Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Split

Billige flyvninger til Split fra 1 245 kr

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en momondo-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Split med avgang den 23.4.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige for alle flyreiser eller reisedatoer. Klikk på prisen for å oppdatere søket på dette tilbudet.
1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
Tue 16.4.
Tue 23.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Split flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Split

Beste pris på enveisbillett

617 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 245 kr

Raskeste flytid

2t 50m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Split fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 617 kr (Bergen Flesland til Split).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Split fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 245 kr (Oslo Gardermoen til Split).
Den kjappeste flyvningen til Split fra Norge tar 2t 50m (Oslo Gardermoen til Split).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Split, deriblant Lufthansa, KLM og Scandinavian Airlines.

Split flyinnsikt og trender

Se innsikt for Split-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Split?

Den billigste måneden å fly til Split fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 036 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. februar er også et godt alternativ når du skal reise til Split med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 566 kr fra Norge.

Hvilken flyvning til Split er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Split fra Oslo for 2 051 kr. Dette er 20 % billigere enn de fleste flytilbudene til Split. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Split fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Split?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Split fra Norge en søndag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på søndag for så lite som 3 084 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. På den annen side er lørdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 4 244 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Split?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Split fra Norge er på kvelden. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 3 081 kr når de så etter fly med avgang på kvelden. Flyvninger til Split er dyrere på ettermiddagen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 3 808 kr. Avganger på ettermiddagen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Hvor lang tid tar det å fly til Split?

I gjennomsnitt tar det 2t 40m å fly fra Norge til Split dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Split (den mest populære flyplassen i Split). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Split, ligger flytiden på rundt 3t.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Split?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 15 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Split. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 3 276 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Split

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Split fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Split

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Split

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Split (SPU)

Vanligvis er flyvninger til Split fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Split, som i gjennomsnitt koster 3 276 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SPLIT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar38 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Split koster i gjennomsnitt kun 2 036 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SPLIT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli31 % dyrereDet koster ca. 4 299 kr for flyvninger til Split fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SPLIT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli715 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Split fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Split

Enten du er på jakt etter en langhelg med både strandliv og kultur, eller skal ta familien med på ferie, er Split et yndet reisemål. Mange velger å hoppe på et fly til Split i høysesongen, som er fra sein vår til september. Ta gjerne en titt på momondo Pakkereiser for gode tilbud på pakkereiser og restplasser til Split-kysten.

Du kan fint fly til Split i lavsesongen, ettersom den kroatiske byen ved Middelhavet har over 2600 timer med sol i året. Ikke bare kan du gjøre et kupp på billige flybilletter til Split om du reiser sein høst eller fra januar tidlig vår, du slipper også store turistflokker når du for eksempel skal besøke ruinene etter Diokletians palass.

Når er det best å reise på en strandferie til Split?

Strender som Bacvice har flest besøkende i løpet av juli, august ettersom temperaturen da vanligvis ligger på 21 grader eller mer, med liten sjanse for regn.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Split?

De som skal fly til Split kan potensielt finne bedre priser for Zadar flyplass (110 km fra sentrum i Split), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Split?

Du kan finne tilbud for Zadar flyplass for i gjennomsnitt 2 571 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Split flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Split flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Split flyplass fra flyvninger?

Fra og med april 2024, er det 9 tilbydere å velge mellom fra Split flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Split flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Split flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Split flyplass?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Split flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Split

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Split som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
23. apr.
OSL07:15Oslo Gardermoen
2t 50m
SPU10:05Split
30. apr.
SPU10:50Split
2t 50m
OSL13:40Oslo Gardermoen
1 245 kr
Finn lignende
Norwegian
23. apr.
OSL10:45Oslo Gardermoen
23t 45m
1 stopp
SPU10:30Split
30. apr.
SPU10:50Split
2t 50m
OSL13:40Oslo Gardermoen
1 722 kr
Finn lignende
Norwegian
14. mai
OSL07:15Oslo Gardermoen
2t 50m
SPU10:05Split
18. mai
SPU10:40Split
2t 50m
OSL13:30Oslo Gardermoen
1 754 kr
Finn lignende
Norwegian
28. apr.
OSL22:10Oslo Gardermoen
11t 05m
1 stopp
SPU09:15Split
5. mai
SPU09:35Split
2t 50m
OSL12:25Oslo Gardermoen
1 797 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
1. jun.
SVG15:50Stavanger Sola
17t 40m
1 stopp
SPU09:30Split
5. jun.
SPU14:25Split
19t 35m
1 stopp
SVG10:00Stavanger Sola
1 819 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. apr.
OSL09:50Oslo Gardermoen
8t 00m
1 stopp
SPU17:50Split
6. mai
SPU15:10Split
23t 05m
1 stopp
OSL14:15Oslo Gardermoen
1 873 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Split

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Split, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
5. aug.
BGO07:50Bergen Flesland
3t 00m
SPU10:50Split
Scandinavian Airlines
5. aug.
BGO06:35Bergen Flesland
12t 45m
1 stopp
SPU19:20Split
Scandinavian Airlines
31. aug.
TRD14:40Trondheim Værnes (TRD)
19t 35m
1 stopp
SPU10:15Split

Slik kommer du deg rundt omkring i Split

Gode bussforbindelser sørger for at du enkelt kan navigere deg gjennom byen ved hjelp av offentlig transport. Enkeltbilletter koster ca. 20–25 kr, men du kan få avslag ved å kjøpe flere reiser på én gang. Har du mye sightseeing du skal rekke over, kan du vurdere turistkortet CroatiaPass som inkluderer flere store attraksjoner og severdigheter.

Istedenfor vanlig taxi, kan du hoppe i en båt-taxi som gir deg en annerledes opplevelse av byen. Da kan du nyte turen i frisk luft og ta den vakre båthavnen innover deg mens du suser av sted, enten i vanlig båt eller speedbåt. Sykkel er også en fin måte å utforske havneområdet på – du kan leie en ganske billig fra et av utleiebyråene.


Visumkrav for Split

Reisende fra Norge trenger ikke visum for å fly til Split, men må ha pass. Det er et krav at utlendinger og turister skal kunne identifisere seg i Kroatia, og førerkort eller bankkort godkjennes ikke. Det er kun pass som regnes for gyldig reisedokument i utlandet, og reisende bør derfor sørge for at passet er gyldig under hele oppholdet. Regler for innreise kan endre seg i løpet av svært kort tid. Derfor anbefaler vi at alle reisende undersøker reglementet i god tid før avreise på ambassadens eller myndighetenes nettsider.


De beste tingene å se og gjøre i Split

Hva bør jeg oppleve i Split?

Ettersom Split har en historie som strekker seg århundrer tilbake i tid, bør du absolutt få med deg ruinene til Diokletians palass. Deretter kan spasere opp på Marjan-åsen for en uforglemmelig utsikt over Split, før dagen rundes av i en av byens berømte vinkjellere.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Middelhavsbyen er et populært reisemål for hele familien, takket være vakre strender, spennende byliv og gode muligheter for å finne billige flybilletter til Split for både store og små. Blir småen lei av å bygge sandslott, kan dere spise is og løpe rundt i gamlebyen eller besøke en av de mange lekeplassene.

Hvor bør jeg shoppe?

Gleder du deg til å utforske byens butikker, kan du sette kursen mot handlestrøket Marmontova. Her finner du alt fra populære merkevarer til olivenolje og smykker. Vil du ha en pause fra solen, kan du slå deg løs på handlesenteret Mall of Split med over 200 merkevarer.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Split er en utmerket base for å utforske Kroatia. Krka nasjonalpark gir deg naturopplevelser du seint vil glemme, mens en båttur ut til øyen Brač bringer deg til Zlatni rat in Bol, en strand som er kåret til en av de ti vakreste i verden.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Split?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Split.

Kan jeg finne flyreiser til Split med fleksible bestillingsregler på momondo?

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Split som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Split?

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Split.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Split akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Split nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Split og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Split på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Split.

Populære flyvninger til Split
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
Tue 16.4.
Tue 23.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post