den ligger omtrent 14 og en halv kilometer utenfor Brisbane, nordøst for byen. Du kan enkelt komme deg fra lufthavnen og inn til sentrum med offentlig transport. Du kan ta toget som kalles Airtrain. Den bruker 20 minutter fra lufthavnen og inn til byen og går hvert 15. minutt under rush-tiden og hvert 30. minutt ellers. På hverdager går toget fra 5 om morgenen til 10 om kvelden, og i helgene går det fra 6 om morgenen til 10 om kvelden. Du kjøper billett ved Airtrain service disker på flyplassen, eller på stasjonen. Når du ankommer ved den internasjonale terminalen går du til Level 3 og følger skilting mot stasjonen. Billettene koster AUD 18,50 (115 NOK) for voksen, og barn som er til og med 14 år reiser gratis i følge med en voksen. (Informasjon sjekket: 12/02/18).


Populære flybilletter til Brisbane

Finn dine flybilletter til Brisbane med disse populære rutene
Flyvninger fra Stavanger til Brisbane
Raskeste flytid24t 55m
Billigst pris9 741 kr
Flyvninger fra Oslo til Brisbane
Raskeste flytid55t 35m
Billigst pris15 385 kr
Flyvninger fra Trondheim til Brisbane
Raskeste flytid31t 40m
Billigst pris34 231 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Brisbane?

Brisbane’s moderne og gode tilbud av kollektiv transport gjør det relativt enkelt å komme seg rundt i byen. Du kan velge mellom busser, tog, ferger, leiebil, vanlig taxi og vanntaxi. Noen av hovedbusstasjonene er Queen Street Bus Station og King George Square. Disse ligger i Brisbane Central Business District. Den enkleste måten å planlegge turen er med TransLink Journey Planner på nettet.

En bussbillett koster AUD 4,70 (29 NOK) for en sone. Dersom du reiser gjennom flere soner vil billetten bli dyrere. Billett kjøpes om bord eller på billettmaskiner plassert på busstasjoner, togstasjoner og trikkestasjoner. Du kan også kjøpe Go Card som koster AUd 3,25 (20 NOK). Disse selges på 7-eleven, busstasjoner, ferger og billettkontorer. Skal du ta ferge må du kjøpe billett på fergestasjonen før du går på. Det finnes mange taxier, både på vann og på land, slik at du enkelt kan komme deg dit du ønsker. (Informasjon sjekket: 12/02/18).


Kan man reise til Brisbane uten pass eller visum?

Når du reiser til Brisbane i Australia, må du ha elektronisk visum. Dette fåes enten hos reisebyrå eller flyselskap. Dette visumet gjelder i inntil tre måneder. Det er ingen spesielle regler for hvor lenge passet må være gyldig, men dersom du reiser gjennom andre asiatiske land er det ofte slik at passet må være gyldig i minst seks måneder etter utreise. Når du ankommer Australia er det strenge regler for hva du kan ta med av mat og annet. All bagasje blir sjekket når du ankommer.


Start planleggingen av reisen til Brisbane


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Brisbane?

Australia er velkjent for sine mange eksotiske dyr, så det er verdt å få med seg alle dyrene i dyreparken like utenfor Brisbane. Her kan du møte koalabjørner, kenguruer og mange andre eksotiske dyr man sjelden kommer så tett på.

Hvor bør jeg shoppe?

Det er mange shoppingmuligheter i Brisbane. Gå til The City hvor du finner over 1000 butikker, samt mange restauranter. I Fortitude Valley finner du lokale designere, og ved Paddington er det massevis av butikker med vintage klær, bøker og interiør.