Finn billige fly til Colombo

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Colombo

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Colombo

Beste pris på tur/retur-billett

7 044 kr

Raskeste flytid

13t 45m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Colombo fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 044 kr (Bergen Flesland til Colombo Bandaranayike Intl).
Den kjappeste flyvningen til Colombo fra Norge tar 13t 45m (Oslo Gardermoen til Colombo Bandaranayike Intl).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Colombo, deriblant LOT og Qatar Airways.

De billigste flyvningene til flyplassene i Colombo

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Colombo fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Colombo Bandaranayike Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Colombo

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Colombo Bandaranayike Intl flyplass (CMB)

Vanligvis er flyvninger til Colombo fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Colombo Bandaranayike Intl, som i gjennomsnitt koster 8 624 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL COLOMBO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember11 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Colombo koster i gjennomsnitt kun 7 686 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL COLOMBO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli34 % dyrereDet koster ca. 11 567 kr for flyvninger til Colombo fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL COLOMBO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni674 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Colombo fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Colombo?

Colombo ligger på den sør-vestlige delen av Sri Lanka, og har tropiske temperaturer på nærmere 30°C året rundt. Den aller største hindringen her er regnet, og det er verdt å merke seg at det kan være noe våtere under monsunsesongen mellom mai til august. De tørreste månedene er mellom desember og mars, og er det perfekte tidsrommet for å oppleve strandlivet eller byens rike kultur.

Likevel velger flest nordmenn å fly til Colombo i fellesferien, og det kan i denne perioden være litt mer kostbart med tanke på flybilletter. Derfor kan du fint reise i den tørreste sesongen, og likevel finne billige flybilletter til Colombo.

Når du først reiser til Sri Lanka kan det dessuten være gøy å oppleve mer enn bare landets hovedstad. Reiser du lengre nord i landet kan du dessuten oppleve et noe kjøligere klima, og her er den tørreste sesongen mellom mai og september. Dermed kan man oppleve landet fra sitt mest praktfulle nesten hele året rundt.

2 073 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Colombo. Denne flyvningen er fra Ho Chi Minh-byen, og er 77 % billigere enn de fleste flyvninger til Colombo. Du kan finne den billigste prisen til Colombo fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Colombo fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 7 686 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Colombo i løpet av November, kan du også fly billig i mars. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 7 890 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 38 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Colombo. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 8 624 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Colombo utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Colombo for 7 044 kr.

Colombo Bandaranayike Intl flyplass, Kalutara Katukurunda flyplass, Bentota River flyplass, Hatton Castlereigh Reservoir flyplass eller Koggala flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Colombo.

Du kan finne tilbud for Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base flyplass for i gjennomsnitt 9 007 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Colombo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Colombo som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
30. nov.
BGO02:00Bergen Flesland
24t 00m
3 stopp
CMB02:00Colombo Bandaranayike Intl
16. des.
CMB13:40Colombo Bandaranayike Intl
21t 50m
2 stopp
BGO11:30Bergen Flesland
7 044 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. nov.
BGO02:00Bergen Flesland
24t 00m
3 stopp
CMB02:00Colombo Bandaranayike Intl
15. des.
CMB20:10Colombo Bandaranayike Intl
15t 20m
2 stopp
BGO11:30Bergen Flesland
7 238 kr
Finn lignende
LOT
1. des.
OSL14:45Oslo Gardermoen
29t 05m
1 stopp
CMB19:50Colombo Bandaranayike Intl
17. des.
CMB03:05Colombo Bandaranayike Intl
15t 20m
1 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
7 579 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. aug.
OSL02:40Oslo Gardermoen
18t 40m
2 stopp
CMB21:20Colombo Bandaranayike Intl
15. sep.
CMB14:25Colombo Bandaranayike Intl
18t 05m
2 stopp
OSL08:30Oslo Gardermoen
7 598 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. sep.
OSL02:35Oslo Gardermoen
19t 25m
1 stopp
CMB22:00Colombo Bandaranayike Intl
19. sep.
CMB20:05Colombo Bandaranayike Intl
21t 25m
1 stopp
OSL17:30Oslo Gardermoen
7 618 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. sep.
SVG05:30Stavanger Sola
16t 35m
2 stopp
CMB22:05Colombo Bandaranayike Intl
25. sep.
CMB14:25Colombo Bandaranayike Intl
17t 50m
2 stopp
SVG08:15Stavanger Sola
7 695 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Colombo

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Colombo, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Finnair, Jet Airways og Turkish Airlines
Jet Airways
OSLOslo Gardermoen
13t 45m
CMBColombo Bandaranayike Intl
Finnair
BGOBergen Flesland
16t 20m
CMBColombo Bandaranayike Intl
Turkish Airlines
SVGStavanger Sola
16t 35m
CMBColombo Bandaranayike Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Colombo?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Colombo

Hvilke flyselskaper flyr til Colombo?

Qatar Airways er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Colombo med. Emirates, Turkish Airlines og Finnair er også populære valg ved reiser til Colombo from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Colombo jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Colombo

Under finner du alle flyplassene i Colombo sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Colombo fra flyplassen

De fleste norske passasjerer som tar fly til Colombo lander på Bandaranayike International Airport, som ligger 28 km nord for sentrum. Den billigste måten å komme seg inn til Colombo på er å ta flybussen som går til byens sentralstasjon. Denne tar ca. 25 minutter, og koster ca. 120 Sri Lankas Rupee (7 NOK).

Byens andre flyplass er Ratmalana, som ligger ca. 13 km fra byens kjerne. Herfra flys det hovedsakelig flyvninger til andre land i Asia, og det er derfor ikke like ofte norske reisende lander her. Om det likevel skulle være her reisen tar deg så kan du ta deg inn til Colombo med buss, til ca. samme pris som nevnt ovenfor.

Når du skal reise hjem igjen kan du også ta en buss til flyplassen. Det kan anbefales å reise fra Bastian Mawatha station hvor det går busser til flyplassen med hyppige avganger. Det kan være lurt å beregne litt ekstra god tid så du unngår å miste flyet.


Populære flybilletter til Colombo

Finn dine flybilletter til Colombo med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Colombo
Raskeste flytid13t 45m
Laveste pris7 744 kr
Flyvninger fra Molde til Colombo
Raskeste flytid19t 50m
Laveste pris9 077 kr
Flyvninger fra Stavanger til Colombo
Raskeste flytid16t 35m
Laveste pris7 695 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Colombo
Raskeste flytid32t 15m
Laveste pris8 756 kr
Flyvninger fra Bergen til Colombo
Raskeste flytid16t 20m
Laveste pris7 044 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Colombo

I Colombo finnes det mange busser man kan hoppe på for å komme seg rundt i byen. Billettprisen er rundt 1 norsk krone, og du kan slik besøke mange severdigheter for en billig penge. Det er verdt å merke seg at disse bussen ofte er litt mer fulle enn det vi er vant med i Norge, så vær forberedt på en litt trangere opplevelse enn normalt.

Ønsker du mer komfort kan du alltids reise rundt i såkalte «tuk-tuks». Dette er en trehjult drosje som er vanlig på det Asiatiske kontinentet, og som er verdt å prøve i hvert fall én gang mens man besøker byen. Disse er å finne ved de fleste gatehjørner, men det er verdt å merke seg at de sjeldent har taksameter, så litt pruting må forventes. Ønsker du en mer konvensjonell transport kan du også reise med vanlige drosjebiler, eller bruke appen Uber.


Visumkrav for Colombo

Nordmenn som reiser til Colombo trenger visum for å komme inn i landet. Dette må du søke om på landets offisielle nettsider. Det tar normalt 30 dager å få det innfridd, og det er derfor lite lurt å vente med dette til siste liten. Passet ditt må dessuten være gyldig i minst 6 måneder etter utreisedato, så sjekk også dette før du reiser.


Start planleggingen av reisen til Colombo


De beste tingene å se og gjøre i Colombo

Colombo er rik på kultur. Aller mest berømt er kanskje det buddhistiske tempelet Gangaramaya. Kjent for sine utallige statuer, Bodhi-trær og malerier som avbilder Buddhas liv.

Litt sør for Beira Lake ligger Viharamahadevi Park, og huser en fantastisk Buddha-statue, en liten dyrehage og en lekepark for barna. I tillegg får man en smak av Sri Lankas vakre natur i form av enorme trær som blokkerer solen.

Ta gjerne en shoppingdag i de travle gatene i Pettah – et av de eldste distriktene i byen. Her kan du finne alt fra barneleker til elektronikk og smykker, og du kan lett ta en matbit mellom slagene.

Når du er i Sri Lanka må du prøve retten Kothu Rotti. En rett med kylling eller biff, egg, løk, tomater og grønn chili. Utsøkt!


Finn fly til andre byer i Sri Lanka

Colombo har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Colombo. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Colombo på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når alle potensielle Colombo flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja. momondo kan spore flypriser for Colombo og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Colombo

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Colombo

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.