Finn billige fly til Siem Reap

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
ma. 11.12.
ma. 18.12.

Siem Reap flyinnsikt og trender

Se innsikt for Siem Reap-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Siem Reap?

Hvor lang tid tar det å fly til Siem Reap?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Siem Reap Du flyr fra. Som eksempel tar det 32t 40m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Siem Reap. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Siem Reap i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Ofte stilte spørsmål om å fly til Siem Reap

Den beste tiden å reise til Siem Reap på, er mellom juni og januar. Juni til september er de våteste månedene, men det er som regel også sol hver dag. I Siem Reap er regnet din beste venn, for i tørketiden er det svært støvete i byen, noe som kan gjøre det vanskelig å se og ta bilder. Dersom du ser etter billige flybilletter til Siem Reap bør du unngå høytider som jul og nyttår, i tillegg til kinesisk nyttår og Khmer-nyttår. Du kan også være heldig å finne billig fly til Siem Reap dersom du er ute med bestillingen i god tid.

Hvilken måned er det billigst å fly til Siem Reap?

Den billigste måneden å fly til Siem Reap fra Norge på, er april. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 8 767 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Siem Reap i april, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 9 246 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Siem Reap?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Siem Reap. Hvis du planlegger å fly til Siem Reap, bør du vurdere å bestille flyvninger til Siem Reap–Angkor Intl flyplass (40 km fra sentrum i Siem Reap).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Siem Reap?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Siem Reap, er vanligvis Siem Reap–Angkor Intl flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 662 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Siem Reap flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Siem Reap flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Siem Reap flyplass fra flyvninger?

Fra og med desember 2023, er det 3 tilbydere å velge mellom fra Siem Reap flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Siem Reap flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Siem Reap flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Siem Reap flyplass?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Siem Reap flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Siem Reap

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Siem Reap som nylig ble funnet av brukere på momondo
Singapore Airlines
OSLOslo Gardermoen
32t 40m
REPSiem Reap

Finn de billigste enveisflyvningene til Siem Reap

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Siem Reap, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Singapore Airlines
Singapore Airlines
OSLOslo Gardermoen
32t 40m
REPSiem Reap

Slik kommer du deg rundt omkring i Siem Reap

Det er enkelt å komme seg rundt i Siem Reap, og den beste måten å utforske byen på er til fots eller fra sykkelsetet. Det er både praktisk og trygt å rusle rundt i sentrum, men dersom du skal ut til templene bør du ta en tuk-tuk ut dit, for så å rusle rundt i området. Tuk-tuk er en trygg og praktisk måte å reise på, og de fleste sjåførene snakker godt engelsk, er vennlige og pålitelige. De fleste hoteller har sine faste tuk-tuker fra velkjente selskaper, og noen hoteller har til og med inkludert en tuk-tuk i prisene sine. Det er også enkelt å leie sykkel i Siem Reap, eller bil dersom du heller foretrekker det.


Visumkrav for Siem Reap

Du trenger visum for å reise til Kambodsja. Du kan enten søke om e-visum i inntil 30 dager, eller skaffe deg et 30-dagers turistvisum ved ankomst på flyplassen. Du kan heller ikke fly til Siem Reap uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsbeviset for norske borgere i utlandet. Passet på være gyldig i minst fire måneder etter at visumet har utløpt.


De beste tingene å se og gjøre i Siem Reap

Hva bør du se i Siem Reap?

Siem Reap er en by som er full av opplevelser og severdigheter for folk i alle aldre, og et av de mest kjente stedene å besøke mens du er her, er Angkor. Denne arkeologiske parken er full av templer og fantastiske utsikter, og en tur til Siem Reap er ikke komplett uten å ha besøkt denne historiske perlen. Videre kan du besøke Angkor nasjonale museum for å se buddhistiske og hinduistiske skatter som er funnet i de nærliggende templene. Mens du er i byen bør du også besøke en flytende landsby for å se hvordan de lokale fiskerne og familiene deres lever.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha gyldig reiseforsikring under hele oppholdet ditt i Siem Reap.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør ikke drikke vann fra springen i Kambodsja, og heller kjøpe vann på flaske. Alt vann som skal brukes til tannpuss, isbiter og skylling av mat bør kokes på forhånd.

Gir du tips?

Noen steder er 10 % allerede lagt til på regningen, men i motsatt fall kan du gjerne tipse 10 %.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Siem Reap?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Siem Reap når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Siem Reap, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser til Siem Reap med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Siem Reap med denne policyen.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Siem Reap?

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Siem Reap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Siem Reap akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Siem Reap nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Siem Reap og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Siem Reap på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.