Finn billige fly til Riyadh

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 4.2.
lø. 11.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Riyadh flyinnsikt og trender

Se innsikt for Riyadh-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Riyadh?

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Riyadh fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 085 kr. Hvis du ikke kan fly til Riyadh i Januar, er November det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Riyadh i November ligger i gjennomsnitt på 5 472 kr.

Se priser fra:

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Riyadh?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Riyadh fra Norge hvis du bestiller 51 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Riyadh for ca. 6 687 kr når du søker 51 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Riyadh

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Riyadh fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Riyadh

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Riyadh

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Riyadh (RUH)

Vanligvis er flyvninger til Riyadh fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Riyadh King Khaled Intl, som i gjennomsnitt koster 6 687 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL RIYADH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar39 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Riyadh koster i gjennomsnitt kun 4 085 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL RIYADH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril26 % dyrereDet koster ca. 8 437 kr for flyvninger til Riyadh fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL RIYADH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni614 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Riyadh fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Riyadh

Det er flere måter å reise med fly fra Norge til Riyadh, som spenner fra rundt til til femten timer. Hvor lang tid det tar kommer an på hvor du reiser fra, og eventuelle mellomlandinger. Fra Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL) til Riyadh King Halid International Airport (RUH), med en mellomlanding i Frankfurt, tar det til sammen snaue tolv timer. Dette er i den lavere enden av tidsbruk for flyturer til Riyadh. Fra Stavanger og Bergen lufthavn tar det opp mot 13 til 20 timer. Hvor lang tid reisen tar, er som nevnt avhengig av hvor mange og lange mellomlandinger du får, og du må regne med en eller to stopp underveis.

Dessverre er det per i dag ingen aktører som tilbyr direkte fly til Riyadh, så på veien til King Halid International (RUH) må du regne med minst en mellomlanding. Dette er som oftest i en større transithub, som Frankfurt eller München, som betyr at det er gode fasiliteter på området og lett å ta seg frem til neste flyvning videre. Varigheten på mellomlandingen kan være fra en til flere timer, helt avhengig av hvilket flytilbud til Riyadh du har endt opp med.


Andre kabinklasser for flyvninger til Riyadh

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Riyadh

Hvilke flyselskaper flyr til Riyadh?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Riyadh

Hvilke flyselskaper flyr til Riyadh?

På flyreiser fraNorge til Riyadh, benytter momondos brukere som regel airlines such as Pegasus Airlines, Turkish Airlines, Lufthansa og British Airways. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Turkish Airlines til Riyadh

I gjennomsnitt går det 14 fly med Turkish Airlines til Riyadh hver uke. De fleste av dem flyr fra Istanbul til Riyadh, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Turkish Airlines til Riyadh. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Turkish Airlines til Riyadh som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 5 469 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Turkish Airlines er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,0/10 av 166 av brukerne våre.

Flyvninger med Qatar Airways til Riyadh

Priser for fly med Qatar Airways til Riyadh kan koste fra så lite som 7 017 kr (tur/retur fra Oslo Gardermoen, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 3 flyene som Qatar Airways flyr til Riyadh i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Qatar Airways til Riyadh, koster fra Doha Hamad. Qatar Airways har fått en score på 7,9/10 av momondo-brukere basert på totalt 337 vurdering.


Flyplasser nære Riyadh

Under finner du alle flyplassene i Riyadh sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Riyadh King Halid International (RUH) flyplass?

Det er en rekke ulike måter å komme seg inn til sentrum av Riyadh fra flyplassen. Det er ganske vanlig at det hotellet du er booket, også tilbyr en god shuttle service som kan frakte deg fra flyplassen. Det avtales på forhånd. Ellers er drosje både det mest bekvemme og det enkleste alternativet inn til sentrum. Med drosje tar det ikke mer enn en halv time inn til byen, og det er gode tilbud på flyplassen. Det finnes i tillegg en bybane fra Riyadh Lufthavn terminal 5, som er operativ fra 2021. Flyplassen tilbyr i tillegg transferservice, som kan bookes gjennom lufthavnens hjemmesider. Per i dag er det enkleste som sagt en taxi.


Visumkrav for Riyadh

Saudi Arabia har åpnet seg stadig mer opp, men det er fremdeles krav om visum. Det er mulig å søke elektronisk visum online, eller borgere i EØS/Schengen med gyldig pass i minst seks måneder etter ankomst kan søke om få utstedt visum ved ankomst. Du må naturligvis ha et gyldig pass for å kunne komme inn i landet. Det enkleste er absolutt å søke visum online, det koster ikke mye og er en svært enkel prosess. Dette skal ikke være avskrekkende fra å besøke en fascinerende del av verden, som nå åpner seg mer, og mer opp for besøkende.


Start planleggingen av reisen til Riyadh


De beste tingene å se og gjøre i Riyadh

Hovedstaden i Saudi Arabia tilbyr et unikt møte mellom nasjonens fortid og nåtid. I løpet av en dag her kan man oppleve århundrer med historie i byens ulike museer, og også se fremtidens økonomiske krafthus som tårner over byen. Ta en tur til Al Masmak festningen, og Saudi nasjonalmuseum for en oversikt over årtusener med historie og utvikling i området. Gå på shopping i en av de mange labyrintaktige souqs, eller kanskje en av de hypermoderne kjøpesentrene. Her finner en alt fra håndlaget tradisjonell kunst til det aller siste av teknologi, og ikke minst alle de eksklusive motemerkene. Riyadh er en by, som Saudi Arabia forøvrig, står mellom det gamle og det nye, og er en møteplass for impulser. Dette merkes også godt i den lokale matkulturen, og enhver turist bør absolutt sørge for å teste ulike lokale matretter. Riyadh er en smeltedigel, og har noe å tilbud for enhver reisende. Du finner mye god informasjon om severdigheter, og kan få svar på eventuelle spørsmål du skulle ha fra turistkontorene.


Finn fly til andre byer i Saudi Arabia

Riyadh har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Riyadh på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Riyadh som passer deg.

Alle flysøk til Riyadh på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Riyadh.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Riyadh flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.