Finn billige fly til Bentota

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 11.10.
ti. 18.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Bentota flyinnsikt og trender

Se innsikt for Bentota-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Bentota?

I gjennomsnitt tar det 15t 05m å fly fra Norge til Bentota dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Colombo Bandaranayike Intl (den mest populære flyplassen i Bentota). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Colombo Bandaranayike Intl, ligger flytiden på rundt 20t.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bentota

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bentota fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Colombo Bandaranayike Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bentota

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Colombo Bandaranayike Intl flyplass (CMB)

Vanligvis er flyvninger til Bentota fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Colombo Bandaranayike Intl, som i gjennomsnitt koster 9 462 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Bentota

1 107 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Bentota. Denne flyvningen er fra Madurai, og er 89 % billigere enn de fleste flyvninger til Bentota. Du kan finne den billigste prisen til Bentota fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Bentota. Hvis du planlegger å fly til Bentota, bør du vurdere å bestille flyvninger til Kalutara Katukurunda flyplass (15 km fra sentrum i Bentota), Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base flyplass (55 km fra sentrum i Bentota), Koggala flyplass (59 km fra sentrum i Bentota), Hatton Castlereigh Reservoir flyplass (80 km fra sentrum i Bentota), eller Colombo Bandaranayike Intl flyplass (86 km fra sentrum i Bentota).

Med en gjennomsnittspris på 9 743 kr per person, er det Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Bentota. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Hvilke flyselskaper flyr til Bentota?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bentota

Hvilke flyselskaper flyr til Bentota?

På reiser til Bentota fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Qatar Airways, Emirates, Turkish Airlines eller Finnair. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Start planleggingen av reisen til Bentota


Finn fly til andre byer i Sri Lanka

Bentota har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Bentota. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Bentota med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Bentota.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Bentota. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.