Leiebiler i Georgia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Georgia? Søk her!

T'bilisi, Georgia
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
T'bilisi, Georgia
to. 28.9.
12:00
to. 5.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Georgia

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Georgia

Hvilket leiebilselskap i Georgia har flest utleiesteder?

IfHvis du planlegger å reise til Georgia, og ønsker å leie bil, bør du ha i bakhodet at keddy by Europcar er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder. Det er stor sannsynlighet for at du finner et av deres 10 landsdekkende utleiesteder enten på ankomstflyplassen, eller i sentrum av byen. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden T'bilisi som er den mest populære destinasjonen. T'bilisi har også 4 utleiesteder tilknyttet keddy by Europcar.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Georgia?

Den mest populære bilen å leie i Georgia, er en Økonomi. 34 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Georgia. Hvis en Økonomi innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 523 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

Tilbud på Georgia bilutleie

Finn leiebil i Georgia som passer for deg

Liten Leiebiler

230 kr - 570 kr

Alle biltyper

255 kr - 1 115 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Georgia er 316 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Georgia er i mars. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 230 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Georgia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Georgia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Georgia er 355 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Georgia er i januar. Prisen er 32 % lavere enn resten av året med bare 471 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Georgia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Georgia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Georgia

Alle større selskaper som leier ut biler i Georgia

keddy by Europcar

10 utleiesteder

Naniko

9 utleiesteder

SURPRICE CAR RENTAL

8 utleiesteder

Europcar

7 utleiesteder

City Rent a Car

6 utleiesteder

GTG Car Rental

6 utleiesteder

Hertz

6 utleiesteder

AbbyCar Car Rentals

5 utleiesteder

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Georgia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Georgia

Leiebiler i Georgia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Georgia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Georgia?

Hvis du leier bil i Georgia, må du være oppmerksom på at du til enhver tid må kjøre på høyre side.

Hvor gode er veiene i Georgia?

I 2019 ble Georgia rangert som nr. 72 av totalt 137 land når det kommer til veikvalitet. Georgia fikk en score på 3,9 for veikvaliteten, og scoringssystemer er basert på en skala fra 1 til 7, der 7 er best.

Hva er promillegrensen i Georgia?

Maks tillatte alkoholkonsentrasjon du kan ha i blodet ved kjøring (BAC) i Georgia er 0,20‰. Men enkelte regioner og byer i Georgia kan ha andre BAC-grenser, så det er viktig at du leser deg opp på dette før du reiser. Legg merke til at aldersgrensen for å drikke alkohol i Georgia, er 18. Det gis strengere straffer til de som kjører et kjøretøy og også er under aldersgrensen.

Hva er prisen på bensin i Georgia?

Gjennomsnittsprisen på bensin i Georgia lå i forrige uke på 12,80 kr per liter. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Kuwait, som har en gjennomsnittspris på 3,66 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 33,24 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Georgia fra biler sist?

Priser for Georgia fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Georgia fra biler?

Antall tilbydere fraGeorgia biler er 141 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Georgia?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Georgia. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Georgia?

For å leie en bil i Georgia må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære byer i Georgia

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Georgia

Utforsk flere leiebiler i Asia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Asia

Start planleggingen av reisen til Georgia


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Georgia?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Georgia fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Georgia?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Georgia ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i Georgia med gratis avbestilling?

Ja, enten det er leiebiler i Georgia eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Georgia på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Georgia.

Finner jeg utleiebiler i Georgia som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Georgia.

Kan jeg søke etter leiebiler i Georgia med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Georgia.


En enklere måte å administrere reisen til Georgia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.