Finn billige fly til Split

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 20.6.
sø. 27.6.

De billigste flyvningene til flyplassene i Split

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Split fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Split

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Split

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Zadar (ZAD)

Vanligvis er flyvninger til Split fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Zadar, som i gjennomsnitt koster 2 386 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SPLIT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Split koster i gjennomsnitt kun 1 898 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SPLIT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember50 % dyrereDet koster ca. 3 762 kr for flyvninger til Split fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SPLIT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli473 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Split fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Split?

Enten du er på jakt etter en langhelg med både strandliv og kultur, eller skal ta familien med på ferie, er Split et yndet reisemål. Mange velger å hoppe på et fly til Split i høysesongen, som er fra sein vår til september. Ta gjerne en titt på momondo Pakkereiser for gode tilbud på pakkereiser og restplasser til Split-kysten.

Du kan fint fly til Split i lavsesongen, ettersom den kroatiske byen ved Middelhavet har over 2600 timer med sol i året. Ikke bare kan du gjøre et kupp på billige flybilletter til Split om du reiser sein høst eller fra januar tidlig vår, du slipper også store turistflokker når du for eksempel skal besøke ruinene etter Diokletians palass.

 • Hvilken flyvning til Split er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Split fra Roma for 343 kr. Dette er 83 % billigere enn de fleste flytilbudene til Split. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Split fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Split?

  Den billigste måneden å fly til Split fra Norge på, er august. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 906 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. mai er også et godt alternativ når du skal reise til Split med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 973 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Split?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 26 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Split. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 519 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Split utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Split for 949 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Split?

  I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Split fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 2 160 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. På den annen side er lørdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 2 648 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Split?

  Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Split fra Norge er kl. 12:00. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 2 439 kr når de så etter fly med avgang kl. 12:00. Flyvninger til Split er dyrere på kvelden med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 918 kr. Avganger på kvelden har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Split?

  De som skal fly til Split kan potensielt finne bedre priser for Bol flyplass (31 km fra sentrum i Split), eller Zadar flyplass (110 km fra sentrum i Split), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Split?

  Du kan finne tilbud for Zadar flyplass for i gjennomsnitt 2 002 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Split

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Split som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
9. sep.
OSL11:50Oslo Gardermoen
2t 50m
SPU14:40Split
16. sep.
SPU15:25Split
2t 50m
OSL18:15Oslo Gardermoen
Norwegian
24. aug.
OSL03:00Oslo Gardermoen
2t 50m
SPU05:50Split
26. aug.
SPU15:25Split
2t 50m
OSL18:15Oslo Gardermoen
1 074 kr
Finn lignende
Norwegian
25. sep.
OSL03:10Oslo Gardermoen
2t 50m
SPU06:00Split
30. sep.
SPU15:25Split
2t 50m
OSL18:15Oslo Gardermoen
1 165 kr
Finn lignende
KLM
12. jul.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
7t 15m
1 stopp
SPU17:40Split
20. jul.
SPU02:45Split
7t 10m
1 stopp
TRF09:55Oslo Torp Sandefjord
1 332 kr
Finn lignende
KLM
8. jul.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
7t 20m
1 stopp
SPU17:45Split
22. jul.
SPU02:45Split
7t 10m
1 stopp
TRF09:55Oslo Torp Sandefjord
1 357 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. jul.
OSL03:10Oslo Gardermoen
2t 50m
SPU06:00Split
21. jul.
SPU17:10Split
13t 50m
1 stopp
OSL07:00Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Split

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Split, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
19. aug.
OSL11:50Oslo Gardermoen
2t 50m
SPU14:40Split
Norwegian
5. sep.
OSL02:30Oslo Gardermoen
2t 50m
SPU05:20Split
Norwegian
7. sep.
OSL03:00Oslo Gardermoen
2t 50m
SPU05:50Split

Hvilke flyselskaper flyr til Split?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Split

Dersom du er på jakt etter billige flybilletter til Split, har reisende fra Norge flere alternativer å velge mellom. Fra Oslo er det SAS og Norwegian som tar deg direkte med fly til Split på ca. tre timer. Med mellomlandinger tar det fra ca. ni timer, men du kan derimot få ganske billige flybilletter til Split om du ikke har noe imot reisetiden. Fra Bergen lar SAS, KLM og Norwegian deg fly til Split fra ca. tre timer og opp, hvorav Norwegian flyr direkte. Fra Trondheim kan du finne billige flybilletter til Split med SAS, Norwegian og Lufthansa. SAS flyr også direkte til Split fra Kristiansand, Ålesund og Stavanger.


Flyplasser nære Split

Under finner du alle flyplassene i Split sammen med avstanden til sentrum

Du lander på Split lufthavn når du kommer med fly til Split. Direktebussene er det raskeste alternativet videre, og de bruker 30–40 minutter inn til byen. Du kan booke bussbilletter online på forhånd for 35–40 kr, men ikke seinere enn 24 timer før avreise. Reiser du i siste liten og ikke rekker å bestille billett, kan du kjøpe direkte av sjåføren. Bussene kjører et par ganger i timen når flyplassen er åpen. I nærheten av flyplassen finner du også busstoppene til lokalrutene. De bruker lengre tid, men du får derimot billetter helt ned i 20–25 kr.


Populære flybilletter til Split

Finn dine flybilletter til Split med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Split
Raskeste flytid2t 50m
Billigst pris1 124 kr
Flyvninger fra Bergen til Split
Raskeste flytid5t 10m
Billigst pris1 856 kr
Flyvninger fra Trondheim til Split
Raskeste flytid13t 40m
Billigst pris2 272 kr
Flyvninger fra Stavanger til Split
Raskeste flytid19t 00m
Billigst pris2 380 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Split?

Gode bussforbindelser sørger for at du enkelt kan navigere deg gjennom byen ved hjelp av offentlig transport. Enkeltbilletter koster ca. 20–25 kr, men du kan få avslag ved å kjøpe flere reiser på én gang. Har du mye sightseeing du skal rekke over, kan du vurdere turistkortet CroatiaPass som inkluderer flere store attraksjoner og severdigheter.

Istedenfor vanlig taxi, kan du hoppe i en båt-taxi som gir deg en annerledes opplevelse av byen. Da kan du nyte turen i frisk luft og ta den vakre båthavnen innover deg mens du suser av sted, enten i vanlig båt eller speedbåt. Sykkel er også en fin måte å utforske havneområdet på – du kan leie en ganske billig fra et av utleiebyråene.


Kan man reise til Split uten pass eller visum?

Reisende fra Norge trenger ikke visum for å fly til Split, men må ha pass. Det er et krav at utlendinger og turister skal kunne identifisere seg i Kroatia, og førerkort eller bankkort godkjennes ikke. Det er kun pass som regnes for gyldig reisedokument i utlandet, og reisende bør derfor sørge for at passet er gyldig under hele oppholdet. Regler for innreise kan endre seg i løpet av svært kort tid. Derfor anbefaler vi at alle reisende undersøker reglementet i god tid før avreise på ambassadens eller myndighetenes nettsider.


Start planleggingen av reisen til Split


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Split?

Ettersom Split har en historie som strekker seg århundrer tilbake i tid, bør du absolutt få med deg ruinene til Diokletians palass. Deretter kan spasere opp på Marjan-åsen for en uforglemmelig utsikt over Split, før dagen rundes av i en av byens berømte vinkjellere.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Middelhavsbyen er et populært reisemål for hele familien, takket være vakre strender, spennende byliv og gode muligheter for å finne billige flybilletter til Split for både store og små. Blir småen lei av å bygge sandslott, kan dere spise is og løpe rundt i gamlebyen eller besøke en av de mange lekeplassene.

Hvor bør jeg shoppe?

Gleder du deg til å utforske byens butikker, kan du sette kursen mot handlestrøket Marmontova. Her finner du alt fra populære merkevarer til olivenolje og smykker. Vil du ha en pause fra solen, kan du slå deg løs på handlesenteret Mall of Split med over 200 merkevarer.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Split er en utmerket base for å utforske Kroatia. Krka nasjonalpark gir deg naturopplevelser du seint vil glemme, mens en båttur ut til øyen Brač bringer deg til Zlatni rat in Bol, en strand som er kåret til en av de ti vakreste i verden.