Finn billige fly til Bentota

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 27.9.
ma. 4.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bentota

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bentota fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bentota

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Colombo Bandaranayike Intl flyplass (CMB)

Vanligvis er flyvninger til Bentota fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Colombo Bandaranayike Intl, som i gjennomsnitt koster 6 411 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Bentota?

  • Hvilken flyvning til Bentota er den absolutt billigste?

    593 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Bentota. Denne flyvningen er fra Chennai, og er 90 % billigere enn de fleste flyvninger til Bentota. Du kan finne den billigste prisen til Bentota fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

  • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bentota?

    Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Bentota. Hvis du planlegger å fly til Bentota, bør du vurdere å bestille flyvninger til Kalutara Katukurunda flyplass (15 km fra sentrum i Bentota), Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base flyplass (55 km fra sentrum i Bentota), Koggala flyplass (59 km fra sentrum i Bentota), Hatton Castlereigh Reservoir flyplass (80 km fra sentrum i Bentota), eller Colombo Bandaranayike Intl flyplass (86 km fra sentrum i Bentota).

  • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bentota?

    Med en gjennomsnittspris på 6 134 kr per person, er det Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Bentota. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Start planleggingen av reisen til Bentota


Finn fly til andre byer i Sri Lanka

Bentota har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?