Finn billige fly til Split

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 30.5.
ma. 6.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Split

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Split

Beste pris på enveisbillett

355 kr

Beste pris på tur/retur-billett

892 kr

Raskeste flytid

2t 50m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Split fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 355 kr (Oslo Gardermoen til Split).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Split fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 892 kr (Oslo Torp Sandefjord til Split).
Den kjappeste flyvningen til Split fra Norge tar 2t 50m (Oslo Gardermoen til Split).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Split, deriblant Scandinavian Airlines, Wizz Air og Norwegian.

De billigste flyvningene til flyplassene i Split

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Split fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Split

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Split

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Zadar (ZAD)

Vanligvis er flyvninger til Split fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Zadar, som i gjennomsnitt koster 2 749 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SPLIT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Split koster i gjennomsnitt kun 2 187 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SPLIT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember50 % dyrereDet koster ca. 4 335 kr for flyvninger til Split fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SPLIT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli473 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Split fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Split?

Enten du er på jakt etter en langhelg med både strandliv og kultur, eller skal ta familien med på ferie, er Split et yndet reisemål. Mange velger å hoppe på et fly til Split i høysesongen, som er fra sein vår til september. Ta gjerne en titt på momondo Pakkereiser for gode tilbud på pakkereiser og restplasser til Split-kysten.

Du kan fint fly til Split i lavsesongen, ettersom den kroatiske byen ved Middelhavet har over 2600 timer med sol i året. Ikke bare kan du gjøre et kupp på billige flybilletter til Split om du reiser sein høst eller fra januar tidlig vår, du slipper også store turistflokker når du for eksempel skal besøke ruinene etter Diokletians palass.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Split fra Roma for 75 kr. Dette er 99 % billigere enn de fleste flytilbudene til Split. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Split fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Split fra Norge på, er august. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 187 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. mai er også et godt alternativ når du skal reise til Split med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 263 kr fra Norge.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 26 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Split. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 886 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Split utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Split for 892 kr.

De som skal fly til Split kan potensielt finne bedre priser for Bol flyplass (31 km fra sentrum i Split), eller Zadar flyplass (110 km fra sentrum i Split), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Zadar flyplass for i gjennomsnitt 2 359 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Split

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Split som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
6. jun.
TRF09:10Oslo Torp Sandefjord
28t 50m
2 stopp
SPU14:00Split
13. jun.
SPU16:35Split
17t 25m
1 stopp
TRF10:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
6. jun.
OSL09:10Oslo Gardermoen
28t 50m
2 stopp
SPU14:00Split
13. jun.
SPU05:35Split
23t 35m
1 stopp
OSL05:10Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
6. jun.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
12t 15m
1 stopp
SPU17:00Split
13. jun.
SPU16:35Split
17t 25m
1 stopp
TRF10:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
6. jun.
TRF10:15Oslo Torp Sandefjord
27t 45m
3 stopp
SPU14:00Split
13. jun.
SPU17:40Split
39t 10m
1 stopp
TRF08:50Oslo Torp Sandefjord
1 026 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. jun.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
33t 15m
2 stopp
SPU14:00Split
20. jun.
SPU05:35Split
8t 20m
1 stopp
TRF13:55Oslo Torp Sandefjord
1 093 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. jun.
OSL03:00Oslo Gardermoen
14t 00m
1 stopp
SPU17:00Split
13. jun.
SPU05:35Split
23t 35m
1 stopp
OSL05:10Oslo Gardermoen
1 180 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Split

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Split, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Scandinavian Airlines og Wizz Air
Norwegian
3. aug.
OSL03:00Oslo Gardermoen
2t 50m
SPU05:50Split
Flere flyselskaper
13. jun.
TRF08:40Oslo Torp Sandefjord
29t 20m
2 stopp
SPU14:00Split
Norwegian
11. aug.
SVG15:30Stavanger Sola
25t 15m
1 stopp
SPU16:45Split

Hvilke flyselskaper flyr til Split?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Split

Hvilke flyselskaper flyr til Split?

På flyreiser fraNorge til Split, benytter momondos brukere som regel airlines such as Scandinavian Airlines, Norwegian, Lufthansa og KLM. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med KLM til Split

KLM flyr til Split ca. 4 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med KLM, men det er funnet priser helt nede i 1 324 kr fra Bergen Flesland til Split. KLM har fått en score på 7,8/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Split

1 704 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Scandinavian Airlines til Split som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Bergen Flesland. Scandinavian Airlines har 5 flyvninger til Split de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 164 momondo-brukere har vurdert Scandinavian Airlines og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,5/10.


Beste fly med første klasse til Split

Sammenlign og se anmeldelser av flyselskaper med premium klasse som flyr til Split
FlyselskapRangeringFørste klassePris
Scandinavian AirlinesPrisFra 1 704 krFørste klasseRangering
7,5
7,8

Ombordstigningen

7,7

Comfort

8,2

Besetningen

7,2

Underholdning

7,2

Mat

Vurderinger

Ulemper: At det var INNMARI varmt i flyet til vi kom oppi lufta At det var et ganske fullt, trangt, bittelite fly

1 / 1
Søk etter flyreiser med Scandinavian Airlines

   Flyplasser nære Split

   Under finner du alle flyplassene i Split sammen med avstanden til sentrum

   Du lander på Split lufthavn når du kommer med fly til Split. Direktebussene er det raskeste alternativet videre, og de bruker 30–40 minutter inn til byen. Du kan booke bussbilletter online på forhånd for 35–40 kr, men ikke seinere enn 24 timer før avreise. Reiser du i siste liten og ikke rekker å bestille billett, kan du kjøpe direkte av sjåføren. Bussene kjører et par ganger i timen når flyplassen er åpen. I nærheten av flyplassen finner du også busstoppene til lokalrutene. De bruker lengre tid, men du får derimot billetter helt ned i 20–25 kr.


   Populære flybilletter til Split

   Finn dine flybilletter til Split med disse populære rutene
   Flyvninger fra Oslo til Split
   Raskeste flytid2t 50m
   Billigst pris892 kr
   Flyvninger fra Trondheim til Split
   Raskeste flytid15t 35m
   Billigst pris2 177 kr
   Flyvninger fra Bergen til Split
   Raskeste flytid3t 00m
   Billigst pris1 381 kr
   Flyvninger fra Stavanger til Split
   Raskeste flytid2t 45m
   Billigst pris1 726 kr

   Slik kommer du deg rundt omkring i Split

   Gode bussforbindelser sørger for at du enkelt kan navigere deg gjennom byen ved hjelp av offentlig transport. Enkeltbilletter koster ca. 20–25 kr, men du kan få avslag ved å kjøpe flere reiser på én gang. Har du mye sightseeing du skal rekke over, kan du vurdere turistkortet CroatiaPass som inkluderer flere store attraksjoner og severdigheter.

   Istedenfor vanlig taxi, kan du hoppe i en båt-taxi som gir deg en annerledes opplevelse av byen. Da kan du nyte turen i frisk luft og ta den vakre båthavnen innover deg mens du suser av sted, enten i vanlig båt eller speedbåt. Sykkel er også en fin måte å utforske havneområdet på – du kan leie en ganske billig fra et av utleiebyråene.


   Visumkrav for Split

   Reisende fra Norge trenger ikke visum for å fly til Split, men må ha pass. Det er et krav at utlendinger og turister skal kunne identifisere seg i Kroatia, og førerkort eller bankkort godkjennes ikke. Det er kun pass som regnes for gyldig reisedokument i utlandet, og reisende bør derfor sørge for at passet er gyldig under hele oppholdet. Regler for innreise kan endre seg i løpet av svært kort tid. Derfor anbefaler vi at alle reisende undersøker reglementet i god tid før avreise på ambassadens eller myndighetenes nettsider.


   Start planleggingen av reisen til Split


   De beste tingene å se og gjøre i Split

   Ettersom Split har en historie som strekker seg århundrer tilbake i tid, bør du absolutt få med deg ruinene til Diokletians palass. Deretter kan spasere opp på Marjan-åsen for en uforglemmelig utsikt over Split, før dagen rundes av i en av byens berømte vinkjellere.

   Middelhavsbyen er et populært reisemål for hele familien, takket være vakre strender, spennende byliv og gode muligheter for å finne billige flybilletter til Split for både store og små. Blir småen lei av å bygge sandslott, kan dere spise is og løpe rundt i gamlebyen eller besøke en av de mange lekeplassene.

   Gleder du deg til å utforske byens butikker, kan du sette kursen mot handlestrøket Marmontova. Her finner du alt fra populære merkevarer til olivenolje og smykker. Vil du ha en pause fra solen, kan du slå deg løs på handlesenteret Mall of Split med over 200 merkevarer.

   Split er en utmerket base for å utforske Kroatia. Krka nasjonalpark gir deg naturopplevelser du seint vil glemme, mens en båttur ut til øyen Brač bringer deg til Zlatni rat in Bol, en strand som er kåret til en av de ti vakreste i verden.


   Hvorfor bruke momondo?

   For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Split.

   momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Split som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

   Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Split.

   Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Split nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Split og gi deg beskjed når de endres.


   Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
   Fleksibel Reise
   momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
   Ekspertinnsikt
   Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
   Prisvarsler
   Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.