Finn billige fly til Siem Reap

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Siem Reap flyinnsikt og trender

Se innsikt for Siem Reap-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Siem Reap?

Den billigste måneden å fly til Siem Reap fra Norge på, er februar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 8 435 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Siem Reap i februar, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 8 965 kr.

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Siem Reap?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Siem Reap Du flyr fra. Som eksempel tar det 30t 05m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Siem Reap. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Siem Reap i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

De billigste flyvningene til flyplassene i Siem Reap

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Siem Reap fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Siem Reap

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Siem Reap

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Siem Reap (REP)

Vanligvis er flyvninger til Siem Reap fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Siem Reap, som i gjennomsnitt koster 11 617 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SIEM REAP FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Siem Reap koster i gjennomsnitt kun 8 435 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SIEM REAP FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember61 % dyrereDet koster ca. 18 691 kr for flyvninger til Siem Reap fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SIEM REAP FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni470 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Siem Reap fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Siem Reap

Den beste tiden å reise til Siem Reap på, er mellom juni og januar. Juni til september er de våteste månedene, men det er som regel også sol hver dag. I Siem Reap er regnet din beste venn, for i tørketiden er det svært støvete i byen, noe som kan gjøre det vanskelig å se og ta bilder. Dersom du ser etter billige flybilletter til Siem Reap bør du unngå høytider som jul og nyttår, i tillegg til kinesisk nyttår og Khmer-nyttår. Du kan også være heldig å finne billig fly til Siem Reap dersom du er ute med bestillingen i god tid.


Flotte tilbud på flyreiser til Siem Reap

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Siem Reap som nylig ble funnet av brukere på momondo
Singapore Airlines
OSLOslo Gardermoen
30t 05m
REPSiem Reap

Finn de billigste enveisflyvningene til Siem Reap

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Siem Reap, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Singapore Airlines
Singapore Airlines
OSLOslo Gardermoen
30t 05m
REPSiem Reap

Andre kabinklasser for flyvninger til Siem Reap

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Siem Reap

Hvilke flyselskaper flyr til Siem Reap?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Siem Reap

Hvilke flyselskaper flyr til Siem Reap?

På reiser til Siem Reap fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Thai Airways eller Singapore Airlines. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Thai Airways til Siem Reap

Thai Airways har ca. 21 flyvninger til Siem Reap i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Bangkok Suvarnabhumi, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Thai Airways, kostet 6 239 kr (Oslo Gardermoen til Siem Reap). Brukere har gitt de en score på Thai Airways 7,7/10 basert på 29 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Singapore Airlines til Siem Reap

7 451 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Singapore Airlines til Siem Reap som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Oslo Gardermoen. Singapore Airlines har 7 flyvninger til Siem Reap de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 192 momondo-brukere har vurdert Singapore Airlines og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,7/10.


Flyplasser nære Siem Reap

Under finner du alle flyplassene i Siem Reap sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Siem Reap, ankommer du Siem Reap/Siem Reap internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger 8 km fra bysentrum, og 6 km fra Angkor Wat-templet. Det tar omtrent 20 minutter å komme seg inn til sentrum, avhengig av valgt transportmiddel og trafikk. Det vanligste og mest praktiske transportmiddelet er tuk-tuk. Dette er en vogn som er festet til en motorsykkel, og de er både rimelige og enkle å få tak i. Den tryggeste måten å reise på er imidlertid med taxi, og alle flyplasstaxiene er medlem av Tourist Transportation Association, som sørger for at du får en standard pris og god service.


Populære flybilletter til Siem Reap

Finn dine flybilletter til Siem Reap med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Siem Reap
Raskeste flytid30t 05m
Laveste pris12 758 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Siem Reap

Det er enkelt å komme seg rundt i Siem Reap, og den beste måten å utforske byen på er til fots eller fra sykkelsetet. Det er både praktisk og trygt å rusle rundt i sentrum, men dersom du skal ut til templene bør du ta en tuk-tuk ut dit, for så å rusle rundt i området. Tuk-tuk er en trygg og praktisk måte å reise på, og de fleste sjåførene snakker godt engelsk, er vennlige og pålitelige. De fleste hoteller har sine faste tuk-tuker fra velkjente selskaper, og noen hoteller har til og med inkludert en tuk-tuk i prisene sine. Det er også enkelt å leie sykkel i Siem Reap, eller bil dersom du heller foretrekker det.


Visumkrav for Siem Reap

Du trenger visum for å reise til Kambodsja. Du kan enten søke om e-visum i inntil 30 dager, eller skaffe deg et 30-dagers turistvisum ved ankomst på flyplassen. Du kan heller ikke fly til Siem Reap uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsbeviset for norske borgere i utlandet. Passet på være gyldig i minst fire måneder etter at visumet har utløpt.


Start planleggingen av reisen til Siem Reap


De beste tingene å se og gjøre i Siem Reap

Siem Reap er en by som er full av opplevelser og severdigheter for folk i alle aldre, og et av de mest kjente stedene å besøke mens du er her, er Angkor. Denne arkeologiske parken er full av templer og fantastiske utsikter, og en tur til Siem Reap er ikke komplett uten å ha besøkt denne historiske perlen. Videre kan du besøke Angkor nasjonale museum for å se buddhistiske og hinduistiske skatter som er funnet i de nærliggende templene. Mens du er i byen bør du også besøke en flytende landsby for å se hvordan de lokale fiskerne og familiene deres lever.

Du bør ha gyldig reiseforsikring under hele oppholdet ditt i Siem Reap.

Du bør ikke drikke vann fra springen i Kambodsja, og heller kjøpe vann på flaske. Alt vann som skal brukes til tannpuss, isbiter og skylling av mat bør kokes på forhånd.

Noen steder er 10 % allerede lagt til på regningen, men i motsatt fall kan du gjerne tipse 10 %.


Finn fly til andre byer i Kambodsja

Siem Reap har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Siem Reap når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Siem Reap, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Siem Reap med denne policyen.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Siem Reap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Siem Reap nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Siem Reap og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.