Finn billige fly til Brno

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 29.10.
fr. 5.11.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Brno?

 • Hvilken flyvning til Brno er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Brno for 341 kr/person, noe som er 78 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Brno. Du kan finne den billigste prisen til Brno fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Brno?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Brno. Hvis du planlegger å fly til Brno, bør du vurdere å bestille flyvninger til Pardubice flyplass (110 km fra sentrum i Brno), eller Ostrava Mosnov flyplass (122 km fra sentrum i Brno).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Brno?

  Du kan finne tilbud for Ostrava Mosnov flyplass for i gjennomsnitt 1 583 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til Brno?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Brno
 • Hvilke flyselskaper flyr til Brno?

  Lufthansa er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Brno med. Ryanair er også et populært valg ved reiser til Brno from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Brno jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Start planleggingen av reisen til Brno


Finn fly til andre byer i Tsjekkia

Brno har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?