Leiebiler fra GREEN MOTION i Stockholm

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra GREEN MOTION i Stockholm

Stockholm, Sverige
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Stockholm, Sverige
to. 9.12.
12:00
to. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

GREEN MOTION sine utleiesteder i Stockholm

Nedenfor finner du informasjon om GREEN MOTION sine utleiesteder for leiebiler i Stockholm, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0

Informasjon om leierbiler fra GREEN MOTION i Stockholm

 • Er det trygt å leie en bil hos GREEN MOTION i Stockholm under COVID-19-pandemien?

  GREEN MOTION ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Stockholm føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har GREEN MOTION innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Stockholm. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos GREEN MOTION i Stockholm i Januar?

  Leie av bil i Stockholm i Januar hos GREEN MOTION , koster i gjennomsnitt 439 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 368 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos GREEN MOTION for 1 uke i Stockholm, kan du forvente deg ukespriser på ca. 3 072 kr i Januar. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

 • Har GREEN MOTION et utleiested på Stockholm Bromma flyplass?

  Nei, GREEN MOTION har foreløpig ingen utleiesteder på Stockholm Bromma flyplass. Det kan imidlertid være andre leiebilselskaper tilgjengelig på flyplassen.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos GREEN MOTION når man er i Stockholm i Januar?

  Med en gjennomsnittspris på 1 164 kr/dag, er det å leie biler av typen Minibuss hos GREEN MOTION i Stockholm i løpet av Januar det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos GREEN MOTION i Stockholm for så lite som 1 164 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Minibuss sist Januar.

 • Hvor mange bilutleiesteder har GREEN MOTION i Stockholm?

  GREEN MOTION drifter for øyebliket 5 utleiesteder i Stockholm. Det mest populære utleiestedet GREEN MOTION har i Stockholm, befinner seg på 140, Sveavägen. I løpet av de 12 siste månedene har 68 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos GREEN MOTION i Stockholm valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen 140, Sveavägen i løpet av det siste året.