Finn billige fly til Khania (Kreta)

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 15.6.
ti. 22.6.

De billigste flyvningene til flyplassene i Khania (Kreta)

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Khania (Kreta) fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Khania (Kreta)

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Khania (Kreta)

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Khania (Kreta) (CHQ)

Vanligvis er flyvninger til Khania (Kreta) fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Khania (Kreta) Souda, som i gjennomsnitt koster 2 885 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KHANIA (KRETA) FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Khania (Kreta) koster i gjennomsnitt kun 2 644 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KHANIA (KRETA) FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember16 % dyrereDet koster ca. 3 520 kr for flyvninger til Khania (Kreta) fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KHANIA (KRETA) FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli520 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Khania (Kreta) fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Khania (Kreta)?

Chania er den største byen på vestre Kreta og er kjent for den vakre venetianske havnen med sine sjarmerende små gater og koselige tavernaer. Kreta har middelhavsklima, noe som innebærer tørre, varme somre og fuktige, milde vintre. Høysesongen er i sommermånedene. I juni, juli og august kan temperaturene fort stige til over 30 grader på dagtid, og temperaturen om natten faller sjelden under 20 grader. Vannet måler fort 25 grader. Kan du fly i for eksempel november eller januar, og sammenligner priser for reiser fra Norge online kan du være heldig å finne billigere flybilletter til Chania. Vintermånedene er fortsatt varme sammenlignet med norske temperaturer, noe som gjør det til behagelige måneder å oppleve kulturen. Book fly til Chania og besøk den bugnende markedshallen midt i byen. Du kan også booke hele oppholdet ved å bestille en pakkereise.

 • Hvilken flyvning til Khania (Kreta) er den absolutt billigste?

  447 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Khania (Kreta). Denne flyvningen er fra Athen, og er 84 % billigere enn de fleste flyvninger til Khania (Kreta). Du kan finne den billigste prisen til Khania (Kreta) fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Khania (Kreta)?

  Som regel er det august som er den billigste måneden å fly fra Norge til Khania (Kreta). Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 644 kr. mars er også et godt alternativ når du skal reise til Khania (Kreta) med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 685 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Khania (Kreta)?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Khania (Kreta) 32 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Khania (Kreta) med en gjennomsnittspris på 3 017 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Khania (Kreta) på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 1 041 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Khania (Kreta)?

  I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Khania (Kreta) fra Norge en onsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på onsdag for så lite som 2 888 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Sørg for å unngå å bestille avreise på en lørdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Khania (Kreta) på en lørdag, 3 391 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Khania (Kreta)?

  Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Khania (Kreta) på, er om morgenen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 3 008 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise kl. 12:00 ettersom de ofte koster ca. 3 583 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Khania (Kreta)?

  De som skal fly til Khania (Kreta) kan potensielt finne bedre priser for Iraklio N. Kazantzakis flyplass (106 km fra Khania (Kreta) ), Kithira flyplass (124 km fra sentrum i Khania (Kreta)) eller Paleochori Milos flyplass (138 km fra sentrum i Khania (Kreta)), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Khania (Kreta)?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Khania (Kreta) Souda flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Khania (Kreta), med en gjennomsnittspris på 2 533 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Khania (Kreta)

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Khania (Kreta) som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
2. jul.
TRF12:45Oslo Torp Sandefjord
26t 50m
2 stopp
CHQ15:35Khania (Kreta) Souda
16. jul.
CHQ17:20Khania (Kreta) Souda
14t 05m
1 stopp
TRF07:25Oslo Torp Sandefjord
1 041 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. jun.
OSL07:25Oslo Gardermoen
24t 35m
2 stopp
CHQ08:00Khania (Kreta) Souda
3. jul.
CHQ14:55Khania (Kreta) Souda
4t 20m
OSL19:15Oslo Gardermoen
1 074 kr
Finn lignende
Norwegian
24. aug.
OSL02:45Oslo Gardermoen
4t 10m
CHQ06:55Khania (Kreta) Souda
26. sep.
CHQ16:00Khania (Kreta) Souda
4t 20m
OSL20:20Oslo Gardermoen
1 272 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. jun.
OSL18:05Oslo Gardermoen
23t 10m
1 stopp
CHQ17:15Khania (Kreta) Souda
3. jul.
CHQ14:55Khania (Kreta) Souda
4t 20m
OSL19:15Oslo Gardermoen
1 190 kr
Finn lignende
Ryanair
2. jul.
TRF12:45Oslo Torp Sandefjord
26t 50m
2 stopp
CHQ15:35Khania (Kreta) Souda
16. jul.
CHQ14:55Khania (Kreta) Souda
16t 30m
2 stopp
TRF07:25Oslo Torp Sandefjord
1 206 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. jun.
OSL04:05Oslo Gardermoen
25t 25m
2 stopp
CHQ05:30Khania (Kreta) Souda
4. jul.
CHQ09:00Khania (Kreta) Souda
23t 00m
1 stopp
OSL08:00Oslo Gardermoen
1 297 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Khania (Kreta)

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Khania (Kreta), vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Norwegian
26. jul.
OSL02:05Oslo Gardermoen
4t 10m
CHQ06:15Khania (Kreta) Souda
Ryanair
29. jun.
TRF11:15Oslo Torp Sandefjord
24t 10m
1 stopp
CHQ11:25Khania (Kreta) Souda
Flere flyselskaper
29. jun.
OSL17:50Oslo Gardermoen
14t 35m
1 stopp
CHQ08:25Khania (Kreta) Souda

Hvilke flyselskaper flyr til Khania (Kreta)?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Khania (Kreta)

Når du sammenligner priser online kan du booke billige flybilletter til Chania fra Norge fra flere flyselskaper. Bare vær oppmerksom på at det kan komme ekstra tillegg for å sjekke inn bagasje på forhånd, eller velge flysete før du reiser. Norwegian har direktefly til Chania fra Oslo og reisen tar fra 4 timer og 5 minutter. SAS og Norwegian er blant flyselskapene som tilbyr billige flybilletter til Chania fra Bergen og Trondheim med mellomlanding. Du må da beregne litt lenger flytid. Fly til Chania fra Norge lander på Chania internasjonale lufthavn (CHQ), på vestre del av den greske øya Kreta.


Flyplasser nære Khania (Kreta)

Under finner du alle flyplassene i Khania (Kreta) sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Chania lander du på Chania internasjonale lufthavn (CHQ) som ligger omtrent 15 kilometer fra Chania sentrum. Du finner bussholdeplass like utenfor flyplassen og en enkeltbillett koster rundt € 1. Reisetiden er ca. en halvtime, men det kommer litt an på trafikken. Bussene går fra morgen til tidlig kveld til og fra flyplassen, men vær oppmerksom på at avgangene er noe uregelmessige. Sjekk gjerne tider på nettsiden til flyplassen. Taxiholdeplassen finner du like utenfor flyplassen. En tur fra flyplassen til Chania sentrum tar ca. 20 minutter og koster ca. € 15. Avtal gjerne pris med taxisjåføren på forhånd, eller bestill en taxi online fra taxiselskapenes nettsider. Det finnes også en rekke bilutleieselskaper på flyplassen. Sammenlign gjerne priser på nettet på forhånd, eller rett og slett bestill en via momondo. Enkelte dager og tidspunkt på dagen kan det være mye trafikk i Chania by, og da kan det være lurt å beregne litt ekstra reisetid.


Populære flybilletter til Khania (Kreta)

Finn dine flybilletter til Khania (Kreta) med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Khania (Kreta)
Raskeste flytid4t 00m
Billigst pris1 041 kr
Flyvninger fra Trondheim til Khania (Kreta)
Raskeste flytid23t 55m
Billigst pris2 338 kr
Flyvninger fra Stavanger til Khania (Kreta)
Raskeste flytid7t 00m
Billigst pris2 413 kr
Flyvninger fra Bergen, Hordaland til Khania (Kreta)
Raskeste flytid4t 10m
Billigst pris2 462 kr
Flyvninger fra Ålesund til Khania (Kreta)
Raskeste flytid11t 10m
Billigst pris3 396 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Chania?

Billige flybilletter til Chania gjør den greske byen til et yndet reisemål. Når du er vel på plass, er det lett å ta seg frem i byen. Du kan ta lokalbusser som kjører til og fra hovedbusstasjonen i sentrum. Herfra går det også busser rundt til de større stedene på øya, til mange av severdighetene og flere av strendene i nærheten. Bussbillett kan kjøpes om bord i bussen og koster ca. € 2 for en enkeltbillett.

Du kan også komme deg rundt i Chania med taxi, og dette er det enkelt å få tak i. Du kan enten finne de ved holdeplasser, vinke inn en fra gaten, eller få hotellresepsjonen til å bestille. Taxiturer innen Chania sentrum koster ca. € 5–7. Pris avtales gjerne på forhånd med taxisjåføren.


Kan man reise til Chania uten pass eller visum?

Når man flyr til Chania kreves det at man skal kunne vise frem offisiell legitimasjon som viser statsborgerskap. For norske statsborgere er det kun pass som oppfyller disse kravene. Ved grensekontroll og flyplasser kan norske borgere bli nektet adgang til fly og øvrige transportmidler dersom man ikke har med pass. Det er ikke nødvendig at passet er gyldig utover avreisedagen fra Hellas. Når man flyr til Chania behøver man ikke visum for besøk som overstiger tre måneder, på grunn av Schengen-avtalen. Ved innreise til Hellas godtas også nødpass. Besøk de offisielle nettsidene til ambassaden for å få oversikt over hvilke regler som til enhver tid gjelder for visum og pass.


Start planleggingen av reisen til Khania (Kreta)


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Chania?

Når du flyr til Chania bør du få med deg den venetianske havnen med de sjarmerende bakgatene med små butikker og kaféer. Området er svært stemningsfullt på kveldstid. Ta også en tur til Basarene, et innendørs basarmarked i sentrum med frukt, grønnsaker, fisk og ost.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Billige flybilletter til Chania vil ta deg og barna til de deilige strendene. Stranden Nea Chora ligger bare ti minutter å gå fra den venetianske havnen. I Chania sentrum finner du også en park med en liten dyrehage og lekeplass. I byens maritime museum kan dere se kart, båtmodeller og gamle instrumenter. En tur til festningen i Chania er også verdt et besøk.

Hvor bør jeg shoppe?

Ta et fly til Chania, og vips så befinner du deg blant gode shoppingmuligheter i solen. I lærvaregaten Odos Skridlof kan du kjøpe vesker, lommebøker, belter, sko og jakker i skinn. Kjøp også med deg litt av den lokale olivenoljen. Klær og skobutikker finner du i sentrum.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Området rundt havnen er definitivt verdt et besøk når du har booket billige flybilletter til Chania. Her ligger koselige restauranter og tavernaer, barer og kaféer. Gå også på oppdagelsesferd i de trange, sjarmerende gatene i gamlebyen.