Leiebiler i Sri Lanka

Leter du etter billige leiebiltilbud i Sri Lanka? Søk her!

Colombo, Sri Lanka
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Colombo, Sri Lanka
fr. 9.12.
12:00
fr. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Sri Lanka bilutleie

Finn leiebil i Sri Lanka som passer for deg

Liten Leiebiler

217 kr - 592 kr

Alle biltyper

217 kr - 1 090 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Sri Lanka er 279 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Sri Lanka er i september. Prisen er 23 % lavere enn resten av året med bare 217 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 50 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sri Lanka. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sri Lanka kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Sri Lanka er 406 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Sri Lanka er i august. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 613 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 27 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sri Lanka. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sri Lanka kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Sri Lanka er 448 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Sri Lanka er i juni. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 482 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sri Lanka. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sri Lanka kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Sri Lanka

Nedenfor er de mest populære hotellene i Sri Lanka

Leiebiler i Sri Lanka

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Sri Lanka, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Med totalt 23 utleiesteder over hele Sri Lanka, har SR RENT A CAR flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Colombo som er den mest populære destinasjonen. Colombo har også 22 utleiesteder tilknyttet SR RENT A CAR .

Uansett om du leier eller eier en bil i Sri Lanka, er det lovbefalt å kjøre på venstre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Kvaliteten på veinettet i Sri Lanka har en score på 5,2 (1 er lavest, 7 er høyest). Dette plasserer landet som nr. 27 i verden, av totalt 137 land. Det er stor forskjell mellom veiene i de ulike regionene, så du bør bruke disse scorene som en omtrentlig pekepinn eller referanse for sammenligning.

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,80‰ i Sri Lanka - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,80‰ er ulovlig i Sri Lanka og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Hvis du er yngre enn 21 år, som er aldersgrensen for å drikke alkohol i Sri Lanka, kan du bli ilagt strenge straffer hvis du tas i å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. Husk at det aldri er en god idé å kjøre i alkoholpåvirket tilstand, uansett hvor gammel du er.

En Passenger Van er den mest populære leiebilen for de som reiser til Sri Lanka. Ifølge dataene våre foretrekker 21 % av brukerne våre en Passenger Van fremfor alle andre biler. Dette kan skyldes aktivitene de har planlagt samt værforholdene i byen de skal være i. Hvis du skal leie en Passenger Van i Sri Lanka, kan du forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 477 kr per dag.

Gjennomsnittsprisen på bensin i Sri Lanka lå i forrige uke på 13,60 kr per liter. Ifølge dataene våre er bensinprisene i Sri Lanka verken blant de dyreste eller billigste på verdensbasis. Algerie har for øyeblikket den billigste bensinprisen, og denne ligger på 3,23 kr per liter, mens Hong Kong har den dyreste, med en prislapp på 28,86 kr per liter. Husk at bensinpriser endres regelmessig, og de kan derfor også variere under reisen din.


Leiebiler i populære byer i Sri Lanka

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Sri Lanka

Start planleggingen av reisen til Sri Lanka


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Sri Lanka kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Sri Lanka ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Sri Lanka med gratis avbestilling.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Sri Lanka.

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Sri Lanka.

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Sri Lanka.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.