Finn billige fly til Colombo

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Colombo

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Colombo fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Colombo

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Colombo Bandaranayike Intl flyplass (CMB)

Vanligvis er flyvninger til Colombo fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Colombo Bandaranayike Intl, som i gjennomsnitt koster 6 167 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL COLOMBO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Colombo koster i gjennomsnitt kun 5 443 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL COLOMBO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember30 % dyrereDet koster ca. 7 998 kr for flyvninger til Colombo fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL COLOMBO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember381 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Colombo fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Colombo?

Colombo ligger på den sør-vestlige delen av Sri Lanka, og har tropiske temperaturer på nærmere 30°C året rundt. Den aller største hindringen her er regnet, og det er verdt å merke seg at det kan være noe våtere under monsunsesongen mellom mai til august. De tørreste månedene er mellom desember og mars, og er det perfekte tidsrommet for å oppleve strandlivet eller byens rike kultur.

Likevel velger flest nordmenn å fly til Colombo i fellesferien, og det kan i denne perioden være litt mer kostbart med tanke på flybilletter. Derfor kan du fint reise i den tørreste sesongen, og likevel finne billige flybilletter til Colombo.

Når du først reiser til Sri Lanka kan det dessuten være gøy å oppleve mer enn bare landets hovedstad. Reiser du lengre nord i landet kan du dessuten oppleve et noe kjøligere klima, og her er den tørreste sesongen mellom mai og september. Dermed kan man oppleve landet fra sitt mest praktfulle nesten hele året rundt.

 • Hvilken flyvning til Colombo er den absolutt billigste?

  570 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Colombo. Denne flyvningen er fra Chennai, og er 90 % billigere enn de fleste flyvninger til Colombo. Du kan finne den billigste prisen til Colombo fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Colombo?

  Den billigste måneden å fly til Colombo fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 5 443 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Colombo i løpet av November, kan du også fly billig i mai. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 5 518 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Colombo?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 26 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Colombo. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 6 167 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Colombo utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Colombo for 5 994 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Colombo?

  Colombo Bandaranayike Intl flyplass, Kalutara Katukurunda flyplass, Bentota River flyplass, Hatton Castlereigh Reservoir flyplass eller Koggala flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Colombo.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Colombo?

  Du kan finne tilbud for Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base flyplass for i gjennomsnitt 5 900 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Colombo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Colombo som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air France
25. nov.
OSL01:05Oslo Gardermoen
24t 35m
2 stopp
CMB01:40Colombo Bandaranayike Intl
10. des.
CMB07:40Colombo Bandaranayike Intl
15t 00m
1 stopp
OSL22:40Oslo Gardermoen
5 994 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. jan.
OSL12:30Oslo Gardermoen
37t 10m
2 stopp
CMB01:40Colombo Bandaranayike Intl
24. jan.
CMB13:25Colombo Bandaranayike Intl
22t 00m
2 stopp
OSL11:25Oslo Gardermoen
6 220 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
26. nov.
OSL12:30Oslo Gardermoen
17t 15m
2 stopp
CMB05:45Colombo Bandaranayike Intl
20. des.
CMB15:20Colombo Bandaranayike Intl
24t 35m
2 stopp
OSL15:55Oslo Gardermoen
6 312 kr
Finn lignende
KLM
26. nov.
OSL12:00Oslo Gardermoen
37t 40m
3 stopp
CMB01:40Colombo Bandaranayike Intl
19. des.
CMB21:30Colombo Bandaranayike Intl
24t 20m
2 stopp
OSL21:50Oslo Gardermoen
6 671 kr
Finn lignende
Air France
25. nov.
OSL01:05Oslo Gardermoen
24t 35m
2 stopp
CMB01:40Colombo Bandaranayike Intl
17. des.
CMB07:40Colombo Bandaranayike Intl
15t 00m
1 stopp
OSL22:40Oslo Gardermoen
6 044 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. jan.
OSL13:55Oslo Gardermoen
35t 45m
3 stopp
CMB01:40Colombo Bandaranayike Intl
24. jan.
CMB13:25Colombo Bandaranayike Intl
22t 00m
2 stopp
OSL11:25Oslo Gardermoen
6 345 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Colombo

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Colombo, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
28. okt.
OSL05:15Oslo Gardermoen
32t 20m
2 stopp
CMB13:35Colombo Bandaranayike Intl
5 260 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. nov.
OSL04:55Oslo Gardermoen
34t 00m
2 stopp
CMB14:55Colombo Bandaranayike Intl
5 677 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. nov.
OSL02:10Oslo Gardermoen
27t 20m
2 stopp
CMB04:30Colombo Bandaranayike Intl
7 931 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Colombo?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Colombo
 • Hvilke flyselskaper flyr til Colombo?

  Qatar Airways er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Colombo med. Emirates, Aeroflot og Finnair er også populære valg ved reiser til Colombo from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Colombo jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Colombo

Under finner du alle flyplassene i Colombo sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Colombo fra flyplassen

De fleste norske passasjerer som tar fly til Colombo lander på Bandaranayike International Airport, som ligger 28 km nord for sentrum. Den billigste måten å komme seg inn til Colombo på er å ta flybussen som går til byens sentralstasjon. Denne tar ca. 25 minutter, og koster ca. 120 Sri Lankas Rupee (7 NOK).

Byens andre flyplass er Ratmalana, som ligger ca. 13 km fra byens kjerne. Herfra flys det hovedsakelig flyvninger til andre land i Asia, og det er derfor ikke like ofte norske reisende lander her. Om det likevel skulle være her reisen tar deg så kan du ta deg inn til Colombo med buss, til ca. samme pris som nevnt ovenfor.

Når du skal reise hjem igjen kan du også ta en buss til flyplassen. Det kan anbefales å reise fra Bastian Mawatha station hvor det går busser til flyplassen med hyppige avganger. Det kan være lurt å beregne litt ekstra god tid så du unngår å miste flyet.


Populære flybilletter til Colombo

Finn dine flybilletter til Colombo med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Colombo
Raskeste flytid20t 35m
Billigst pris6 028 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Colombo
Raskeste flytid37t 50m
Billigst pris7 881 kr
Flyvninger fra Bergen til Colombo
Raskeste flytid21t 30m
Billigst pris7 915 kr
Flyvninger fra Stavanger til Colombo
Raskeste flytid49t 00m
Billigst pris8 607 kr
Flyvninger fra Molde til Colombo
Raskeste flytid54t 50m
Billigst pris10 043 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Colombo

I Colombo finnes det mange busser man kan hoppe på for å komme seg rundt i byen. Billettprisen er rundt 1 norsk krone, og du kan slik besøke mange severdigheter for en billig penge. Det er verdt å merke seg at disse bussen ofte er litt mer fulle enn det vi er vant med i Norge, så vær forberedt på en litt trangere opplevelse enn normalt.

Ønsker du mer komfort kan du alltids reise rundt i såkalte «tuk-tuks». Dette er en trehjult drosje som er vanlig på det Asiatiske kontinentet, og som er verdt å prøve i hvert fall én gang mens man besøker byen. Disse er å finne ved de fleste gatehjørner, men det er verdt å merke seg at de sjeldent har taksameter, så litt pruting må forventes. Ønsker du en mer konvensjonell transport kan du også reise med vanlige drosjebiler, eller bruke appen Uber.


Visumkrav for Colombo

Nordmenn som reiser til Colombo trenger visum for å komme inn i landet. Dette må du søke om på landets offisielle nettsider. Det tar normalt 30 dager å få det innfridd, og det er derfor lite lurt å vente med dette til siste liten. Passet ditt må dessuten være gyldig i minst 6 måneder etter utreisedato, så sjekk også dette før du reiser.


Start planleggingen av reisen til Colombo


De beste tingene å se og gjøre i Colombo

Hva bør jeg oppleve i Colombo?

Colombo er rik på kultur. Aller mest berømt er kanskje det buddhistiske tempelet Gangaramaya. Kjent for sine utallige statuer, Bodhi-trær og malerier som avbilder Buddhas liv.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Litt sør for Beira Lake ligger Viharamahadevi Park, og huser en fantastisk Buddha-statue, en liten dyrehage og en lekepark for barna. I tillegg får man en smak av Sri Lankas vakre natur i form av enorme trær som blokkerer solen.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Ta gjerne en shoppingdag i de travle gatene i Pettah – et av de eldste distriktene i byen. Her kan du finne alt fra barneleker til elektronikk og smykker, og du kan lett ta en matbit mellom slagene.

Hvilken matrett må jeg prøve?

Når du er i Sri Lanka må du prøve retten Kothu Rotti. En rett med kylling eller biff, egg, løk, tomater og grønn chili. Utsøkt!


Finn fly til andre byer i Sri Lanka

Colombo har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?