Leiebiler fra Hertz i Stockholm

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Stockholm

Stockholm, Sverige
4. feb. — 11. feb.
Samme leveringssted
Stockholm, Sverige
fr. 4.2.
12:00
fr. 11.2.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Hertz i Stockholm i Stockholms Lan

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

215 kr - 685 kr

Alle biltyper

215 kr - 2 234 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Hertz i Stockholm i Stockholms Lan på, er i august. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 215 kr per dag. 215 kr per dag er 38 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 346 kr for en leiebil av type Liten hos Hertz i Stockholm. Enda august kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Hertz i Stockholm, er oktober den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i oktober på leiebiler av typen Liten hos Hertz, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Hertz

394 kr/dag

17 feb.–21 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Hertz

402 kr/dag

17 feb.–21 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Hertz

449 kr/dag

23 feb.–27 feb.
Chevrolet Sonic Sedan

Hertz sine utleiesteder i Stockholm

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Stockholm, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
17 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,2

Komfort

5,8

Gjennomsnittlig

5,0

Value

5,2

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Stockholm

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Stockholm under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Hertz i Stockholm under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Hertz har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i Stockholm i februar?

  Leie av bil i Stockholm hos Hertz i februar koster i gjennomsnitt 290 kr per dag. Sist februar fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 216 kr per dag hos Hertz, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Stockholm i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 2 029 kr for en leiebil fra Hertz.

 • Har Hertz et utleiested på Stockholm Bromma flyplass?

  Ja. Hertz har 1 utleiested på Stockholm Bromma flyplass, og disse finner du på følgende adresser: Bromma Airport 1.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Stockholm?

  Hertz tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Stockholm (det kan forekomme avbestillingsbegyr ved avbestilling i siste liten). Ring Hertz dersom du ønsker mer informasjon om avbestillingsreglene. Klikk her, så velg siden for avdelinger for å få opp listen med telefonnumre Hertz.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Stockholm i februar?

  Leiebiler av typen Kompakt er den mest populære å leie hos Hertz i Stockholm i løpet av februar. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Kompakt hos Hertz 380 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 236 kr per dag i februar.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Hertz i Stockholm?

  For en gjennomsnittspris på 380 kr/dag, er Kompakt den billigste leibilen som tilbys hos Hertz i Stockholm (53 % billigere enn den dyreste leiebilen hos Hertz). I løpet av det siste året har 67 % av momondo-brukere som valgte å leie en bil hos Hertz under oppholdet sitt i Stockholm leid en Kompakt for å spare penger. Husk at Hertz også tilbyr andre typer leiebiler, slik at du kan velge en leiebil som passer behovene dine.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Stockholm?

  Hertz drifter for øyebliket 17 utleiesteder i Stockholm. Det mest populære utleiestedet Hertz har i Stockholm, befinner seg på Benstocksvagen 1, Vingvagen 4. I løpet av de 12 siste månedene har 30 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Hertz i Stockholm valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Benstocksvagen 1, Vingvagen 4 i løpet av det siste året.