Finn billige fly til Cluj

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 11.10.
ti. 18.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Cluj

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Cluj

Beste pris på enveisbillett

453 kr

Raskeste flytid

4t 45m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Cluj fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 453 kr (Oslo Torp Sandefjord til Cluj Napoca).
Den kjappeste flyvningen til Cluj fra Norge tar 4t 45m (Oslo Gardermoen til Cluj Napoca).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Cluj, deriblant Lufthansa, KLM og LOT.

Cluj flyinnsikt og trender

Se innsikt for Cluj-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Cluj?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Cluj i oktober, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 894 kr.

Hvilken flyvning til Cluj er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Cluj fra London fant flyvninger som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Cluj. Du kan finne den billigste prisen til Cluj fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Cluj?

Flyvningen fra Norge til Cluj avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Cluj Napoca (den mest populære flyplassen i Cluj), er flytiden 19t 45m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Cluj Napoca, er flytiden i snitt .

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Cluj?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Cluj på, er ca. 47 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 194 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Cluj

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Cluj fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cluj

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Cluj

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cluj (CLJ)

Vanligvis er flyvninger til Cluj fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cluj Napoca, som i gjennomsnitt koster 3 194 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CLUJ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober47 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Cluj koster i gjennomsnitt kun 1 694 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CLUJ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember60 % dyrereDet koster ca. 5 114 kr for flyvninger til Cluj fra Oslo Gardermoen flyplass i November
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CLUJ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli478 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Cluj fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Cluj

Hvor lang tid tar det å fly til Cluj?

Raskeste flygning mellom Oslo lufthavn Gardermoen og Avram Iancu Cluj International Airport i Romania ligger på omtrent fem timer, noe som inkluderer en hurtig mellomlanding i Munchen. For reisende som tar turen fra Vestlandet og Bergen Flesland, så vil det nok ta litt lenger, cirka fem og en halv time frem til den internasjonale flyplassen i Cluj. Fra Stavanger og Sola flyplass så er forventet reisetid til Cluj omtrent den samme. Hvis du heller vil reise fra Trondheim Værnes, så ligger forventet flytid på nesten seks timer, noe som inkluderer et stopp på veien. Hvis du starter reisen enda lengre nord, så vil det ta omtrent sju timer fra både Tromsø og Bodø. Du finner flere billige flybilletter og gode flytilbud til Cluj som du enkelt kan bestille gjennom momondo.

Hvor kan du fly direkte til Cluj fra?

Selv om det dessverre ikke finnes noen direkte forbindelser til Cluj internasjonale lufthavn fra Norge, så er det mulig å fly til byen fra en rekke europeiske flyplasser. Byen har forbindelser til store flyplasser som Paris Charles de Gaulle, London Heathrow og Stansted, Amsterdam Schiphol og Brussel internasjonale flyplass, for å nevne noen eksempler. Det betyr at det er enkelt for norske reisende å ta turen til Cluj med en kort mellomlanding ute på kontinentet. Du finner hyppige forbindelser mellom byer som Paris og Amsterdam til Norge og Oslo lufthavn Gardermoen.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Cluj. Hvis du planlegger å fly til Cluj, bør du vurdere å bestille flyvninger til Tirgu Mures flyplass (70 km fra sentrum i Cluj), Baia Mare flyplass (99 km fra sentrum i Cluj), Sibiu flyplass (115 km fra sentrum i Cluj), Satu Mare flyplass (118 km fra sentrum i Cluj), eller Oradea flyplass (133 km fra sentrum i Cluj).

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Cluj, er vanligvis Satu Mare flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 719 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Cluj

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Cluj som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Andre kabinklasser for flyvninger til Cluj

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Cluj

Hvilke flyselskaper flyr til Cluj?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Cluj

Hvilke flyselskaper flyr til Cluj?

Lufthansa er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Cluj med. LOT, Austrian Airlines og KLM er også populære valg ved reiser til Cluj from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Cluj jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Lufthansa til Cluj

I gjennomsnitt går det 13 fly med Lufthansa til Cluj hver uke. De fleste av dem flyr fra Munchen Franz Josef Strauss til Cluj, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Lufthansa til Cluj. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Lufthansa til Cluj som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 1 647 kr og hadde avgang fra Bergen Flesland. Lufthansa er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,2/10 av 411 av brukerne våre.

Flyvninger med LOT til Cluj

Flytilbud med LOT til Cluj starter fra 1 927 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Oslo Gardermoen. I løpet av en normal uke er flyprisene for LOT vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Warszawa Chopin er den mest populære avreiseflyplassen for LOT til Cluj, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. LOT får 7,1/10 i score, basert på 199 vurderinger.


Flyplasser nære Cluj

Under finner du alle flyplassene i Cluj sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Cluj lufthavn?

Du har flere alternativer fra Cluj flyplass og inn mot sentrum av byen når det gjelder transport. Det finnes flere bussruter som betjener denne strekningen, slik som busslinje fem og 8, som kjører hele døgnet. Videre finnes det en rekke transportselskaper inne på flyplassområdet som tilbyr transport inn mot sentrum. Her finner du også billige limousintjenester for deg som ønsker en dose stil og luksus, og du finner drosjer og minibusser for større grupper som reiser sammen. Det er tydelig merket så fort du kommer til ankomstområdet, slik at det ikke er noe problem å finne frem til de ulike tilbyderne. Du finner også flere av de store bilutleiefirmaene representert inne på flyplassen, hvis du ønsker å benytte deg av leiebil.


Populære flybilletter til Cluj

Finn dine flybilletter til Cluj med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Cluj
Raskeste flytid19t 45m
Laveste pris2 063 kr
Flyvninger fra Bardufoss til Cluj
Raskeste flytid25t 15m
Laveste pris5 462 kr

Visumkrav for Cluj

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Cluj?

Det er ingen spesielle innreise- eller visumkrav for besøkende som vil ta turen til Romania og Cluj, men det er lurt å medbringe et gyldig pass med varighet i minst seks måneder.


Start planleggingen av reisen til Cluj


De beste tingene å se og gjøre i Cluj

Hva kan du se og gjøre i Cluj?

Cluj har en rik kulturarv og er kjent som inngangsporten til Transylvania-regionen. Dette er landets nest største by, og du finner dermed en rekke spennende severdigheter og attraksjoner her. Start gjerne besøket med en gåtur rundt Piata Unirii, som er navnet på den store åpne plassen i sentrum. Her finner du Sankt Mikaels-kirken, det nasjonale kunstgalleriet og den kjente Matthias Corvinus-statuen, som bør oppleves når du besøker byen. Museumsplassen ligger bare noen få minutters gange herifra, og her finner du flere museer som inkluderer det Transilvanske historiemuseet, som byr på et stort utvalg av lokalhistorie for alle som vil lære mer om regionen. For deg som er sulten etter museer og sightseeing i Cluj sine koselige gater, så finner du flust av utmerkede restauranter og spisesteder tett på. Prøv gjerne den lokale favoritten Roata, som serverer deilig rumensk mat og lokale viner – et solid sted for autentisk rumensk mat av ypperste kvalitet. Samsara Foodhouse er et annet glimrende spisested som spesialiserer seg på vegetariske og veganske retter til rimelige priser. Dette stedet bør oppleves av alle som vil prøve vegetarmat i Cluj.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Cluj.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Cluj for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Cluj.

Ja. momondo kan spore flypriser for Cluj og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.