Finn billige fly til Pula

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 2.12.
fr. 9.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Pula flyinnsikt og trender

Se innsikt for Pula-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Pula er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Pula, lå på 189 kr/per person fra Poznan, noe som er 95 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Pula. Du kan finne den billigste prisen til Pula fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Pula?

Flytiden fra Norge til Pula varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Zadar (en av de mest populære rutene), tar det 6t 50m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Pula er fra Bergen Flesland til Zadar, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Pula?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 25 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Pula. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 3 279 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Pula

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Pula fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Zadar

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Pula

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Zadar (ZAD)

Vanligvis er flyvninger til Pula fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Zadar, som i gjennomsnitt koster 2 810 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PULA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Pula koster i gjennomsnitt kun 2 041 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PULA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai53 % dyrereDet koster ca. 4 181 kr for flyvninger til Pula fra Oslo Gardermoen flyplass i mai
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PULA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli717 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Pula fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Pula

Pula er en by som ligger ytterst ved havet på halvøya Istria i Kroatia, like ovenfor Italia. Dette er en sommerperle full av turister i månedene juni, juli og august. Det er også svært populært å fly til Pula fra Oslo i påskeferien, så prisene ligger ofte litt høyere rundt mars og april. Hvis du vil finne billige flybilletter til Pula i påsken eller om sommeren er det lurt å ikke bestille i siste liten.

Vil du finne billige flybilletter til Pula og rimeligere hotelltilbud kan du reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene. Reiser du for eksempel i mai eller september er det fortsatt behagelig vær, og mindre folksomt. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Pula for å booke den beste reisen hit.

Reis til Pula og ta deg en velfortjent ferie i sommerbyen der du kan nye lange dager på stranden, og mat som er inspirert av både Kroatia og Italia.

Den billigste måneden å fly til Pula fra Norge på, er august. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 041 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Pula i august, er september det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Pula i september ligger i gjennomsnitt på 2 377 kr.

Rijeka flyplass eller Zadar flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Pula.

Du kan finne tilbud for Pula flyplass for i gjennomsnitt 3 376 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Pula

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Pula som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Andre kabinklasser for flyvninger til Pula

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Pula

Hvilke flyselskaper flyr til Pula?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Pula

Hvilke flyselskaper flyr til Pula?

På reiser til Pula fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Scandinavian Airlines, Norwegian, Lufthansa eller Ryanair. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Pula

Under finner du alle flyplassene i Pula sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Pula, lander du på Pula lufthavn. Denne ligger seks kilometer utenfor byen. For å komme deg fra lufthavnen og inn til byen kan du ta shuttlebuss. Denne stopper ved hovedbusstasjonen i Pula, samt Medulin, Novigrad, Rabac og andre steder. Bussene går hyppig og billettene koster fra omtrent HRK 30 (39 NOK). Billetter kan kjøpes med kontanter av sjåføren når du stiger på bussen. Det går også an å kjøpe disse bussbillettene på nettet forhånd, da kan du spare HRK 7 (omtrent 9 NOK). Hvis du går inn på Pula lufthavn sine nettsider, airport-pula.hr, vil du finne informasjon om denne shuttle-bussen, timetabell, prisliste og lenker til der du kan kjøpe billett. Da er du godt forberedt når det gjelder transport til og fra flyplassen. Når du ankommer Pula lufthavn er det også informasjonsdisker hvor du kan spørre hvilken buss du bør ta for å komme deg til spesifikke hoteller.


Populære flybilletter til Pula

Finn dine flybilletter til Pula med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Pula
Raskeste flytid26t 10m
Laveste pris3 866 kr
Flyvninger fra Bergen til Pula
Raskeste flytid6t 05m
Laveste pris2 367 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Pula

Det er lett å komme seg rundt til fots i sentrum av Pula. For å dra mellom severdighetene i sentrum, hvor for eksempel gamlebyen ligger, trenger du ikke transport. Dersom du skal utover til havnen og strendene, der de fleste hotellene ligger, vil du trenge taxi, bil eller buss. Det er mange selskaper som tilbyr leie av bil her og det er som regel mulig å hente bilen ved ankomst på flyplassen. Med leiebil kan du også enkelt utforske andre byer rundt på halvøyen Istria.

Bussene i byen drives av Pula Promet og dekker både sentrum og omegn. En kort busstur koster fra HRK 7 (omtrent 9 NOK) og du kjøper billetten i kontanter av sjåføren. Det er også lett å få tak i taxi i sentrum av Pula, og en kjøretur ut mot området der de fleste hotellene finnes tar omtrent 15 minutter. Dette er et litt dyrere alternativ enn buss, men kan være raskere og mer behagelig.


Visumkrav for Pula

Du trenger ikke visum når du skal til Kroatia, men du må ha med pass. Pass er det eneste identifikasjonsdokumentet som er gyldig ved innreise og du bør derfor passe på at ditt pass er gyldig under hele oppholdet. Visum og reisetillatelser kan endres, og du bør derfor alltid gjøre deg kjent med de regler som gjelder når du skal reise. Det kan lønne seg å sjekke dette i god tid. Du kan finne nyttige linker hos regjeringens reiseinformasjon om Kroatia på nettet.


Start planleggingen av reisen til Pula


De beste tingene å se og gjøre i Pula

Reis inn til gamlebyen i Pula som ligger i byens sentrum. Blant gamlebyens vakre smale gater og smug finner du blant annet et amfiteater, og mange andre severdigheter. Her kan du føle på byens lange og dramatiske historie.

Pula er også et sted hvor det er fantastisk vær og gode bademuligheter. Reis ut til Verudela og nyt lange dager på stranden, eller besøk restaurantene som ligger langs med vannskorpen. Dette er det perfekte stedet å være dersom du vil ha så mye tid i solen som mulig.


Finn fly til andre byer i Kroatia

Pula har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Pula med denne policyen.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Pula ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Pula. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.