Hoteller i Marrakech, Marokko

Finn tilbud på 967 hoteller i Marrakech, Marokko

Marrakech, Marokko
3. des. — 4. des.2
sø. 4.12.
to. 8.12.

De beste hotellene i Marrakech

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Marrakech
Pris
kr361
kr3267
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Marrakech

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Marrakech

Pris

897 kr–5 293 kr

BILLIGSTE BYDEL I MARRAKECHGueliz50 % billigereHoteller i Gueliz er de billigste i Marrakech med en gjennomsnittspris på kun 897 kr per natt
DYRESTE BYDEL I MARRAKECHMedina66 % dyrereMedina har de dyreste hotellene i Marrakech med rom med en gjennomsnittspris på 5 293 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I MARRAKECHGueliz67 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Gueliz enn noen andre land i Marrakech

Ting å gjøre i Marrakech


Hoteller i populære bydeler i Marrakech

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Marrakech, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Marrakech

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Marrakech
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
85 %forventet prisnedgang
86 %forventet prisøkning

Pris

349 kr–16 069 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
7 030 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
282 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Marrakech på er: 3 stjerne, 30 dag før.

1-2 stjerne

225 kr–264 kr

3 stjerne

469 kr–509 kr

4-5 stjerne

1 154 kr–1 213 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Marrakech

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Marrakech

Laveste hotellpris

333 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech

Hoteller i nærheten av flyplassen

5982

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Marrakech funnet siste 7 dager er 333 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel Marrakech Le Semiramis, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech, det mest populære 5-stjerners hotellet i Marrakech(8/10 rating - basert på 1 043 anmeldelser).
Det er er 5 982 hoteller i Marrakech i nærheten av Marrakech Menara. Dar Sarsar Airport med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Marrakech. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Marrakech siste uken er 4 552 kr.

Marrakech reisetips

Det er lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo når du skal finne hotell i Marrakech. Det aller billigste alternativet er å bo på hostell, som passer godt for unge reisende. Dette finner du fra rundt MAD 58 (ca 50 NOK) per natt. Hoteller med 2 stjerner koster fra omtrent MAD 160 (ca 140 NOK) per natt. Ønsker du å bo på 3-stjerners hotell, kan du finne dette fra omtrent MAD 230 (ca 200 NOK) per natt.

Du finner Calèches som kjører rundt i byen, som er hest og kjerre som er malt grønne. Disse er behagelige å sitte på med, unntatt i rushtiden som er om morgenen rundt åtte, ved 12 og fra halv seks til halv åtte om kvelden. En organisasjon for dyrevelferd overvåker disse og sørger for godt stell og hestenes velferd, og har satt ut vanntrau til hestene gjennom hele byen. Du betaler fra ca MAD 120 (ca 105 NOK) per time. Du kan også komme deg rundt ved å gå. Flere steder er kun gågater, som for eksempel gamlebyen. Du kan også ta taxi, og da bør du sørge for at taksameteret blir satt på.

Det er ikke satt noen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell i Marrkech. Dersom reisende er under 18 år er det lurt å sjekke dette med hotellet på forhånd av bestillingen.

Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd enn å betale depositum, dette gjelder spesielt når man bestiller hotell i Marrakech på nettet.

Å reise til Marrakech er som regel problemfritt og trygt, men du bør uansett ta visse forhåndsregler. Pass for eksempel godt på verdisakene dine, og vær oppmerksom hvis du er ute sent.

Du trenger ikke adapter for selve stikkontakten når du reiser til Marrakech, men du kan trenge et volt adapter på grunn av ulik spenning i nettet.

Det er vanlig, og forventet, å tipse i Marrakech. Når du har vært på restaurant er det vanlig å legge igjen omtrent 10 prosent i tips. Gi også omtrent MAD 10 (ca 8 NOK) til for eksempel hotellansatte som hjelper med bagasje, og omtrent MAD 50 (ca 43 NOK) per uke for rengjøring av hotellrom.


Hvor mye koster et hotell i Marrakech per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Marrakech med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 261 kr

Gjennomsnittlig 592 kr

Dyrest 986 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Marrakech

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Marrakech
Finn hosteller i Marrakech

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Marrakech

Disse hotellene i Marrakech har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Marrakech

Marrakech ligger sørvest i Marokko og er den fjerde største byen i landet. Her finner du blant annet Marokkos største tradisjonelle marked, som kalles souk. Du finner også det travle torget Djema el FNa her, som er et stort torg og kanskje det travleste i hele Afrika. Gamlebyen i Marrakech kalles medina.

Hvis du virkelig vil bo midt i den vibrante atmosfæren i Marrakech så bør du bo på hotell i gamlebyen. Dette er et fint sted å bo for unge reisende som gjerne vil være midt i det mest travle og livlige distriktet i byen. Her klarer man ikke å kjede seg, for man er midt blant mange ulike markeder, severdigheter og spisesteder. Her er det snirklete gater og du finner også koselige gjestehus med private bakhager og større hoteller her, men de er vanskelige å få øye på blant alt det andre som skjer i de travle gatene.

Vil du bo et sted som er litt mer rolig, kan det anbefales å velge et hotell i Adgal Gardens. Her er det roligere atmosfære enn i gamlebyen, men du er fortsatt nære sentrum og markedene. Dette området passer for eldre par som vil bo på mer elegante hoteller. Her er det også vakre, grønne hager og kort vei til internasjonale restauranter.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Marrakech

Rosefargede bygninger og støvete, travle gater steker under den Nord-Afrikanske solen i Marrakech. Her kan du oppleve travle og spennende markeder der du virkelig opplever en helt ny verden av produkter, lukter, farger og smaker. Dra til Djemaa El-Fna, plassen der massevis av mennesker samler seg for mat, drikke, underholdning, og sosialisering. Det er virkelig spennende å prøve den lokale maten i Marrakech og her kan du virkelig bli inspirert. På Djemaa El-Fna åpner matbodene for salg av lokale matretter hver kveld. Hele plassen blir til en utendørs restaurant, full av Marokkanske retter. I gamlebyen, medina, finner du også mange spennende restauranter, som serverer tradisjonelle retter som lam og biff, couscous, bakverk, kaffe og te. Når du har prøvd den spennende maten bør du få med deg severdigheter slik som El Badi og Bahia Palassene.

Nord for gamlebyen, i Gueliz distriktet finner du Jardin Majorelle, som er en stor hage. Dette er en fredfull og grønn oase midt i byen, der plantene slynger seg rundt stiene. Her er det vannliljedekkede små dammer og dekorative fontener, og den kanskje mest kjente severdigheten – the Blue House, som nå heter Museum of Islamic Art. Hagene her er designet av kunstneren Jacques Majorelle og var senere eid av Yves-Saint Laurent, som har fått sin aske spredd nettopp her.

Opplev nye lukter, smaker og severdigheter i den travle og livlige byen Marrakech.


Informasjon om opphold i Marrakech

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Marrakech

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 2 netter i Marrakech.

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 225 kr per natt ved bestilling av hotell i Marrakech. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Prisene på hotellrom i Marrakech kan være hele 85 % lavere i juni. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Marrakech. Den høyeste prisen bruker å være på torsdag.

Et luksushotell i Marrakech kan ha en pris på 1 384 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i Marrakech 1 225 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 108 kr % for et luksushotell.

Hosteller i Marrakech (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 68 kr per person, per natt. Dette er 1 157 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Marrakech.

Områder som Gueliz, Medina, Mechouar-Kasbah og Menara har vist seg å være populære blant de som bestiller hotell i Marrakech.

Med forventninger om generelt lite regn (20 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 13 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Marrakech tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

Det er nå 166 ferieboliger tilgjengelige i Marrakech. De fleste av våre brukere velger å bo på Palm Appart Club Marrakesh, som er den mest populære i Marrakech. Sammenlign ferieboliger i Marrakech.

Ja, byen Marrakech har tilgjengelige vandrehjem. Du kan velge fra 185 Marrakech vandrehjem.Vi anbefaler å bo på Corner Hostel Marrakech - Adults Only, som er det mest populære alternativet blant våre brukere. Søk for vandrehjem i Marrakech.


momondos favoritthoteller i Marrakech

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Marrakech
Novotel Marrakech Hivernage

Novotel Marrakech Hivernage

Rue Haroun Errachid, Marrakech, Morocco

7,0
753 kr

Riad Spa Sindibad

413 Arset Ben Brahim Bab Doukkala, Marrakech, Morocco

9,0
802 kr
Hotel Medina

Hotel Medina

1 Derb Sidi Bouloukat Riad Zitoune Lakdim, Marrakech, Morocco

7,7
127 kr
Rodamon Riad Marrakech

Rodamon Riad Marrakech

Amssafah 32, Quartier Assouel, Marrakech, Morocco

9,2
479 kr
Marrakech Ryads Parc

Marrakech Ryads Parc

Douar Ouled Berrahmoun El Bour, Marrakech, Morocco

7,6
645 kr
Cesar Resort & Spa

Cesar Resort & Spa

Route de l'Ourika, Marrakech, Morocco

8,5
1 428 kr
Palm Appart Club Marrakesh

Palm Appart Club Marrakesh

Marrakech, Marokko

7,6
597 kr
Hotel Atlas

Hotel Atlas

50 Rue Sidi Bouloukate Riad Zitoun lakdim, Marrakech, Morocco

7,8
196 kr
Rawabi Hotel Marrakech & Spa

Rawabi Hotel Marrakech & Spa

N 6 - Route De L'Ourika, Marrakech, Morocco

6,6
362 kr
Appart avec vue Jardin/Majorelle

Appart avec vue Jardin/Majorelle

Marrakech, Marokko

9,6
1 046 kr
Mandarin Oriental, Marrakech

Mandarin Oriental, Marrakech

Mandarin Oriental, Marrakech - Luxury 5 Star Hotel Route du Golf Royal, 40 000 Marrakech, Morocco, Marrakech, Morocco

9,5
10 239 kr
Hotel Imperial Plaza & Spa

Hotel Imperial Plaza & Spa

30, Avenue Abdelkrim El Khettabi, Gueliz, Marrakech, Morocco

6,9
362 kr
ibis Marrakech Palmeraie

ibis Marrakech Palmeraie

Avenue Abdelkrim Khattabi Route De Casablanca, Marrakech, Morocco

5,8
421 kr
Hotel Oudaya

Hotel Oudaya

147 Rue Mohamed El Beqal - Gueliz, Marrakech, Morocco

6,3
303 kr
Relax Hotel Marrakech

Relax Hotel Marrakech

Marjane Square Route De Casa, 5, Marrakech, Morocco

8,0
381 kr