Leiebiler fra Avis i Stockholm

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Avis i Stockholm

Stockholm, Sverige
4. feb. — 11. feb.
Samme leveringssted
Stockholm, Sverige
fr. 4.2.
12:00
fr. 11.2.
12:00
Sjåførens alder:

Avis sine utleiesteder i Stockholm

Nedenfor finner du informasjon om Avis sine utleiesteder for leiebiler i Stockholm, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,7

Komfort

9,5

Gjennomsnittlig

9,2

Value

8,7

Informasjon om leierbiler fra Avis i Stockholm

 • Er det trygt å leie en bil hos Avis i Stockholm under COVID-19-pandemien?

  Hvert av Avis sine utleiesteder i Stockholm har prosedyrer for forbedte renhold under COVID-19-pandemien for å sikre tryggheten til kundene sine og de ansatte. Disse ekstra tiltakene inkluderer desinfisering ofte brørte områder som innsiden og utsiden av biler samt hente- og leveringsområder. Avis har også innført ekstra sikkerhetstrinn, deriblant:
  • Tilbyr engangshansker og håndsprit
  • Papirløse leieavtaler (tilgjengelig på de fleste utleiesteder)
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Avis i Stockholm i februar?

  Leie av bil i Stockholm hos Avis i februar koster i gjennomsnitt 457 kr per dag. Sist februar fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 222 kr per dag hos Avis, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Stockholm i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 3 200 kr for en leiebil fra Avis.

 • Har Avis et utleiested på Stockholm Bromma flyplass?

  Avis har 1 utleiested på Stockholm Bromma flyplass. Du finner Avis på følgende adresse(r): Bromma Airport.

 • Tilbyr Avis gratis avbestilling av leiebil i Stockholm?

  Avis tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Stockholm. Me, vær oppmerksom på at ved avbestilling i siste liten kan det belastes et avbestillingsgebyr. Vi anbefaler at du ringer Avis for mer informasjon. Stockholm retningsnummer for Avis finner du her: here på siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Avis når man er i Stockholm i februar?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Kompakt hos Avis hvis du trenger en leiebil i Stockholm i februar. Når du leier biler av typen Kompakt i februar, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 410 kr per dag, og helt nede i 280 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Avis – kjøretøy av typen Kompakt er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Avis i Stockholm?

  For en gjennomsnittspris på 213 kr/dag, er Mini den billigste leibilen som tilbys hos Avis i Stockholm (8 % billigere enn den dyreste leiebilen hos Avis). I løpet av det siste året har 19 % av momondo-brukere som valgte å leie en bil hos Avis under oppholdet sitt i Stockholm leid en Mini for å spare penger. Husk at Avis også tilbyr andre typer leiebiler, slik at du kan velge en leiebil som passer behovene dine.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Avis i Stockholm?

  Avis har 5 utleiesteder i Stockholm. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Stockholm Arlanda Airport (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 45 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Avis i Stockholm benyttet seg av utleiesedet med adressen Stockholm Arlanda Airport.


Leiebiler fra Avis i andre byer i Sverige