Billige flyvninger fra Stavanger til Khania (Kreta) fra 1 984 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 12.2.
sø. 19.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Informasjon om fly fra Stavanger til Khania (Kreta)

Hvor lang tid tar det å fly fra Stavanger til Khania (Kreta), og kan du fly direkte?

Raskeste flytid

5t 55m

Direktefly

Ingen

Flyplasser i Khania (Kreta)

1 flyplass
Den raskeste flyvningen fra Stavanger til Khania (Kreta) tar 5t 55m.
Det er ingen direkteflyvninger fra Stavanger til Khania (Kreta). Det er ingen populære ruter fra Stavanger til Khania (Kreta).
Det finnes 1 flyplass i nærheten av Khania (Kreta): Khania (Kreta) Souda (CHQ)

Slik finner du de billigste flybillettene fra Stavanger til Khania (Kreta)

Du trenger ikke å lete lenger. Vi har gått gjennom alle søkene for denne ruten på momondo, slik at du har viktig informasjon og innsikt som kan hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten for reisen din

Hvilken måned er den billigste å fly til Khania (Kreta)?

april. Måneden med de billigste flyvningene til Khania (Kreta) fra Stavanger er april. Den dyreste måneden er oktober

Hvilken dag er det billigste å fly fra Stavanger til Khania (Kreta)?

onsdag. Den billigste ukedagen er normalt sett onsdag. Den dyreste er normalt sett lørdag

Når er det billigst å fly fra Stavanger til Khania (Kreta)?

på kvelden. Flyvninger fra Stavanger til Khania (Kreta) er ca. 35 % dyrere om morgenen enn på kvelden

Hvilket flyselskap er billigst å fly med til Khania (Kreta) fra Stavanger?

Norwegian. Norwegian og Scandinavian Airlines er de mest populære selskapene som flyr fra Stavanger til Khania (Kreta)

Hvilken rute er den billigste?

Stavanger Sola - Khania (Kreta) Souda. Fly fra Stavanger Sola til Khania (Kreta) Souda for de beste Stavanger - Khania (Kreta) flypriser

Hvo lang tid i forveien bør man bestille billetter for flyreiser fra Stavanger til Khania (Kreta)?

36 dager før. Det billigste tidspunktet for å kjøpe flybillett fra Stavanger til Khania (Kreta) er ca. 36 dager før avreise

Enkelt sammenlign tur/retur-billetter fra Stavanger til Khania (Kreta)

Nedenfor ser du de beste prisene for flyreisen din tur/retur for de neste tre månedene. Alle prisene ble funnet på momondo denne uken. Se gjennom de raskeste og billigste rutene fra Stavanger til Khania (Kreta) ved å endre fane
Flere flyselskaper
21. mai
SVG02:20Stavanger Sola
12t 20m
2 stopp
CHQ14:40Khania (Kreta) Souda
21. mai
CHQ18:40Khania (Kreta) Souda
24t 45m
2 stopp
SVG19:25Stavanger Sola
11 295 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene fra Stavanger til Khania (Kreta)

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Stavanger til Khania (Kreta), bør du ta en titt på noen av tilbudene våre nedenforfra Scandinavian Airlines
Flere flyselskaper
1. apr.
SVG18:00Stavanger Sola
21t 25m
2 stopp
CHQ15:25Khania (Kreta) Souda
1 984 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
31. mar.
SVG14:35Stavanger Sola
18t 35m
1 stopp
CHQ09:10Khania (Kreta) Souda
2 210 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
1. apr.
SVG03:15Stavanger Sola
5t 55m
1 stopp
CHQ09:10Khania (Kreta) Souda
2 343 kr
Finn lignende

De beste flyselskapene som flyr fra Stavanger til Khania (Kreta)

Sammenlign og se vurderinger for flyselskaper som flyr fra Stavanger til Khania (Kreta) med momondo
FlyselskapRangeringGratis kanselleringPris
NorwegianPrisFra 2 906 krGratis kanselleringRangering
6,6
6,5

Ombordstigningen

6,2

Comfort

6,9

Besetningen

5,9

Underholdning

5,6

Mat

Vurderinger

1 / 6

Ulikt ande flyselskaper, vi fikk ikke vann, og det var ingen underholdning på flyet. Bare basic

Søk etter flyreiser med Norwegian
Scandinavian AirlinesPrisFra 3 531 krGratis kanselleringRangering
7,1
7,4

Ombordstigningen

7,1

Comfort

7,8

Besetningen

6,6

Underholdning

6,6

Mat

Vurderinger

1 / 4

Seemingly per usual for SAS, the advised boarding time came and went without sight of a plane outside or staff at the gate. So was no surprise to ultimately see an updated departure time. The delayed pushback ultimately led to about a similar delay in arrival, although fortunately this did not impact on my ability to catch my planned bus connection home from the airport. The snack served on-board was served much too cold (which the staff admitted was the case during serving), but I ate it nonetheless.

Søk etter flyreiser med Scandinavian Airlines

  • Finnes det flyselskaper som flyr fra Stavanger Sola til Khania (Kreta) Souda som tilbyr fleksibilitet vedrørende kanselleringer på grunn av COVID-19?

    Noen av flyselskapene vi samarbeider med som flyr fra Stavanger Sola til Khania (Kreta) Souda har gjort det lettere å bestille flybilletter som et svar på den globale pandemien. are responding to the global pandemic. Følgende flyselskaper kan ha fleksible retningslinjer for kansellering for å imøtekomme reisendes behov: Scandinavian Airlines, Norwegian og TUIfly Nordic.

  • Hvor langt er det fra Stavanger Sola til Khania (Kreta) Souda med fly?

    Khania (Kreta) Souda ligger 2926,8 km unna Stavanger Sola. Når det gjelder flytid, ligger den vanligvis på litt over 12t 20m.


Du kommer deg fra Stavanger til Chania ved å mellomlande på flyplasser i Europa. Det finnes per i dag ingen flyvninger direkte mellom de to byene. Du kan skjøpe flybillett hos SAS til Chania med en mellomlanding i Oslo, og så må du fly videre til Frankfurt, hvor Lufthansa tilbyr flyvninger videre mot den greske byen Chania. Hos KLM kan du kjøpe flybilletter fra Stavanger og Chania, som inkluderer en mellomlanding på Amsterdam Schiphol flyplass. Aegean Airlines er et annet alternativ fra København Kastrup som er enkelt å benytte. Det betyr at du først flyr med SAS til København og så videre med Aegean Airlines via Athen. Et annet alternativ for reisende som tar turen fra Stavanger og til Chania er med Swiss Airlines, som betjener strekningen via deres flyplass i Zurich. Du finner billige flybilletter, både tur-retur og enveisbilletter, fra Stavanger til Chania med en rekke av de ulike flyselskapene.

Når det gjelder Stavanger Sola, er det beste alternativet å ta flybussen mellom sentrum av byen og ut til Sola flyplass, som er en kort tur unna. Videre finner du mange drosjer utenfor bussterminalen, som kjører deg raskt og hurtig ut til Stavanger flyplass. Du kommer deg enkelt ut til flyplassen med egen bil eller leiebil ved å følge hovedveien ut fra Stavanger by. Når det gjelder Chania, er det begrenset med transport fra flyplassen. Det enkleste er enten å ta en av de mange drosjene som venter utenfor, eller benytte deg av en leiebil fra et av de mange bilutleiefirmaene som holder til ved flyplassen. Enkelte av hotellene har egne shuttlebusser fra flyplassen, som tar deg raskt og enkelt frem til ditt overnattingssted.

Fordelen med Stavanger Sola flyplass er at du her finner en rekke moderne fasiliteter, deriblant banktjenester som veksling av valuta og minibanker. Du finner et stort utvalg av restauranter og barer, hvor du kan nyte et bedre måltid før din flyreise, samt egne områder for avslapning. Stavanger Sola har et eget lekeområde for alle som reiser med barn, og du finner gode fasiliteter for personer med nedsatt funksjonsevne i form av egne toaletter og lignende. Videre er det muligheter for å leie bil ved flyplassen hos de ulike selskapene som er representert der, og du kan benytte deg av parkeringen du finner ved flyplassen. Når det kommer til Chania flyplass finner du her flere butikker, enten du er på utkikk etter klær, kosmetikk eller elektroniske artikler, så vil du garantert finne det på flyplassområdet. I tillegg har Chania flyplass gode fasiliteter når det gjelder parkering og mulighet for bilutleie. Det er tilbud om gratis trådløst nett ved flyplassen, og du kan slappe av i dedikerte loungeområder med behagelige sitteplasser for reisende.


Fra Chania flyplass har du kort vei til andre sjarmerende byer på øya, som det historiske Heraklion. Denne byen er hjem til en rekke kjente attraksjoner og historiske bygninger som bør oppleves av alle besøkende. Like ved finner du byen Rethymnon, som er et hyggelig feriested og er populært blant de lokale, så vel som besøkende. Her kan du enkelt slappe av med lokal mat og drikke, og ikke minst nyte de flotte sandstrendene. Du kommer deg enkelt til Rethymnon med leiebil eller drosje fra Chania internasjonale flyplass. Du finner fine områder rett utenfor sentrum av Chania, hvor du kan slappe av på stranden eller bare koble av med en bok i varmen.


Alternative fly Stavanger-Khania (Kreta)

Sammenlign alternative flyvninger til og fra flyplasser og byer i nærheten for å finne de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Khania (Kreta)
Raskeste flytid4t 05m
Laveste pris1 758 kr
Flyvninger fra Oslo til Iraklio
Raskeste flytid4t 00m
Laveste pris1 398 kr
Flyvninger fra Trondheim til Khania (Kreta)
Raskeste flytid13t 30m
Laveste pris4 348 kr
Flyvninger fra Bergen til Khania (Kreta)
Raskeste flytid6t 20m
Laveste pris3 772 kr
Flyvninger fra Trondheim til Iraklio
Raskeste flytid16t 50m
Laveste pris5 838 kr
Flyvninger fra Ålesund til Khania (Kreta)
Raskeste flytid9t 25m
Laveste pris5 211 kr

Lignende flyvninger fra Stavanger til Khania (Kreta)

Fleksibel med tanke på destinasjon? Utvid søket ditt og finn flyvninger lignende ruten din fra Stavanger til Khania (Kreta)

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser fra Stavanger til Khania (Kreta). Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i gode hender.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Khania (Kreta) fra Stavanger med denne policyen.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene til Khania (Kreta) fra Stavanger. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Prisvarsler på flyreiser til Khania (Kreta) fra Stavanger er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare gjør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Så enkelt er det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.