Finn billige fly til Perth

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 22.10.
fr. 29.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Perth

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Perth fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Perth

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Perth

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Perth (PER)

Vanligvis er flyvninger til Perth fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Perth, som i gjennomsnitt koster 8 608 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PERTH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Perth koster i gjennomsnitt kun 7 374 kr i april
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PERTH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember28 % dyrereDet koster ca. 11 053 kr for flyvninger til Perth fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PERTH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember479 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Perth fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Perth?

Årstidene i Australia er motsatte av de vi har i Norge, som betyr at deres sommer er vår vinter og omvendt. Det anbefales å besøke Perth om høsten fra mars til mai og om våren fra september til november, som begge er perioder med behagelige temperaturer og lite regn. Lavsesongen i byen er fra juni til august, når det er relativt kjølig og mye regn. Dette kan imidlertid være den ideelle tiden å besøke byen på dersom du ser etter billige flybilletter til Perth. Du kan også være heldig å finne billig fly til Perth dersom du er tidlig ute med planlegging og bestilling.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Perth?

    Som regel er det april som er den billigste måneden å fly fra Norge til Perth. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 7 374 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Perth i april, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 7 568 kr.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Perth?

    Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Perth på, er 43 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 8 608 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Perth

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Perth som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
31. mar.
TRF12:30Oslo Torp Sandefjord
25t 20m
2 stopp
PER13:50Perth
22. apr.
PER07:50Perth
34t 10m
2 stopp
TRF18:00Oslo Torp Sandefjord
53 044 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Perth

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Perth, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
19. des.
SVG04:50Stavanger Sola
40t 35m
3 stopp
PER21:25Perth
13 966 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. des.
SVG01:30Stavanger Sola
43t 50m
3 stopp
PER21:20Perth
14 008 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. des.
SVG04:50Stavanger Sola
40t 35m
3 stopp
PER21:25Perth
15 969 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Perth?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Perth
  • Hvilke flyselskaper flyr til Perth?

    På reiser til Perth fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Qatar Airways, Singapore Airlines, Thai Airways eller Qantas Airways. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Perth

Under finner du alle flyplassene i Perth sammen med avstanden til sentrum

Når du skal fly til Perth, lander du på Australias fjerde største flyplass, Perth/Perth lufthavn. Herfra er det enkelt å komme seg til sentrum av byen, og det vanligste er kanskje å ta en av de offentlige bussene. Buss 380 går til terminal 1 og 2, og buss 40 går fra terminal 3 og 4. Hver av bussene går omtrent hver halvtime, og du kan bruke et Smartrider-kort for å betale for billett. Dette koster det samme som en vanlig billett i byen, som er 2,80-4,70 AUD (ca. 17-28 NOK) for en enkeltreise. Alternativt kan du også velge å ta taxi, eller forhåndsbestille transport slik at en sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Perth

Finn dine flybilletter til Perth med disse populære rutene
Flyvninger fra Tromsø til Perth
Raskeste flytid39t 25m
Billigst pris9 782 kr
Flyvninger fra Oslo til Perth
Raskeste flytid33t 30m
Billigst pris12 619 kr
Flyvninger fra Stavanger til Perth
Raskeste flytid23t 15m
Billigst pris16 197 kr
Flyvninger fra Bergen til Perth
Raskeste flytid34t 05m
Billigst pris29 321 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Perth

Perth er en by det er enkelt å komme seg rundt i, med et godt utviklet nettverk for kollektivtransport. Her finner du tog, busser og ferger, og det anbefales at du kjøper et Transperth Smartrider-kort som gir deg 10 % rabatt på reisene dine. Kortet kan kjøpes fra kiosker, busstasjoner, togstasjoner og utvalgte butikker. I tillegg har Perth en gratis busstjeneste i bysentrum og i Freemantle, med busser som har avgang hvert 5.-15. minutt mellom kl. 06:00 og kl. 19:00. Disse bussene er spesielt praktiske for de som ønsker å reise mellom hotellene og attraksjonene i Perth eller Freemantle.


Visumkrav for Perth

Som norsk borger trenger du elektronisk visum for korte opphold i Australia. Dette kan du skaffe deg hos reisebyrået eller flyselskapet før du flyr til Perth, og det er gyldig for opphold på maksimum tre måneder av gangen innenfor en 12-måneders periode. Du kan ikke reise til Perth uten pass, men det er ingen spesielle regler for passets gyldighet.


Start planleggingen av reisen til Perth


De beste tingene å se og gjøre i Perth

Hva bør du se i Perth?

Perth er en by som er full av attraksjoner og severdigheter, og du bør undersøke på forhånd hvilke du ønsker å prioritere mens du er her. Swan Bells er en av byens hovedattraksjoner, et klokkespill med 18 enorme klokker som er montert i et glass- og kobbertårn på 85 meter. Hvis du er interessert i kunst, bør du ta turen til Art Gallery of Western Australia med en historie som strekker seg helt tilbake til år 1895. Besøk også Old Freemantle Prison, som var Vest-Australias største fengsel i hele 145 år.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Du finner også mange morsomme opplevelser for barn i Perth, og blant annet Perth Zoo er et høydepunkt for de små. Her finner du 1800 dyr fordelt på 230 arter, og barn kommer inn til halv pris. I tillegg finner du Australias største akvarium her, hvor du kan se skilpadder, ål og hai mens du spaserer gjennom undervannstunnelen.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er helt trygt å drikke vann fra springen i Australia.