Finn billige fly til Pula

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Pula (PUY)
ons.. 28.10.
ons.. 4.11.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Pula

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Pula fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Pula?

Pula er en by som ligger ytterst ved havet på halvøya Istria i Kroatia, like ovenfor Italia. Dette er en sommerperle full av turister i månedene juni, juli og august. Det er også svært populært å fly til Pula fra Oslo i påskeferien, så prisene ligger ofte litt høyere rundt mars og april. Hvis du vil finne billige flybilletter til Pula i påsken eller om sommeren er det lurt å ikke bestille i siste liten.

Vil du finne billige flybilletter til Pula og rimeligere hotelltilbud kan du reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene. Reiser du for eksempel i mai eller september er det fortsatt behagelig vær, og mindre folksomt. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Pula for å booke den beste reisen hit.

Reis til Pula og ta deg en velfortjent ferie i sommerbyen der du kan nye lange dager på stranden, og mat som er inspirert av både Kroatia og Italia.

Hvilken flyvning til Pula er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Pula, lå på 102 kr/per person fra Stockholm, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Pula. Du kan finne den billigste prisen til Pula fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Pula?

Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Pula. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 722 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Pula i løpet av mai, kan du også fly billig i mars. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 342 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Pula?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Pula fra Norge hvis du bestiller 57 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Pula for ca. 3 493 kr når du søker 57 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Pula på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 3 471 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Pula?

Dataene våre viser at det er tirsdag som er den billigste dagen å fly til Pula på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 2 381 kr. Når du flyr på en søndag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 3 362 kr for en reise fra Norge til Pula.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Pula?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Pula fra Norge er på kvelden. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 2 545 kr når de så etter fly med avgang på kvelden. Flyvninger til Pula er dyrere kl. 12:00 med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 3 393 kr. Avganger kl. 12:00 har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Pula?

Rijeka flyplass eller Zadar flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Pula.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Pula?

Du kan finne tilbud for Pula flyplass for i gjennomsnitt 3 201 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Pula

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Pula som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Croatia Airlines
23. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
9t 20m
3 stopp
PUY
Pula
25. apr.
PUY
Pula
6t 25m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
3 471 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Pula?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Pula

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Pula, og noen av de mest populære er blant annet Norwegian, Croatia Airlines og SAS. Da flyr du enten fra Oslo Lufthavn eller Torp Sandefjord lufthavn. Du kan finne flyreiser uten mellomlanding, og da er raskeste flytid på to timer og 35 minutter. Det er også flyvninger med mellomlandinger hit, og flytiden avhenger da av hvor lang mellomlanding du har. Det er vanlig å mellomlande i byer som Amsterdam, Frankfurt og Zagreb. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tilleggsprodukter slik som å velge flysete, mat og ekstra bagasje.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Pula, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Pula, lander du på Pula lufthavn. Denne ligger seks kilometer utenfor byen. For å komme deg fra lufthavnen og inn til byen kan du ta shuttlebuss. Denne stopper ved hovedbusstasjonen i Pula, samt Medulin, Novigrad, Rabac og andre steder. Bussene går hyppig og billettene koster fra omtrent HRK 30 (39 NOK). Billetter kan kjøpes med kontanter av sjåføren når du stiger på bussen. Det går også an å kjøpe disse bussbillettene på nettet forhånd, da kan du spare HRK 7 (omtrent 9 NOK). Hvis du går inn på Pula lufthavn sine nettsider, airport-pula.hr, vil du finne informasjon om denne shuttle-bussen, timetabell, prisliste og lenker til der du kan kjøpe billett. Da er du godt forberedt når det gjelder transport til og fra flyplassen. Når du ankommer Pula lufthavn er det også informasjonsdisker hvor du kan spørre hvilken buss du bør ta for å komme deg til spesifikke hoteller. (Informasjon sjekket: 23/02/18).


Populære flybilletter til Pula

Finn dine flybilletter til Pula med disse populære rutene
Flyvninger fra Bergen til Pula
Raskeste flytid
21t 10m
Billigste pris
3 573 kr
Flyvninger fra Oslo til Pula
Raskeste flytid
10t 00m
Billigste pris
7 220 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Pula?

Det er lett å komme seg rundt til fots i sentrum av Pula. For å dra mellom severdighetene i sentrum, hvor for eksempel gamlebyen ligger, trenger du ikke transport. Dersom du skal utover til havnen og strendene, der de fleste hotellene ligger, vil du trenge taxi, bil eller buss. Det er mange selskaper som tilbyr leie av bil her og det er som regel mulig å hente bilen ved ankomst på flyplassen. Med leiebil kan du også enkelt utforske andre byer rundt på halvøyen Istria.

Bussene i byen drives av Pula Promet og dekker både sentrum og omegn. En kort busstur koster fra HRK 7 (omtrent 9 NOK) og du kjøper billetten i kontanter av sjåføren. Det er også lett å få tak i taxi i sentrum av Pula, og en kjøretur ut mot området der de fleste hotellene finnes tar omtrent 15 minutter. Dette er et litt dyrere alternativ enn buss, men kan være raskere og mer behagelig. (Informasjon sjekket: 23/02/18).


Kan man reise til Pula uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum når du skal til Kroatia, men du må ha med pass. Pass er det eneste identifikasjonsdokumentet som er gyldig ved innreise og du bør derfor passe på at ditt pass er gyldig under hele oppholdet. Visum og reisetillatelser kan endres, og du bør derfor alltid gjøre deg kjent med de regler som gjelder når du skal reise. Det kan lønne seg å sjekke dette i god tid. Du kan finne nyttige linker hos regjeringens reiseinformasjon om Kroatia på nettet.


Finn hotell og fly til Pula


Tips og anbefalinger

Hvilke områder bør jeg besøke?

Reis inn til gamlebyen i Pula som ligger i byens sentrum. Blant gamlebyens vakre smale gater og smug finner du blant annet et amfiteater, og mange andre severdigheter. Her kan du føle på byens lange og dramatiske historie.

Hva bør jeg oppleve i Korfu?

Pula er også et sted hvor det er fantastisk vær og gode bademuligheter. Reis ut til Verudela og nyt lange dager på stranden, eller besøk restaurantene som ligger langs med vannskorpen. Dette er det perfekte stedet å være dersom du vil ha så mye tid i solen som mulig.

 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse