Fly Asia Sri Lanka Colombo

Finn billige fly til Colombo

Tur/retur
Økonomi
Seattle (SEA)
Colombo (CMB)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Colombo

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Colombo fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Colombo

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Colombo Bandaranayike Intl flyplass (CMB)

Vanligvis er flyvninger til Colombo fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Colombo Bandaranayike Intl, som i gjennomsnitt koster 6 269 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL COLOMBO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Colombo koster i gjennomsnitt kun 5 559 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL COLOMBO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember31 % dyrereDet koster ca. 8 216 kr for flyvninger til Colombo fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL COLOMBO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember380 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Colombo fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Colombo?

Colombo ligger på den sør-vestlige delen av Sri Lanka, og har tropiske temperaturer på nærmere 30°C året rundt. Den aller største hindringen her er regnet, og det er verdt å merke seg at det kan være noe våtere under monsunsesongen mellom mai til august. De tørreste månedene er mellom desember og mars, og er det perfekte tidsrommet for å oppleve strandlivet eller byens rike kultur.

Likevel velger flest nordmenn å fly til Colombo i fellesferien, og det kan i denne perioden være litt mer kostbart med tanke på flybilletter. Derfor kan du fint reise i den tørreste sesongen, og likevel finne billige flybilletter til Colombo.

Når du først reiser til Sri Lanka kan det dessuten være gøy å oppleve mer enn bare landets hovedstad. Reiser du lengre nord i landet kan du dessuten oppleve et noe kjøligere klima, og her er den tørreste sesongen mellom mai og september. Dermed kan man oppleve landet fra sitt mest praktfulle nesten hele året rundt.

Hvilken flyvning til Colombo er den absolutt billigste?

579 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Colombo. Denne flyvningen er fra Chennai, og er 90 % billigere enn de fleste flyvninger til Colombo. Du kan finne den billigste prisen til Colombo fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Colombo?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Colombo i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mai også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 5 610 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Colombo?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Colombo på, er ca. 26 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 6 297 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Colombo?

Ifølge dataene våre er det tirsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Colombo fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på tirsdag, lå på 6 062 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Når du flyr på en mandag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 6 696 kr for en reise fra Norge til Colombo.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Colombo?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Colombo vanlgivis er flyvningene med avgang kl. 12:00. Brukerne våre har funnet flyvninger til Colombo kl. 12:00 for så lite som 6 217 kr. Flyvninger til Colombo er dyrere på kvelden med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 7 541 kr. Avganger på kvelden har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Colombo?

Colombo Bandaranayike Intl flyplass, Kalutara Katukurunda flyplass, Bentota River flyplass, Hatton Castlereigh Reservoir flyplass eller Koggala flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Colombo.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Colombo?

Du kan finne tilbud for Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base flyplass for i gjennomsnitt 5 998 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Colombo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Colombo som nylig ble funnet av brukere på momondo
Emirates
1. okt.
10:30Oslo Gardermoen
14t 35m
1 stopp
01:05Colombo Bandaranayike Intl
9. okt.
22:10Colombo Bandaranayike Intl
13t 50m
1 stopp
12:00Oslo Gardermoen
8 309 kr
Finn lignende
Emirates
1. okt.
10:30Oslo Gardermoen
24t 30m
2 stopp
11:00Colombo Bandaranayike Intl
9. okt.
22:10Colombo Bandaranayike Intl
13t 50m
1 stopp
12:00Oslo Gardermoen
8 020 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. okt.
10:25Oslo Gardermoen
21t 05m
3 stopp
07:30Colombo Bandaranayike Intl
9. okt.
17:20Colombo Bandaranayike Intl
19t 55m
2 stopp
13:15Oslo Gardermoen
7 520 kr
Finn lignende
KLM
1. okt.
10:25Oslo Torp Sandefjord
21t 05m
2 stopp
07:30Colombo Bandaranayike Intl
10. okt.
17:20Colombo Bandaranayike Intl
20t 05m
2 stopp
13:25Oslo Torp Sandefjord
7 503 kr
Finn lignende
KLM
2. okt.
10:25Oslo Torp Sandefjord
21t 05m
2 stopp
07:30Colombo Bandaranayike Intl
10. okt.
17:20Colombo Bandaranayike Intl
20t 05m
2 stopp
13:25Oslo Torp Sandefjord
8 411 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. okt.
13:00Oslo Gardermoen
16t 15m
1 stopp
05:15Colombo Bandaranayike Intl
10. okt.
09:05Colombo Bandaranayike Intl
25t 10m
1 stopp
10:15Oslo Gardermoen
7 078 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Colombo?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Colombo

Det går dessverre ikke noen direkte fly til Colombo fra Norge, og man må derfor belage seg på flybytte underveis. Populære flyselskap som du kan reise med er blant annet British Airways og Qatar Airways. Også lavprisselskapet Jet Airways kan tilby billige flybilletter til Colombo, men det er verdt å merke seg at det kan bli tilleggskostnader i prisen ved valg av flysete, ekstra bagasje og lignende.

Den totale reisetiden vil avhenge av flybyttet, og du må belage deg på minst 13 timer reisevei. Enkelte ganger kan man finne ekstra billige flybilletter til Colombo hvis man velger en rute med litt lengre reisetid. Ta gjerne en titt i vår priskalender så kan du finne den reisen som passer deg aller best!


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Colombo, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

De fleste norske passasjerer som tar fly til Colombo lander på Bandaranayike International Airport, som ligger 28 km nord for sentrum. Den billigste måten å komme seg inn til Colombo på er å ta flybussen som går til byens sentralstasjon. Denne tar ca. 25 minutter, og koster ca. 120 Sri Lankas Rupee (7 NOK). (Informasjon sjekket: 13/02/18).

Byens andre flyplass er Ratmalana, som ligger ca. 13 km fra byens kjerne. Herfra flys det hovedsakelig flyvninger til andre land i Asia, og det er derfor ikke like ofte norske reisende lander her. Om det likevel skulle være her reisen tar deg så kan du ta deg inn til Colombo med buss, til ca. samme pris som nevnt ovenfor.

Når du skal reise hjem igjen kan du også ta en buss til flyplassen. Det kan anbefales å reise fra Bastian Mawatha station hvor det går busser til flyplassen med hyppige avganger. Det kan være lurt å beregne litt ekstra god tid så du unngår å miste flyet.


Hvordan kommer man seg rundt i Colombo?

I Colombo finnes det mange busser man kan hoppe på for å komme seg rundt i byen. Billettprisen er rundt 1 norsk krone, og du kan slik besøke mange severdigheter for en billig penge. Det er verdt å merke seg at disse bussen ofte er litt mer fulle enn det vi er vant med i Norge, så vær forberedt på en litt trangere opplevelse enn normalt.

Ønsker du mer komfort kan du alltids reise rundt i såkalte «tuk-tuks». Dette er en trehjult drosje som er vanlig på det Asiatiske kontinentet, og som er verdt å prøve i hvert fall én gang mens man besøker byen. Disse er å finne ved de fleste gatehjørner, men det er verdt å merke seg at de sjeldent har taksameter, så litt pruting må forventes. Ønsker du en mer konvensjonell transport kan du også reise med vanlige drosjebiler, eller bruke appen Uber.


Kan man reise til Colombo uten pass eller visum?

Nordmenn som reiser til Colombo trenger visum for å komme inn i landet. Dette må du søke om på landets offisielle nettsider. Det tar normalt 30 dager å få det innfridd, og det er derfor lite lurt å vente med dette til siste liten. Passet ditt må dessuten være gyldig i minst 6 måneder etter utreisedato, så sjekk også dette før du reiser.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Colombo?

Colombo er rik på kultur. Aller mest berømt er kanskje det buddhistiske tempelet Gangaramaya. Kjent for sine utallige statuer, Bodhi-trær og malerier som avbilder Buddhas liv.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Litt sør for Beira Lake ligger Viharamahadevi Park, og huser en fantastisk Buddha-statue, en liten dyrehage og en lekepark for barna. I tillegg får man en smak av Sri Lankas vakre natur i form av enorme trær som blokkerer solen.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Ta gjerne en shoppingdag i de travle gatene i Pettah – et av de eldste distriktene i byen. Her kan du finne alt fra barneleker til elektronikk og smykker, og du kan lett ta en matbit mellom slagene.

Hvilken matrett må jeg prøve?

Når du er i Sri Lanka må du prøve retten Kothu Rotti. En rett med kylling eller biff, egg, løk, tomater og grønn chili. Utsøkt!Finn fly til andre byer i Sri Lanka

Colombo har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
Fly Asia Sri Lanka Colombo
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse