Finn billige fly til Siem Reap

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 1.2.
ti. 8.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Siem Reap

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Siem Reap fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Siem Reap

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Siem Reap

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Siem Reap (REP)

Vanligvis er flyvninger til Siem Reap fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Siem Reap, som i gjennomsnitt koster 6 695 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SIEM REAP FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Siem Reap koster i gjennomsnitt kun 5 336 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SIEM REAP FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember38 % dyrereDet koster ca. 9 220 kr for flyvninger til Siem Reap fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SIEM REAP FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar643 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Siem Reap fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Siem Reap?

Den beste tiden å reise til Siem Reap på, er mellom juni og januar. Juni til september er de våteste månedene, men det er som regel også sol hver dag. I Siem Reap er regnet din beste venn, for i tørketiden er det svært støvete i byen, noe som kan gjøre det vanskelig å se og ta bilder. Dersom du ser etter billige flybilletter til Siem Reap bør du unngå høytider som jul og nyttår, i tillegg til kinesisk nyttår og Khmer-nyttår. Du kan også være heldig å finne billig fly til Siem Reap dersom du er ute med bestillingen i god tid.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Siem Reap?

    Den billigste måneden å fly til Siem Reap fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 5 336 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Siem Reap i mai, bør du vente til august med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 5 594 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Siem Reap

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Siem Reap som nylig ble funnet av brukere på momondo
Singapore Airlines
2. jul.
OSL02:40Oslo Gardermoen
22t 10m
2 stopp
REP00:50Siem Reap
16. jul.
REP12:10Siem Reap
27t 20m
2 stopp
OSL15:30Oslo Gardermoen
7 875 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. jul.
OSL17:15Oslo Gardermoen
31t 35m
3 stopp
REP00:50Siem Reap
16. jul.
REP12:10Siem Reap
23t 40m
2 stopp
OSL11:50Oslo Gardermoen
16 382 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Siem Reap

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Siem Reap, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Singapore Airlines
Singapore Airlines
2. jul.
OSL02:40Oslo Gardermoen
22t 10m
2 stopp
REP00:50Siem Reap
5 648 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. jul.
OSL02:00Oslo Gardermoen
22t 50m
3 stopp
REP00:50Siem Reap
11 669 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Siem Reap?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Siem Reap
  • Hvilke flyselskaper flyr til Siem Reap?

    På reiser til Siem Reap fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Thai Airways, Emirates ellerSingapore Airlines. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Siem Reap

Under finner du alle flyplassene i Siem Reap sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Siem Reap, ankommer du Siem Reap/Siem Reap internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger 8 km fra bysentrum, og 6 km fra Angkor Wat-templet. Det tar omtrent 20 minutter å komme seg inn til sentrum, avhengig av valgt transportmiddel og trafikk. Det vanligste og mest praktiske transportmiddelet er tuk-tuk. Dette er en vogn som er festet til en motorsykkel, og de er både rimelige og enkle å få tak i. Den tryggeste måten å reise på er imidlertid med taxi, og alle flyplasstaxiene er medlem av Tourist Transportation Association, som sørger for at du får en standard pris og god service.


Populære flybilletter til Siem Reap

Finn dine flybilletter til Siem Reap med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Siem Reap
Raskeste flytid22t 10m
Billigst pris7 875 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Siem Reap

Det er enkelt å komme seg rundt i Siem Reap, og den beste måten å utforske byen på er til fots eller fra sykkelsetet. Det er både praktisk og trygt å rusle rundt i sentrum, men dersom du skal ut til templene bør du ta en tuk-tuk ut dit, for så å rusle rundt i området. Tuk-tuk er en trygg og praktisk måte å reise på, og de fleste sjåførene snakker godt engelsk, er vennlige og pålitelige. De fleste hoteller har sine faste tuk-tuker fra velkjente selskaper, og noen hoteller har til og med inkludert en tuk-tuk i prisene sine. Det er også enkelt å leie sykkel i Siem Reap, eller bil dersom du heller foretrekker det.


Visumkrav for Siem Reap

Du trenger visum for å reise til Kambodsja. Du kan enten søke om e-visum i inntil 30 dager, eller skaffe deg et 30-dagers turistvisum ved ankomst på flyplassen. Du kan heller ikke fly til Siem Reap uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsbeviset for norske borgere i utlandet. Passet på være gyldig i minst fire måneder etter at visumet har utløpt.


Start planleggingen av reisen til Siem Reap


De beste tingene å se og gjøre i Siem Reap

Hva bør du se i Siem Reap?

Siem Reap er en by som er full av opplevelser og severdigheter for folk i alle aldre, og et av de mest kjente stedene å besøke mens du er her, er Angkor. Denne arkeologiske parken er full av templer og fantastiske utsikter, og en tur til Siem Reap er ikke komplett uten å ha besøkt denne historiske perlen. Videre kan du besøke Angkor nasjonale museum for å se buddhistiske og hinduistiske skatter som er funnet i de nærliggende templene. Mens du er i byen bør du også besøke en flytende landsby for å se hvordan de lokale fiskerne og familiene deres lever.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha gyldig reiseforsikring under hele oppholdet ditt i Siem Reap.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør ikke drikke vann fra springen i Kambodsja, og heller kjøpe vann på flaske. Alt vann som skal brukes til tannpuss, isbiter og skylling av mat bør kokes på forhånd.

Gir du tips?

Noen steder er 10 % allerede lagt til på regningen, men i motsatt fall kan du gjerne tipse 10 %.


Finn fly til andre byer i Kambodsja

Siem Reap har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?