Finn billige fly til Dhaka

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 29.6.
on. 6.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Dhaka

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Dhaka

Beste pris på enveisbillett

3 446 kr

Beste pris på tur/retur-billett

8 206 kr

Raskeste flytid

14t 10m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Dhaka fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 446 kr (Oslo Gardermoen til Dhaka Zia Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Dhaka fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 8 206 kr (Oslo Gardermoen til Dhaka Zia Intl).
Den kjappeste flyvningen til Dhaka fra Norge tar 14t 10m (Oslo Gardermoen til Dhaka Zia Intl).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Dhaka, deriblant Turkish Airlines, Qatar Airways og Etihad Airways.

De billigste flyvningene til flyplassene i Dhaka

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dhaka fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dhaka

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Dhaka

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dhaka (DAC)

Vanligvis er flyvninger til Dhaka fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dhaka Zia Intl, som i gjennomsnitt koster 6 986 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DHAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Dhaka koster i gjennomsnitt kun 4 970 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DHAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar37 % dyrereDet koster ca. 9 590 kr for flyvninger til Dhaka fra Oslo Gardermoen flyplass i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DHAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember486 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Dhaka fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Dhaka?

Før du bestiller flybilletter til Dhaka må du bestemme deg for når du ønsker å reise hit. Hvis du ønsker å prioritere billige flybilletter til Dhaka bør du reise hit utenom høysesongen, og månedene juni til september er gode alternativer. Imidlertid er dette regntiden i Bangladesh, og du må derfor være forberedt på et vått og varmt klima med høy luftfuktighet. Dersom du ønsker å unngå denne typen vær kan du reise hit mellom oktober og mars, som regnes som høysesong i landet. Da er det generelt lite nedbør og mer behagelige temperaturer. Dersom du er tidlig ute med å bestille billetter, kan du også være heldig å finne billig fly til Dhaka.

I gjennomsnitt er september den billigste måneden å fly til Dhaka fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 970 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Dhaka i løpet av september, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Dhaka i November er ikke like billige som de i september, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 5 916 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Dhaka 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Dhaka med en gjennomsnittspris på 6 986 kr.

Barisal flyplass eller Jessore flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Dhaka.

Jessore flyplass har en gjennomsnittspris på 685 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Dhaka. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Dhaka

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dhaka som nylig ble funnet av brukere på momondo
Qatar Airways
8. okt.
OSL09:10Oslo Gardermoen
15t 45m
2 stopp
DAC00:55Dhaka Zia Intl
29. okt.
DAC00:20Dhaka Zia Intl
13t 35m
1 stopp
OSL13:55Oslo Gardermoen
8 206 kr
Finn lignende
Qatar Airways
8. okt.
OSL11:45Oslo Gardermoen
13t 10m
1 stopp
DAC00:55Dhaka Zia Intl
29. okt.
DAC00:20Dhaka Zia Intl
13t 35m
1 stopp
OSL13:55Oslo Gardermoen
8 306 kr
Finn lignende
Qatar Airways
6. aug.
OSL11:45Oslo Gardermoen
21t 30m
1 stopp
DAC09:15Dhaka Zia Intl
3. sep.
DAC00:20Dhaka Zia Intl
13t 35m
1 stopp
OSL13:55Oslo Gardermoen
8 465 kr
Finn lignende
Qatar Airways
8. okt.
OSL09:10Oslo Gardermoen
15t 45m
2 stopp
DAC00:55Dhaka Zia Intl
28. okt.
DAC23:20Dhaka Zia Intl
33t 35m
2 stopp
OSL08:55Oslo Gardermoen
8 913 kr
Finn lignende
Qatar Airways
8. okt.
OSL09:10Oslo Gardermoen
15t 45m
2 stopp
DAC00:55Dhaka Zia Intl
29. okt.
DAC00:20Dhaka Zia Intl
16t 15m
2 stopp
OSL16:35Oslo Gardermoen
9 013 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. jul.
OSL16:55Oslo Gardermoen
24t 55m
2 stopp
DAC17:50Dhaka Zia Intl
26. aug.
DAC00:20Dhaka Zia Intl
13t 35m
1 stopp
OSL13:55Oslo Gardermoen
9 093 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Dhaka

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Dhaka, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Qatar Airways og Turkish Airlines
Qatar Airways
29. jul.
OSL11:45Oslo Gardermoen
30t 05m
1 stopp
DAC17:50Dhaka Zia Intl
3 446 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. jul.
TRF17:15Oslo Torp Sandefjord
38t 30m
3 stopp
DAC07:45Dhaka Zia Intl
3 476 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. jul.
TRF17:15Oslo Torp Sandefjord
40t 45m
2 stopp
DAC10:00Dhaka Zia Intl
3 745 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Dhaka?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dhaka

Hvilke flyselskaper flyr til Dhaka?

På flyreiser fraNorge til Dhaka, benytter momondos brukere som regel airlines such as Turkish Airlines, Emirates, Qatar Airways og Thai Airways. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Emirates til Dhaka

Emirates har ca. 32 flyvninger til Dhaka i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Dubai Intl, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Emirates, kostet 5 911 kr (Oslo Gardermoen til Dhaka). Brukere har gitt de en score på Emirates 8,6/10 basert på 122 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Turkish Airlines til Dhaka

4 779 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Turkish Airlines til Dhaka som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Bergen Flesland. Turkish Airlines har 14 flyvninger til Dhaka de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 128 momondo-brukere har vurdert Turkish Airlines og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 8,3/10.


Flyplasser nære Dhaka

Under finner du alle flyplassene i Dhaka sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Dhaka, ankommer du Dhaka/Dhaka internasjonale lufthavn. Herfra er det enkelt å komme seg inn til byen, enten med tog, taxi, rickshaw, buss eller leiebil. Togstasjonen ligger omtrent 2 kilometer fra flyplassen, og kan enkelt nås til fots eller med taxi. Herfra kan du komme deg til både Dhaka sentrum og andre byer i Bangladesh. Du kan også ta en rickshaw, «babytaxi» eller buss til sentrum, og disse venter utenfor terminalbygget. De fleste turister velger imidlertid å ta taxi til sentrum, og en taxitur tar omtrent 40 minutter og koster omkring 1600 BDT (ca. 165 NOK).


Populære flybilletter til Dhaka

Finn dine flybilletter til Dhaka med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Dhaka
Raskeste flytid15t 45m
Billigst pris8 206 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Dhaka

Det er enkelt å komme seg rundt i Dhaka, og du har mange ulike transportmidler å velge mellom. Det mest populære fremkomstmiddelet i byen er sykkel-rickshaw, og de passer godt dersom du kun skal reise over korte avstander. Dersom du skal reise lenger, kan du heller ta en auto-rickshaw. Du kan også ta en av de mange lokalbussene som går på kryss og tvers av byen, men vær oppmerksom på at disse som oftest er svært overfylte og anbefales derfor ikke for turister. Det er mange taxier i Dhaka, men det kan være vanskelig å få tak i en fra gaten, og de må ofte bestilles på forhånd. Imidlertid er det vanligvis ekstremt mye trafikk i Dhaka, så den raskeste måten å komme seg fra A til B på er ofte til fots.


Visumkrav for Dhaka

Du kan ikke fly til Dhaka uten pass, og passet må være gyldig i minimum seks måneder etter innreise. Du trenger også visum for å reise hit, og du bør søke om visum på forhånd hos den bangladeshiske ambassaden i Stockholm før du reiser fra Norge. Du kan også kjøpe visum ved ankomst til flyplassen, som betales i amerikanske dollar og koster 51 USD (ca. 450 NOK).


De beste tingene å se og gjøre i Dhaka

Det er mange spennende attraksjoner og severdigheter du bør se mens du er i Dhaka. Dra blant annet innom nasjonalmuseet for å lære mer om Bangladesh, og se det halvferdige Lalbagh-fortet med sine vakre hager. Du bør også ta en tur innom det rosa palasset Ahsan Manzil fra 1872, og se det hinduistiske Dhakesware-tempelet.

Du bør ha gyldig reiseforsikring når du reiser til Bangladesh, og reiseforsikringen bør dekke utgifter i forbindelse med ulykker, tyveri, sykdom, skader, dødsfall og hjemtransport.

Du bør ikke drikke vannet fra springen i Dhaka, og heller kjøpe flaskevann.

Det er ikke nødvendig å tipse i Bangladesh, men det er mer og mer vanlig i turistområdene. Dersom du har fått god service på en restaurant kan du gjerne tipse 5-10 %, og runde opp taxiregningen.


Finn fly til andre byer i Bangladesh

Dhaka har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Dhaka på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Dhaka som passer deg.

Ja. Alle flyreiser til Dhaka på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Dhaka. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Dhaka. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.