Finn billige fly til Kutaisi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Kutaisi flyinnsikt og trender

Se innsikt for Kutaisi-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Kutaisi er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Kutaisi fra Tallinn fant flyvninger som er 65 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Kutaisi. Du kan finne den billigste prisen til Kutaisi fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
See prices from:

Hvor lang tid tar det å fly til Kutaisi?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Kutaisi (Batumi), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 16t 40m.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kutaisi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kutaisi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Batumi

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kutaisi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Batumi (BUS)

Vanligvis er flyvninger til Kutaisi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Batumi, som i gjennomsnitt koster 5 226 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Kutaisi

Hvor lang tid tar det å fly til Kutaisi?

Det tar omtrent 8 timer til Kutaisi lufthavn i den vestlige delen av Georgia fra Oslo lufthavn Gardermoen. Dette inkluderer en mellomlanding på veien. Hvis du reiser fra Stavanger lufthavn Sola, så vil turen over til Georgia og Kutaisi ta nærmere 9 timer. Fra Bergen vil reisetiden være noenlunde den samme. Om du heller reiser fra Trondheim lufthavn Værnes, så vil det ta i overkant av 9 timer frem til Kutaisi. Fra Bodø kan du forvente å bruke mellom 9 og 10 timer, og fra Tromsø lufthavn Langnes tar hele turen om lag 10 timer.

Hvor kan du fly direkte til Kutaisi fra?

Selv om det dessverre ikke finnes noen direkte flygninger mellom hverken Norge eller resten av de skandinaviske landene over til Kutaisi, så er det likevel enkelt å komme seg til byen via en mellomlanding i enten Krakow, Gdansk eller Warszawa, som alle har hyppige forbindelser til Norge. Det er også mulig å komme seg til Kutaisi via Milano, Tallinn, Wien, Riga eller Vilnius, for å nevne noen andre eksempler. I praksis betyr dette at det er svært enkelt å komme seg fra Norge og til Kutaisi med en mellomlanding ute på kontinentet. Du kan enkelt finne og bestille flere gode flytilbud og billige flybilletter gjennom momondo.

De som skal fly til Kutaisi kan potensielt finne bedre priser for Batumi flyplass (116 km fra sentrum i Kutaisi), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Kutaisi flyplass for i gjennomsnitt 2 152 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Andre kabinklasser for flyvninger til Kutaisi

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Kutaisi

Hvilke flyselskaper flyr til Kutaisi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kutaisi

Hvilke flyselskaper flyr til Kutaisi?

På reiser til Kutaisi fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Turkish Airlines, Wizz Air ellerairBaltic. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Wizz Air til Kutaisi

Wizz Air flyr til Kutaisi ca. 3 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Wizz Air, men det er funnet priser helt nede i 1 002 kr fra Oslo Gardermoen til Kutaisi. Wizz Air har fått en score på 7,1/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.


Flyplasser nære Kutaisi

Under finner du alle flyplassene i Kutaisi sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Kutaisi lufthavn?

For å komme deg inn til byen fra Kutaisi lufthavn, så kan du for eksempel ta buss som korresponderer med rutetabellen ved flyplassen. Videre er det også enkelt å ta drosje, og du finner også minibusser som kjører inn til sentrum av Kutaisi. Du finner et godt utvalg av skyss like utenfor terminalområdet.


Visumkrav for Kutaisi

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Kutaisi?

Det er ikke behov for visum for norske borgere som vil reise til Kutaisi eller resten av Georgia, men du må reise med et pass med minst 6 måneders gyldighet.


Start planleggingen av reisen til Kutaisi


De beste tingene å se og gjøre i Kutaisi

Hva kan du se og gjøre i Kutaisi?

Kutaisi er Georgias nest største by og har et rikt utvalg av forskjellige aktiviteter og severdigheter. Bagrati-katedralen er den mest kjente severdigheten i byen, og ligger på en bakketopp med fantastisk utsikt over byen. Katedralen har en rik historie som strekker seg tilbake nesten tusen år, og alle som kommer til Kutaisi burde sjekke ut den storslåtte innsiden som preges av ornamenter og en rekke flotte bilder. Et annet populært sted for turister er den flotte hvite broen som går over Springer-elven. Denne broen må oppleves med sitt vakre design og beliggenhet – perfekt for bilder av familien eller som et romantisk bakteppe. Kutaisi har også flere glimrende museer, slik som Kutaisi Museum of Sport, som er hjem til en stor utstilling dedikert til sport og aktiviteter. Du finner også et eget museum dedikert til kampsport, noe som bør oppleves av alle som har interesse for det. Når det gjelder spisesteder, så finnes det flere gode alternativer i Kutaisi. For deg som vil prøve georgisk mat av ypperste kvalitet, så er Club Almano et supert valg. Her finner du alle de klassiske georgiske rettene, og et stort utvalg av lokale vin- og øltyper – billig mat og drikke som passer perfekt til større grupper eller familier. Like ved finner du også den attraktive restauranten El Paso, som har spesialisert seg på den velkjente lokale retten Khinkali. Her finner du flere forskjellige typer Khinkali, og de bør absolutt prøves. Hvis du heller er i humør for russisk mat, så kan du sjekke ut Sudarushka. Her finner du et bredt utvalg av regionale russiske delikatesser til svært gode priser – koselige og sjarmerende lokaler som bør oppleves.


Finn fly til andre byer i Georgia

Kutaisi har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Kutaisi. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Kutaisi med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Kutaisi.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Kutaisi. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.