Finn billige fly til Caen

1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 3.10.
ti. 10.10.

Caen flyinnsikt og trender

Se innsikt for Caen-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Caen?


De billigste flyvningene til flyplassene i Caen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Caen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Rennes

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Caen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Rennes (RNS)

Vanligvis er flyvninger til Caen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Rennes Saint Jacques, som i gjennomsnitt koster 4 605 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CAEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar44 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Caen koster i gjennomsnitt kun 2 436 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CAEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli189 % dyrereDet koster ca. 12 437 kr for flyvninger til Caen fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CAEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober700 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Caen fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Caen

Hvor lang tid tar det å fly til Caen?

Det går dessverre ingen direktefly mellom Norge og Caen, og det blir derfor behov for mellomlanding, noe som reflekteres i reisetiden. Total reisetid fra Oslo til Caen er i overkant av åtte timer på det minste, og dette er raskeste reisetid. Avreise fra andre byer i Norge er også mulig, men da med lenger reisetid.

Hvor kan du fly direkte til Caen fra?

Det går ingen direkte flygninger mellom Norge og Caen, så du er du nødt til å mellomlande. Skal du fly hele veien vil det kreve minst to mellomlandinger for å komme frem. Da er vanlige steder for mellomlanding London, Frankfurt, Amsterdam, Lyon, Nice, Bordeaux, Marseille og Paris. Å fly fra Oslo til Frankfurt, London eller Amsterdam, tar alt fra halvannen til to og en halv time, og flytiden mellom de forskjellige byene i Frankrike ligger på mellom én og to timer. Å fly fra Frankfurt, London og Amsterdam til de forskjellige destinasjonene i Frankrike, tar også mellom én og to timer. Et annet alternativ er å fly direkte til Paris, for deretter å ta tog eller buss videre til Caen. Flyreisen fra Oslo til Paris tar opptil to og en halv time, og togturen fra Paris til Caen tar omtrent to timer. Velger du buss fra Paris til Caen, vil dette ta alt fra to timer og 40 minutter, til tre og en halv time.

Hvilken måned er det billigst å fly til Caen?

Som regel er det februar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Caen. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 436 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Caen i løpet av februar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av juni også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 543 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Caen?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Caen. Hvis du planlegger å fly til Caen, bør du vurdere å bestille flyvninger til Deauville St Gatien flyplass (42 km fra sentrum i Caen), Le Havre – Octeville flyplass (50 km fra sentrum i Caen), Rouen flyplass (113 km fra sentrum i Caen), Dinard Pleurtuit flyplass (142 km fra sentrum i Caen), eller Le Mans Arnage flyplass (144 km fra sentrum i Caen).

Når oppdaterte momondo sist prisene for Caen Carpiquet flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Caen Carpiquet flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor gammel må du være for å fly til Caen Carpiquet flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Caen Carpiquet flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Caen Carpiquet flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Caen Carpiquet flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Vanligvis bør du ha flere dokumenter tilgjengelig, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter den planlagte ankomsten til Caen Carpiquet flyplass. Det er alltid tilrådelig å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Visumkrav for Caen

Hvilke krav er det til pass og visa når man besøker Caen?

Norge og Frankrike er begge med i Schengen-samarbeidet, og følger derfor dette regelverket. For nordmenn regnes dermed pass, og ID-kort med reiserett, som gyldige reisedokumenter for identifikasjon. Slike ID-kort med reiserett kan kun tas i bruk innenfor EU og EØS, samt i Sveits.


Start planleggingen av reisen til Caen


De beste tingene å se og gjøre i Caen

Hva kan du se og gjøre i Caen?

Caen er den tredje største byen i Normandie, etter Le Havre og Rouen. Her vil besøkende finne en rekke monumenter og historiske steder, i tillegg til museer, kirker og klostre. Man kan for eksempel ta turen til byens slott, Chateau de Caen, som ble brukt som brakker under andre verdenskrig. Dette resulterte i store skader på bygget, men det ble senere gjenbygd og restaurert, og står i dag som et monument for Caens arv og historie. Er du videre interessert i andre verdenskrig, kan du også besøke The Mémorial de Caen. Dette er både et krigsmuseum og et minnesmerke for å minnes de forferdelige hendelsene som fant sted under andre verdenskrig. Her holdes det en minnestjeneste hvert år den 6. juni, for å ære de falne blant motstandsbevegelsen og soldatene som kjempet for de allierte. Vil du lære mer om Normandies historie, er Musée de Normandie verdt et besøk, eller hvis kunst faller mer i smak, bør valget bli Musée des beaux-arts de Caen. Hvis du ønsker å se spektakulær arkitektur, må du sørge for å oppleve Abbaye aux Hommes. Dette klosteret er et høydepunkt innen romansk arkitektur, og har hatt stor innflytelse på klostre i England. Ønsker du en fredelig spasertur blant vakker natur, kan du legge til Colline Aux Oiseaux på timeplanen. Her får du oppleve en rosehage, en labyrint, en liten gård med dyr, samt en nydelig utsikt over Caen, og det er et fint sted for en piknik. Nok et flott sted for en spasertur er Vaugueux District, som er et lite, men sjarmerende område hvor biler ikke er tillatt. Her er butikker og restauranter på rekke og rad, og du finner dem i bygg som har overlevd ødeleggelsene fra krigen.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Caen?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Caen på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Caen som passer deg.

Kan jeg finne flyreiser til Caen med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til Caen på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Caen?

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Caen. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Caen akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Caen, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Caen og varsler deg når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Caen på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.