Finn billige fly til Brno

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Brno flyinnsikt og trender

Se innsikt for Brno-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Se priser fra:

Ofte stilte spørsmål om å fly til Brno

Fra Oslo lufthavn (OSL) tar det i snitt 11 timer og 55 minutter til Brno–Tuřany Airport, Tsjekkia. Reiser du fra Bergen Flesland vil reisen i snitt ta 13 timer og ti minutter, og fra Stavanger Sola i gjennomsnitt 12 timer og 50 minutter til Brno flyplass. Hvis du tar turen fra byer som Trondheim eller Bodø vil du bruke henholdsvis 13 timer og 25 minutter, og 14 timer og 15 minutter. Reisende fra Tromsø må belage seg på å bruke 15 timer og 20 minutter til Brno.

Det finnes dessverre ingen direkteforbindelser til Brno–Tuřany Airport, fra hverken Norge eller resten av de nordiske landene. Til gjengjeld har Brno utmerkede flyforbindelser til London Stansted (STN), slik at det er lett for nordmenn å reise via London og deretter videre til Brno. Du finner konsekvent gode flytilbud på denne strekningen, med billige flybilletter alltid tilgjengelig. Det er også mulig for nordmenn å benytte seg av fly til Bergamo, for deretter å fly videre til Brno. Brno ligger ikke langt unna andre store internasjonale flyplasser, som for eksempel Wien internasjonale flyplass, Bratislava lufthavn og den internasjonale flyplassen i Praha, noe som betyr at det for nordmenn ofte vil være lettere å fly via disse byene for deretter å ta tog eller buss videre.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Brno. Hvis du planlegger å fly til Brno, bør du vurdere å bestille flyvninger til Pardubice flyplass (110 km fra sentrum i Brno), eller Ostrava Mosnov flyplass (122 km fra sentrum i Brno).

Du kan finne tilbud for Ostrava Mosnov flyplass for i gjennomsnitt 1 274 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Andre kabinklasser for flyvninger til Brno

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Brno

Hvilke flyselskaper flyr til Brno?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Brno

Hvilke flyselskaper flyr til Brno?

Lufthansa er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Brno med. Ryanair er også et populært valg ved reiser til Brno from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Brno jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Brno

Under finner du alle flyplassene i Brno sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Brno flyplass?

Du kommer deg enkelt inn til byen via buss 76, som kjører denne ruten fra tidlig morgen til sen kveld, eller alternativt bussrute 89, som også kjører samme ruten om natten. For reisende som heller ønsker en drosje eller minibuss, finnes det et glimrende utvalg ved flyplassen, slik at du raskt kan komme deg inn til sentrum av byen. Utenfor ankomstområdet finner du allerede flere drosjer som venter, så du slipper å ringe etter en. For den som heller ønsker en leiebil, finner du flere tilbud på flyplassen, i kort distanse fra terminalområdet. Ved flyplassen er alle de store internasjonale leiebilaktørene representert, slik at du har et godt utvalg av biler å velge mellom.


Visumkrav for Brno

Brno og Tsjekkia er en del av EU og Schengen, så det er ingen spesielle krav når det gjelder innreise, utenom gyldig pass eller annen form for identifikasjon ved grensen.


Start planleggingen av reisen til Brno


De beste tingene å se og gjøre i Brno

Brno har en rik historie og ikke minst en vakker gamleby, som ofte blir oversett av turister som heller fokuserer på landets hovedstad, Praha. Derfor kan du glede deg over at du stort sett slipper lange køer ved byens severdigheter. Et fint utgangspunkt for et besøk til Brno er det gamle rådhuset, som ligger på en sjarmerende og historisk åpen plass midt i sentrum av byen. Her kan du sette deg på en kafe og nyte atmosfæren. Videre i nærheten bør man sjekke ut Capuchin-klosteret, som ble bygget på 1600-tallet og har barokke statuer verdt å få med seg. Et annet interessant turistmål er St James-kirken, som ligger like ved og er en av byens desidert vakreste kirker, med røtter helt tilbake til 1200-tallet. Også i nærheten finner du den mektige Petrov-katedralen, som er en viktig del av Brnos skyline. Sjekk gjerne ut Spilberk-slottet, som er en annen historisk severdighet i byen med sin rike historie og viktige rolle som hovedsete for kongen av Moravia. For den som også vil stikke innom noen av Brnos mange museer, er Moravian Gallery et annet supert valg. Her finner man moderne kunstverk som illustrerer Moravias rike historie, og i området finner du det kjente Prazak-palasset, som er et storslått bygg midt i byen.


Finn fly til andre byer i Tsjekkia

Brno har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Brno. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Brno som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når alle potensielle Brno flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Brno flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.