Leiebiler fra Budget i Stockholm

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i Stockholm

Stockholm, Sverige
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Stockholm, Sverige
to. 9.12.
12:00
to. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

Budget sine utleiesteder i Stockholm

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i Stockholm, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,2

Henting/levering

9,2

Valuta for pengene

9,2

Informasjon om leierbiler fra Budget i Stockholm

 • Er det trygt å leie en bil hos Budget i Stockholm under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Budget i Stockholm under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Budget har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • Tilbyr engangshansker og håndsprit
  • Papirløse leieavtaler (tilgjengelig på de fleste utleiesteder)
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i Stockholm i Januar?

  Leie av bil i Stockholm i Januar hos Budget, koster i gjennomsnitt 370 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 220 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos Budget for 1 uke i Stockholm, kan du forvente deg ukespriser på ca. 2 592 kr i Januar. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

 • Har Budget et utleiested på Stockholm Bromma flyplass?

  Det finnes 1 utleiested på Stockholm Bromma flyplass. Adressen til dette Budget-utleiestedet, er Bromma Airport.

 • Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i Stockholm?

  Det er gratis avbestillings av leiebil fra Budget i Stockholm. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Budget avbestillingsregler..

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i Stockholm i Januar?

  Leiebiler av typen Medium er den mest populære å leie hos Budget i Stockholm i løpet av Januar. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Medium hos Budget 459 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 450 kr per dag i Januar.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Budget i Stockholm?

  Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Budget, bør du vurdere å leie en Kompakt – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Stockholm. Leie av Kompakt hos Budget koster i gjennomsnitt 215 kr per dag, noe som er 2 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 13 % av brukerne våre valgt å leie en Kompakt hos Budget for å spare penger på reisen sin til Stockholm.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Budget i Stockholm?

  Budget har 5 utleiesteder i Stockholm. Ifølge brukerne våre befinner Budget sitt mest populære utleiested i Stockholm på følgende adresse: Stockholm Arlanda Airport. 55 % av brukerne våre som leide bil hos Budget i Stockholm i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.