Finn billige flyvninger til Split fra 420 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 2.4.
sø. 9.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Split

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Split

Beste pris på enveisbillett

420 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 468 kr

Raskeste flytid

2t 50m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Split fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 420 kr (Oslo Gardermoen til Split).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Split fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 468 kr (Oslo Gardermoen til Split).
Den kjappeste flyvningen til Split fra Norge tar 2t 50m (Oslo Gardermoen til Split).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Split, deriblant KLM, Scandinavian Airlines og Norwegian.

Split flyinnsikt og trender

Se innsikt for Split-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Split?

Den billigste måneden å fly til Split fra Norge på, er august. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 654 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Split med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 706 kr fra Norge.

Hvilken flyvning til Split er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Split fra Poznan for 201 kr. Dette er 96 % billigere enn de fleste flytilbudene til Split. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Split fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Split?

I gjennomsnitt tar det 2t 50m å fly fra Norge til Split dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Split (den mest populære flyplassen i Split). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Split, ligger flytiden på rundt 3t.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Split?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Split. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 3 194 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Split

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Split fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Split

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Split

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Zadar (ZAD)

Vanligvis er flyvninger til Split fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Zadar, som i gjennomsnitt koster 2 782 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SPLIT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Split koster i gjennomsnitt kun 2 654 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SPLIT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli29 % dyrereDet koster ca. 4 122 kr for flyvninger til Split fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SPLIT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli722 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Split fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Split

Enten du er på jakt etter en langhelg med både strandliv og kultur, eller skal ta familien med på ferie, er Split et yndet reisemål. Mange velger å hoppe på et fly til Split i høysesongen, som er fra sein vår til september. Ta gjerne en titt på momondo Pakkereiser for gode tilbud på pakkereiser og restplasser til Split-kysten.

Du kan fint fly til Split i lavsesongen, ettersom den kroatiske byen ved Middelhavet har over 2600 timer med sol i året. Ikke bare kan du gjøre et kupp på billige flybilletter til Split om du reiser sein høst eller fra januar tidlig vår, du slipper også store turistflokker når du for eksempel skal besøke ruinene etter Diokletians palass.

Strender som Bacvice har flest besøkende i løpet av juli, august ettersom temperaturen da vanligvis ligger på 21 grader eller mer, med liten sjanse for regn.

De som skal fly til Split kan potensielt finne bedre priser for Bol flyplass (31 km fra sentrum i Split), eller Zadar flyplass (110 km fra sentrum i Split), avhengig av måned og avreiseflyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Split

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Split som nylig ble funnet av brukere på momondo
Scandinavian Airlines
23. jul.
OSL02:40Oslo Gardermoen
12t 00m
1 stopp
SPU14:40Split
30. aug.
SPU09:55Split
5t 45m
1 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
1 468 kr
Finn lignende
Norwegian
15. apr.
OSL03:10Oslo Gardermoen
2t 50m
SPU06:00Split
22. apr.
SPU06:40Split
2t 50m
OSL09:30Oslo Gardermoen
1 489 kr
Finn lignende
Norwegian
15. apr.
OSL03:10Oslo Gardermoen
2t 50m
SPU06:00Split
22. apr.
SPU07:05Split
22t 45m
1 stopp
OSL05:50Oslo Gardermoen
1 626 kr
Finn lignende
KLM
15. apr.
OSL10:15Oslo Gardermoen
21t 50m
1 stopp
SPU08:05Split
22. apr.
SPU08:50Split
19t 55m
1 stopp
OSL04:45Oslo Gardermoen
1 710 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. mai
TRF04:15Oslo Torp Sandefjord
8t 35m
1 stopp
SPU12:50Split
2. jun.
SPU13:30Split
19t 50m
1 stopp
TRF09:20Oslo Torp Sandefjord
1 804 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. jun.
OSL13:15Oslo Gardermoen
14t 30m
2 stopp
SPU03:45Split
22. jun.
SPU15:40Split
2t 55m
OSL18:35Oslo Gardermoen
1 982 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Split

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Split, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
30. jul.
OSL11:55Oslo Gardermoen
2t 55m
SPU14:50Split
Scandinavian Airlines
1. aug.
OSL18:05Oslo Gardermoen
18t 25m
1 stopp
SPU12:30Split
Norwegian
25. apr.
OSL03:15Oslo Gardermoen
2t 50m
SPU06:05Split

Andre kabinklasser for flyvninger til Split

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Split

Hvilke flyselskaper flyr til Split?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Split

KLM flyr til Split ca. 6 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med KLM, men det er funnet priser helt nede i 1 381 kr fra Ålesund Vigra til Split. KLM har fått en score på 7,5/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

1 920 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Scandinavian Airlines til Split som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Ålesund Vigra. Scandinavian Airlines har 1 flyvning til Split de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 371 momondo-brukere har vurdert Scandinavian Airlines og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,1/10.


Populære flybilletter til Split

Finn dine flybilletter til Split med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Split
Raskeste flytid2t 50m
Laveste pris1 154 kr
Flyvninger fra Bergen til Split
Raskeste flytid3t 00m
Laveste pris2 182 kr
Flyvninger fra Stavanger til Split
Raskeste flytid2t 45m
Laveste pris2 150 kr
Flyvninger fra Trondheim til Split
Raskeste flytid3t 15m
Laveste pris1 972 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Split

Gode bussforbindelser sørger for at du enkelt kan navigere deg gjennom byen ved hjelp av offentlig transport. Enkeltbilletter koster ca. 20–25 kr, men du kan få avslag ved å kjøpe flere reiser på én gang. Har du mye sightseeing du skal rekke over, kan du vurdere turistkortet CroatiaPass som inkluderer flere store attraksjoner og severdigheter.

Istedenfor vanlig taxi, kan du hoppe i en båt-taxi som gir deg en annerledes opplevelse av byen. Da kan du nyte turen i frisk luft og ta den vakre båthavnen innover deg mens du suser av sted, enten i vanlig båt eller speedbåt. Sykkel er også en fin måte å utforske havneområdet på – du kan leie en ganske billig fra et av utleiebyråene.


Visumkrav for Split

Reisende fra Norge trenger ikke visum for å fly til Split, men må ha pass. Det er et krav at utlendinger og turister skal kunne identifisere seg i Kroatia, og førerkort eller bankkort godkjennes ikke. Det er kun pass som regnes for gyldig reisedokument i utlandet, og reisende bør derfor sørge for at passet er gyldig under hele oppholdet. Regler for innreise kan endre seg i løpet av svært kort tid. Derfor anbefaler vi at alle reisende undersøker reglementet i god tid før avreise på ambassadens eller myndighetenes nettsider.


Start planleggingen av reisen til Split


De beste tingene å se og gjøre i Split

Ettersom Split har en historie som strekker seg århundrer tilbake i tid, bør du absolutt få med deg ruinene til Diokletians palass. Deretter kan spasere opp på Marjan-åsen for en uforglemmelig utsikt over Split, før dagen rundes av i en av byens berømte vinkjellere.

Middelhavsbyen er et populært reisemål for hele familien, takket være vakre strender, spennende byliv og gode muligheter for å finne billige flybilletter til Split for både store og små. Blir småen lei av å bygge sandslott, kan dere spise is og løpe rundt i gamlebyen eller besøke en av de mange lekeplassene.


Finn fly til andre byer i Kroatia

Split har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Split.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Split som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.