Fly Europa Hellas Kreta Khania (Kreta)

Finn billige fly til Khania (Kreta)

Tur/retur
Økonomi
Seattle (SEA)
Khania (Kreta) (CHQ)
fre.. 9.4.
fre.. 16.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Khania (Kreta)

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Khania (Kreta) fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Khania (Kreta)

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Khania (Kreta)

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Khania (Kreta) (CHQ)

Vanligvis er flyvninger til Khania (Kreta) fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Khania (Kreta) Souda, som i gjennomsnitt koster 2 959 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KHANIA (KRETA) FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Khania (Kreta) koster i gjennomsnitt kun 2 712 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KHANIA (KRETA) FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember16 % dyrereDet koster ca. 3 610 kr for flyvninger til Khania (Kreta) fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KHANIA (KRETA) FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli520 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Khania (Kreta) fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Chania?

Chania er den største byen på vestre Kreta og er kjent for den vakre venetianske havnen med sine sjarmerende små gater og koselige tavernaer. Kreta har middelhavsklima, noe som innebærer tørre, varme somre og fuktige, milde vintre. Høysesongen er i sommermånedene. I juni, juli og august kan temperaturene fort stige til over 30 grader på dagtid, og temperaturen om natten faller sjelden under 20 grader. Vannet måler fort 25 grader. Kan du fly i for eksempel november eller januar, og sammenligner priser for reiser fra Norge online kan du være heldig å finne billigere flybilletter til Chania. Vintermånedene er fortsatt varme sammenlignet med norske temperaturer, noe som gjør det til behagelige måneder å oppleve kulturen. Book fly til Chania og besøk den bugnende markedshallen midt i byen. Du kan også booke hele oppholdet ved å bestille en pakkereise.

Hvilken flyvning til Khania (Kreta) er den absolutt billigste?

458 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Khania (Kreta). Denne flyvningen er fra Athen, og er 84 % billigere enn de fleste flyvninger til Khania (Kreta). Du kan finne den billigste prisen til Khania (Kreta) fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Khania (Kreta)?

Den billigste måneden å fly til Khania (Kreta) fra Norge på, er august. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 712 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Khania (Kreta) i august, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 754 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Khania (Kreta)?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Khania (Kreta) 32 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Khania (Kreta) med en gjennomsnittspris på 3 095 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 161 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Khania (Kreta)?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Khania (Kreta) på, er onsdag. Reisende som velger å reise til Khania (Kreta) på en onsdag kan ofte finne billetter for så lite som 2 962 kr. Den dyreste dagen å fly til Khania (Kreta) på, er lørdag, med priser som ligger på ca. 3 478 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Khania (Kreta)?

Ifølge dataene våre er det om morgenen som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Khania (Kreta). momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Khania (Kreta) om morgenen for så lite som 3 086 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise kl. 12:00 ettersom de ofte koster ca. 3 675 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Khania (Kreta)?

De som skal fly til Khania (Kreta) kan potensielt finne bedre priser for Iraklio N. Kazantzakis flyplass (106 km fra Khania (Kreta) ), Kithira flyplass (124 km fra sentrum i Khania (Kreta)) eller Paleochori Milos flyplass (138 km fra sentrum i Khania (Kreta)), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Khania (Kreta)?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Khania (Kreta) Souda flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Khania (Kreta), med en gjennomsnittspris på 2 598 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Khania (Kreta) Souda

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Khania (Kreta) Souda som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
21. jul.
02:05Oslo Gardermoen
4t 10m
06:15Khania (Kreta) Souda
17. aug.
17:45Khania (Kreta) Souda
4t 30m
22:15Oslo Gardermoen
1 636 kr
Finn lignende
Wizz Air
28. aug.
11:45Oslo Gardermoen
4t 20m
16:05Khania (Kreta) Souda
2. okt.
17:45Khania (Kreta) Souda
4t 30m
22:15Oslo Gardermoen
1 517 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. mai
05:25Oslo Gardermoen
8t 25m
2 stopp
13:50Khania (Kreta) Souda
8. jun.
17:45Khania (Kreta) Souda
4t 30m
22:15Oslo Gardermoen
2 729 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. jul.
06:00Oslo Gardermoen
11t 30m
1 stopp
17:30Khania (Kreta) Souda
17. aug.
17:45Khania (Kreta) Souda
4t 30m
22:15Oslo Gardermoen
2 042 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. mai
12:05Oslo Gardermoen
16t 10m
2 stopp
04:15Khania (Kreta) Souda
8. jun.
12:10Khania (Kreta) Souda
6t 30m
1 stopp
18:40Oslo Gardermoen
2 407 kr
Finn lignende
Lufthansa
21. jul.
12:05Oslo Gardermoen
16t 25m
2 stopp
04:30Khania (Kreta) Souda
17. aug.
12:10Khania (Kreta) Souda
6t 30m
1 stopp
18:40Oslo Gardermoen
3 339 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Khania (Kreta) Souda

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Khania (Kreta), vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Wizz Air
Flere flyselskaper
20. mai
02:20Stavanger Sola
11t 10m
2 stopp
13:30Khania (Kreta) Souda
1 475 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. mai
08:40Stavanger Sola
22t 20m
2 stopp
07:00Khania (Kreta) Souda
2 492 kr
Finn lignende
Wizz Air
14. mai
16:15Stavanger Sola
23t 50m
1 stopp
16:05Khania (Kreta) Souda

Hvilke flyselskaper flyr til Chania?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Khania (Kreta)

Når du sammenligner priser online kan du booke billige flybilletter til Chania fra Norge fra flere flyselskaper. Bare vær oppmerksom på at det kan komme ekstra tillegg for å sjekke inn bagasje på forhånd, eller velge flysete før du reiser. Norwegian har direktefly til Chania fra Oslo og reisen tar fra 4 timer og 5 minutter. SAS og Norwegian er blant flyselskapene som tilbyr billige flybilletter til Chania fra Bergen og Trondheim med mellomlanding. Du må da beregne litt lenger flytid. Fly til Chania fra Norge lander på Chania internasjonale lufthavn (CHQ), på vestre del av den greske øya Kreta.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Khania (Kreta), i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Chania lander du på Chania internasjonale lufthavn (CHQ) som ligger omtrent 15 kilometer fra Chania sentrum. Du finner bussholdeplass like utenfor flyplassen og en enkeltbillett koster rundt € 1. Reisetiden er ca. en halvtime, men det kommer litt an på trafikken. Bussene går fra morgen til tidlig kveld til og fra flyplassen, men vær oppmerksom på at avgangene er noe uregelmessige. Sjekk gjerne tider på nettsiden til flyplassen. Taxiholdeplassen finner du like utenfor flyplassen. En tur fra flyplassen til Chania sentrum tar ca. 20 minutter og koster ca. € 15. Avtal gjerne pris med taxisjåføren på forhånd, eller bestill en taxi online fra taxiselskapenes nettsider. Det finnes også en rekke bilutleieselskaper på flyplassen. Sammenlign gjerne priser på nettet på forhånd, eller rett og slett bestill en via momondo. Enkelte dager og tidspunkt på dagen kan det være mye trafikk i Chania by, og da kan det være lurt å beregne litt ekstra reisetid.


Populære flybilletter til Khania (Kreta)

Finn dine flybilletter til Khania (Kreta) med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Khania (Kreta)
Raskeste flytid
4t 10m
Billigste pris
1 348 kr
Flyvninger fra Bergen til Khania (Kreta)
Raskeste flytid
13t 00m
Billigste pris
1 475 kr
Flyvninger fra Ålesund til Khania (Kreta)
Raskeste flytid
9t 20m
Billigste pris
1 551 kr
Flyvninger fra Trondheim til Khania (Kreta)
Raskeste flytid
9t 30m
Billigste pris
3 102 kr
Flyvninger fra Stavanger til Khania (Kreta)
Raskeste flytid
11t 05m
Billigste pris
4 365 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Chania?

Billige flybilletter til Chania gjør den greske byen til et yndet reisemål. Når du er vel på plass, er det lett å ta seg frem i byen. Du kan ta lokalbusser som kjører til og fra hovedbusstasjonen i sentrum. Herfra går det også busser rundt til de større stedene på øya, til mange av severdighetene og flere av strendene i nærheten. Bussbillett kan kjøpes om bord i bussen og koster ca. € 2 for en enkeltbillett.

Du kan også komme deg rundt i Chania med taxi, og dette er det enkelt å få tak i. Du kan enten finne de ved holdeplasser, vinke inn en fra gaten, eller få hotellresepsjonen til å bestille. Taxiturer innen Chania sentrum koster ca. € 5–7. Pris avtales gjerne på forhånd med taxisjåføren.


Kan man reise til Chania uten pass eller visum?

Når man flyr til Chania kreves det at man skal kunne vise frem offisiell legitimasjon som viser statsborgerskap. For norske statsborgere er det kun pass som oppfyller disse kravene. Ved grensekontroll og flyplasser kan norske borgere bli nektet adgang til fly og øvrige transportmidler dersom man ikke har med pass. Det er ikke nødvendig at passet er gyldig utover avreisedagen fra Hellas. Når man flyr til Chania behøver man ikke visum for besøk som overstiger tre måneder, på grunn av Schengen-avtalen. Ved innreise til Hellas godtas også nødpass. Besøk de offisielle nettsidene til ambassaden for å få oversikt over hvilke regler som til enhver tid gjelder for visum og pass.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Chania?

Når du flyr til Chania bør du få med deg den venetianske havnen med de sjarmerende bakgatene med små butikker og kaféer. Området er svært stemningsfullt på kveldstid. Ta også en tur til Basarene, et innendørs basarmarked i sentrum med frukt, grønnsaker, fisk og ost.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Billige flybilletter til Chania vil ta deg og barna til de deilige strendene. Stranden Nea Chora ligger bare ti minutter å gå fra den venetianske havnen. I Chania sentrum finner du også en park med en liten dyrehage og lekeplass. I byens maritime museum kan dere se kart, båtmodeller og gamle instrumenter. En tur til festningen i Chania er også verdt et besøk.

Hvor bør jeg shoppe?

Ta et fly til Chania, og vips så befinner du deg blant gode shoppingmuligheter i solen. I lærvaregaten Odos Skridlof kan du kjøpe vesker, lommebøker, belter, sko og jakker i skinn. Kjøp også med deg litt av den lokale olivenoljen. Klær og skobutikker finner du i sentrum.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Området rundt havnen er definitivt verdt et besøk når du har booket billige flybilletter til Chania. Her ligger koselige restauranter og tavernaer, barer og kaféer. Gå også på oppdagelsesferd i de trange, sjarmerende gatene i gamlebyen.


Fly Europa Hellas Kreta Khania (Kreta)
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse