Finn billige fly til A Coruña

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 21.8.
sø. 28.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til A Coruña

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for A Coruña

Beste pris på enveisbillett

1 593 kr

Beste pris på tur/retur-billett

3 495 kr

Raskeste flytid

7t 50m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til A Coruña fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 593 kr (Oslo Gardermoen til A Coruña).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til A Coruña fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 495 kr (Oslo Gardermoen til A Coruña).
Den kjappeste flyvningen til A Coruña fra Norge tar 7t 50m (Oslo Gardermoen til A Coruña).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til A Coruña, deriblant Vueling.

De billigste flyvningene til flyplassene i A Coruña

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i A Coruña fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
A Coruña

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL A Coruña

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Santiago de Compostela (SCQ)

Vanligvis er flyvninger til A Coruña fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Santiago De Compostela, som i gjennomsnitt koster 2 607 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL A CORUÑA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar53 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til A Coruña koster i gjennomsnitt kun 1 622 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL A CORUÑA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust287 % dyrereDet koster ca. 13 256 kr for flyvninger til A Coruña fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL A CORUÑA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli525 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til A Coruña fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til A Coruña?

Fra Norges største flyplass Gardermoen lufthavn tar det i snitt rundt seks timer til A Coruña Alvedro Airport, helt nord i Spania. Dette inkluderer en rask mellomlanding, ettersom det ikke finnes noen direktefly for øyeblikket. Hvis du tar turen fra Norges nest største flyplass, nemlig Bergen Flesland, vil det i snitt ta seks timer og 30 minutter frem til A Coruña Airport i den Baskiske delen av Spania. For reisende som bor i Stavanger, og skal fly fra Sola lufthavn vil det ta seks timer i gjennomsnitt, frem til du har landet i A Coruña.

Fra Norge og resten av Skandinavia er det dessverre ingen direktefly til spanske A Coruña, så man er nødt til å mellomlande i enten Madrid eller Barcelona. Norge har gode forbindelser til begge byer fra Oslo Gardermoen, og det går direktefly fra Bergen Flesland til Barcelona El Prat for den som foretrekker det. Alternativt finnes det flygninger fra Stavanger med en hurtig mellomlanding i Amsterdam, og så videre til Madrid eller Barcelona. Du finner også flere gode tilbud på flybilletter fra norske flyplasser hos momondo.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til A Coruña fra Alicante for 288 kr. Dette er 92 % billigere enn de fleste flytilbudene til A Coruña. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til A Coruña fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke kan fly til A Coruña i februar, er Januar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til A Coruña i Januar ligger i gjennomsnitt på 1 883 kr.

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til A Coruña fra Norge er 3 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 3 740 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 3 495 kr.

Santiago De Compostela flyplass eller Vigo flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til A Coruña.

A Coruña flyplass har en gjennomsnittspris på 3 143 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til A Coruña. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til A Coruña

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til A Coruña som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
7. okt.
OSL04:45Oslo Gardermoen
23t 55m
2 stopp
LCG04:40A Coruña
11. okt.
LCG17:05A Coruña
23t 35m
2 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
3 495 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. okt.
OSL14:50Oslo Gardermoen
27t 25m
3 stopp
LCG18:15A Coruña
11. okt.
LCG02:30A Coruña
13t 45m
2 stopp
OSL16:15Oslo Gardermoen
3 958 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. okt.
OSL07:10Oslo Gardermoen
11t 05m
1 stopp
LCG18:15A Coruña
11. okt.
LCG02:30A Coruña
13t 45m
2 stopp
OSL16:15Oslo Gardermoen
4 007 kr
Finn lignende
Vueling
7. okt.
OSL07:10Oslo Gardermoen
11t 10m
1 stopp
LCG18:20A Coruña
11. okt.
LCG18:50A Coruña
21t 50m
1 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
4 460 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til A Coruña

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til A Coruña, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Vueling
Vueling
29. aug.
OSL16:25Oslo Gardermoen
12t 15m
1 stopp
LCG04:40A Coruña
1 593 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. aug.
OSL02:30Oslo Gardermoen
13t 50m
2 stopp
LCG16:20A Coruña
1 670 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. aug.
OSL02:35Oslo Gardermoen
13t 45m
2 stopp
LCG16:20A Coruña
1 902 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til A Coruña?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til A Coruña

Hvilke flyselskaper flyr til A Coruña?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til A Coruña fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Vueling, Iberia, Finnair og British Airways. These airlines tilbyr vanligvis reiser til A Coruña jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Vueling til A Coruña

Vueling har ca. 24 flyvninger til A Coruña i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Madrid Barajas, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Vueling, kostet 2 977 kr (Oslo Gardermoen til A Coruña). Brukere har gitt de en score på Vueling 8,0/10 basert på 127 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Iberia til A Coruña

E annet populært valg for fly til A Coruña, er Iberia (7,0/10, 292 vurderinger). De fleste flyvninger med Iberia som lander i A Coruña, ankommer fra Madrid Barajas, men det finnes 22 flyvninger med Iberia til A Coruña fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Iberia på momondo denne uken, lå på 1 715 kr (Oslo Gardermoen til A Coruña, tur/retur).


Flyplasser nære A Coruña

Under finner du alle flyplassene i A Coruña sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra A Coruña flyplass?

Du kommer deg raskt frem og tilbake mellom sentrum og flyplassen ved å ta bussruten 4051, som stopper ved alle de viktige stasjonene på vei til sentralstasjonen i A Coruña. Det er også utmerkede muligheter for den som vil leie en bil ved flyplassen. Alle de store leiebilfirmaene er representert ved flyplassen, og du har et stort utvalg av biler å velge mellom. Videre er det gode fasiliteter når det gjelder drosje fra flyplassen inn mot sentrum. Det står et stort antall drosjer utenfor ankomstområdet, så det er raskt og enkelt å komme seg inn til byen. Informasjon om priser inn til sentrum er tydelig merket, så du ikke får noen overraskelser underveis. A Coruña er delt inn i ulike pris-soner, som bestemmes av avstanden fra flyplassen og andre forhold.


Populære flybilletter til A Coruña

Finn dine flybilletter til A Coruña med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til A Coruña
Raskeste flytid23t 55m
Laveste pris3 495 kr

Visumkrav for A Coruña

For nordmenn som reiser fra Norge er det ingen spesielle visumregler for å reise til A Coruña og Spania, ettersom landet er en del av Schengen-området. Det anbefales at norske reisende har et pass som er gyldig minst seks måneder frem i tid ved avreisetidspunktet.


Start planleggingen av reisen til A Coruña


De beste tingene å se og gjøre i A Coruña

A Coruña har en rik og variert kulturarv, som inkluderer en rekke storslåtte kirker som Santiago-kirken i gamlebyen. Dette er en gammel middelalderkirke, som har sett store forandringer de siste årene. Videre finner du et spennende museum med fokus på militærhistorie med en stor samling våpen, uniformer og annet som har tilhørt det spanske forsvaret. For den som er opptatt av spansk litteratur, bør Museo Emilia Pardo Bazan sjekkes ut med sin omfattende samling dedikert til den spanske forfatteren med samme navn. Her finner man også det Galisiske språkakademiet i byen. For den som er opptatt av hager, er Xardin de San Carlos en vakker og romantisk hage, som ofte benyttes som bakteppe for større anledninger. Besøkende må få med seg Torre de Hercules, som er verdens eldste fyrtårn i bruk. Dette tårnet figurerer på UNESCO sin verdensarvliste, og er absolutt verdt turen for både store og små. For barnefamilier på tur er Aquarium Finisterrae et utmerket valg. Her kan man enkelt bruke flere timer på å kikke på de mange fiskeartene som svømmer forbi i akvariet. A Coruña er i tillegg hjem til et glimrende kunstmuseum med fokus på klassiske malerier, for den som er interessert i kunst.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til A Coruña når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til A Coruña, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til A Coruña på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har søkt etter flyvinger til A Coruña, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja. momondo kan spore flypriser for A Coruña og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til A Coruña

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til A Coruña

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.