Finn billige fly til Préveza

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 5.7.
ti. 12.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Préveza

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Préveza

Beste pris på enveisbillett

315 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 624 kr

Raskeste flytid

3t 35m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Préveza fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 315 kr (Oslo Gardermoen til Préveza Aktion).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Préveza fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 624 kr (Oslo Gardermoen til Préveza Aktion).
Den kjappeste flyvningen til Préveza fra Norge tar 3t 35m (Oslo Gardermoen til Préveza Aktion).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Préveza, deriblant Norwegian.

De billigste flyvningene til flyplassene i Préveza

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Préveza fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Korfu

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Préveza

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Korfu (CFU)

Vanligvis er flyvninger til Préveza fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Korfu Ioannis Kapodistrias, som i gjennomsnitt koster 3 163 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Préveza?

Skal du finne flygninger til Préveza, Hellas fra Oslo, så kan du regne med en reisetid på mellom 6 og 9 timer, da ofte med en mellomlanding i Frankfurt. Fra Trondheim kan du også regne med en reisetid på om lag 9 timer, men da med to stopp, ofte i Oslo og Frankfurt. Reiser du fra Tromsø kan du belage deg på i underkant av 9 timers reisetid, og fra Bergen finner du Préveza-flytilbud som også tar om lag 9 timer, med de samme mellomlandingene i Oslo og Frankfurt. Det tar altså omtrent like lang tid å reise til denne byen i Hellas fra de fleste steder i Norge, og reiseruta er noenlunde den samme når du først har kommet deg til Oslo.

Dessverre finnes det ikke noen direkte reiseruter til Aktion lufthavn, Préveza fra Norge, men du kan likevel finne gode flybilletter til byen, som du enkelt kan bestille gjennom momondo. Den vanligste ruten fra Norge er å fly fra Oslo, for så å mellomlande i Frankfurt, før du flyr siste stykket til Préveza i Hellas. Reiser du fra andre steder i Norge, så vil du som oftest mellomlande i Oslo først. Det er altså forholdsvis enkelt å fly fra Norge og til Préveza i Hellas.

162 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Préveza. Denne flyvningen er fra Roma, og er 96 % billigere enn de fleste flyvninger til Préveza. Du kan finne den billigste prisen til Préveza fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Ioannina flyplass, Argostoli Cephalonia flyplass, Korfu Ioannis Kapodistrias flyplass, Patras Araxos flyplass eller Zakynthos flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Préveza.

Med en gjennomsnittspris på 2 534 kr per person, er det Argostoli Cephalonia flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Préveza. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Préveza

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Préveza som nylig ble funnet av brukere på momondo

Hvilke flyselskaper flyr til Préveza?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Préveza

Hvilke flyselskaper flyr til Préveza?

På flyreiser fraNorge til Préveza, benytter momondos brukere som regel airlines such as Norwegian, Novair, Scandinavian Airlines og Lufthansa. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Préveza

Under finner du alle flyplassene i Préveza sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Aktion lufthavn?

Du har flere alternativer når det gjelder transport fra Aktion lufthavn og inn til Préveza sentrum. Du kan for eksempel ta buss, og du får kjøpt bussbilletter av sjåføren, så du enkelt kan gå rett på bussen når du har hentet bagasjen din. Du kan også velge å ta taxi, som er tilgjengelig døgnet rundt. Du finner drosjene utenfor terminalbygningen. Kjøreturen inn til sentrum av Préveza tar omtrent et kvarter, avhengig av trafikkforholdene på veien. Du finner også flere bilutleiefirmaer representert på flyplassen, så om du ønsker å disponere eget kjøretøy på turen, så kan du enkelt ordne det ved flyplassen. Det kan hende at utleieren krever ekstra dokumentasjon eller legitimasjon, så husk å sjekke hva du trenger før du reiser hjemmefra.


Populære flybilletter til Préveza

Finn dine flybilletter til Préveza med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Préveza
Raskeste flytid3t 35m
Billigst pris1 624 kr

Visumkrav for Préveza

Som norsk borger trenger du ikke visum for å reise til Hellas og Préveza, men du trenger pass. Passet trenger ikke å være gyldig utover de planlagte reisedatoene til Hellas. Du kan også reise med nasjonalt ID-kort med reiserett eller nødpass – her har du altså flere muligheter. Om du reiser med barn som er under 18 år, så kan det hende at de greske myndighetene krever at du kan dokumentere familierelasjonen til barna. Mister du passet ditt, så må du melde tapet til greske myndigheter, og ta kontakt med den norske ambassaden i Aten for å søke om nytt reisedokument.


Start planleggingen av reisen til Préveza


De beste tingene å se og gjøre i Préveza

Préveza har mye å by på. Her kan du for eksempel leve det herlige livet på stranda, for eksempel ved Monolithi Beach, som er en populær strand i området. Paralia Alonaki er et annet alternativ. Du finner faktisk utrolig mange fine strender i området, så her er det bare å velge og vrake. For spennende historisk innsikt, kan du ta turen til Archeological Museum of Nicopolis, som har informasjon på både gresk og engelsk. Du finner også flere historiske bygninger og konstruksjoner, som for eksempel St. George Fortress og Pantocrator Castle. Sistnevnte er ett av tre slott i området, og ligger nært gamlebyen og Kyani Akti, som er enda en strand. Slottet ligger vakkert til ved vannkanten, så her har du både historie og utsikt å se fram til.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Préveza.

Flyreiser til Préveza med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når alle potensielle Préveza flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Préveza nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Préveza og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.