Leiebiler i Georgia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Georgia? Søk her!

T'bilisi, Georgia
12. aug. — 19. aug.
Samme leveringssted
T'bilisi, Georgia
fr. 12.8.
12:00
fr. 19.8.
12:00
Sjåførens alder:

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Georgia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Georgia

Leiebiler i Georgia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Georgia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

IfHvis du planlegger å reise til Georgia, og ønsker å leie bil, bør du ha i bakhodet at keddy by Europcar er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder. Det er stor sannsynlighet for at du finner et av deres 10 landsdekkende utleiesteder enten på ankomstflyplassen, eller i sentrum av byen. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden T'bilisi som er den mest populære destinasjonen. T'bilisi har også 4 utleiesteder tilknyttet keddy by Europcar.

Hvis du leier bil i Georgia, må du være oppmerksom på at du til enhver tid må kjøre på høyre side.

I 2019 ble Georgia rangert som nr. 72 av totalt 137 land når det kommer til veikvalitet. Georgia fikk en score på 3,9 for veikvaliteten, og scoringssystemer er basert på en skala fra 1 til 7, der 7 er best.

Maks tillatte alkoholkonsentrasjon du kan ha i blodet ved kjøring (BAC) i Georgia er 0,20‰. Men enkelte regioner og byer i Georgia kan ha andre BAC-grenser, så det er viktig at du leser deg opp på dette før du reiser. Legg merke til at aldersgrensen for å drikke alkohol i Georgia, er 18. Det gis strengere straffer til de som kjører et kjøretøy og også er under aldersgrensen.

Den mest populære bilen å leie i Georgia, er en Economy. 30 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Georgia. Hvis en Economy innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 296 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

Gjennomsnittsprisen på bensin i Georgia lå i forrige uke på 13,22 kr per liter. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Algerie, som har en gjennomsnittspris på 3,02 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 28,97 kr per liter.


Leiebiler i populære byer i Georgia

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Georgia

Start planleggingen av reisen til Georgia


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Georgia fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Georgia ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Ja, enten det er leiebiler i Georgia eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Georgia.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Georgia.

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Georgia.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.