Finn billige fly til Caen

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Caen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Caen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Rennes

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Caen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Rennes (RNS)

Vanligvis er flyvninger til Caen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Rennes Saint Jacques, som i gjennomsnitt koster 3 285 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Caen?

Det går dessverre ingen direktefly mellom Norge og Caen, og det blir derfor behov for mellomlanding, noe som reflekteres i reisetiden. Total reisetid fra Oslo til Caen er i overkant av åtte timer på det minste, og dette er raskeste reisetid. Avreise fra andre byer i Norge er også mulig, men da med lenger reisetid.

Det går ingen direkte flygninger mellom Norge og Caen, så du er du nødt til å mellomlande. Skal du fly hele veien vil det kreve minst to mellomlandinger for å komme frem. Da er vanlige steder for mellomlanding London, Frankfurt, Amsterdam, Lyon, Nice, Bordeaux, Marseille og Paris. Å fly fra Oslo til Frankfurt, London eller Amsterdam, tar alt fra halvannen til to og en halv time, og flytiden mellom de forskjellige byene i Frankrike ligger på mellom én og to timer. Å fly fra Frankfurt, London og Amsterdam til de forskjellige destinasjonene i Frankrike, tar også mellom én og to timer. Et annet alternativ er å fly direkte til Paris, for deretter å ta tog eller buss videre til Caen. Flyreisen fra Oslo til Paris tar opptil to og en halv time, og togturen fra Paris til Caen tar omtrent to timer. Velger du buss fra Paris til Caen, vil dette ta alt fra to timer og 40 minutter, til tre og en halv time.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Caen. Hvis du planlegger å fly til Caen, bør du vurdere å bestille flyvninger til Deauville St Gatien flyplass (42 km fra sentrum i Caen), Rouen flyplass (113 km fra sentrum i Caen), Dinard Pleurtuit flyplass (142 km fra sentrum i Caen), Le Mans Arnage flyplass (144 km fra sentrum i Caen), eller Rennes Saint Jacques flyplass (160 km fra sentrum i Caen).Flotte tilbud på flyreiser til Caen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Caen som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Hvilke flyselskaper flyr til Caen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Caen

Hvilke flyselskaper flyr til Caen?

På reiser til Caen fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med that one popular airline: Air France. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med that popular airline.


Flyplasser nære Caen

Under finner du alle flyplassene i Caen sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Caens flyplass?

Ankommer du Caen med fly, må du komme deg fra flyplassen til Caen sentrum, og her har du flere alternativer. En mulighet er å leie bil eller ta taxi, og kjøreturen fra flyplassen til sentrum tar omtrent 20 minutter. I tillegg går det en regional buss på andre siden av veien fra flyplassen, og her er det linje 8 som vil ta deg til Caen. Nok et alternativ er å ta flybussen, eller The Caen Airport Bus Route (LIANE 3). Det er busselskapet Twisto som tilbyr denne ruten, og den går fra flyplassen omtrent hvert 20. minutt, og bruker rundt 20 minutter til sentrum av Caen.


Visumkrav for Caen

Norge og Frankrike er begge med i Schengen-samarbeidet, og følger derfor dette regelverket. For nordmenn regnes dermed pass, og ID-kort med reiserett, som gyldige reisedokumenter for identifikasjon. Slike ID-kort med reiserett kan kun tas i bruk innenfor EU og EØS, samt i Sveits.


Start planleggingen av reisen til Caen


De beste tingene å se og gjøre i Caen

Caen er den tredje største byen i Normandie, etter Le Havre og Rouen. Her vil besøkende finne en rekke monumenter og historiske steder, i tillegg til museer, kirker og klostre. Man kan for eksempel ta turen til byens slott, Chateau de Caen, som ble brukt som brakker under andre verdenskrig. Dette resulterte i store skader på bygget, men det ble senere gjenbygd og restaurert, og står i dag som et monument for Caens arv og historie. Er du videre interessert i andre verdenskrig, kan du også besøke The Mémorial de Caen. Dette er både et krigsmuseum og et minnesmerke for å minnes de forferdelige hendelsene som fant sted under andre verdenskrig. Her holdes det en minnestjeneste hvert år den 6. juni, for å ære de falne blant motstandsbevegelsen og soldatene som kjempet for de allierte. Vil du lære mer om Normandies historie, er Musée de Normandie verdt et besøk, eller hvis kunst faller mer i smak, bør valget bli Musée des beaux-arts de Caen. Hvis du ønsker å se spektakulær arkitektur, må du sørge for å oppleve Abbaye aux Hommes. Dette klosteret er et høydepunkt innen romansk arkitektur, og har hatt stor innflytelse på klostre i England. Ønsker du en fredelig spasertur blant vakker natur, kan du legge til Colline Aux Oiseaux på timeplanen. Her får du oppleve en rosehage, en labyrint, en liten gård med dyr, samt en nydelig utsikt over Caen, og det er et fint sted for en piknik. Nok et flott sted for en spasertur er Vaugueux District, som er et lite, men sjarmerende område hvor biler ikke er tillatt. Her er butikker og restauranter på rekke og rad, og du finner dem i bygg som har overlevd ødeleggelsene fra krigen.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Caen på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Caen som passer deg.

Alle flysøk til Caen på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Caen. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Caen, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Caen og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.