Leiebiler fra Budget i Seattle

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i Seattle

Seattle, WA, USA
1. nov. — 8. nov.
Samme leveringssted
Seattle, WA, USA
ma. 1.11.
12:00
ma. 8.11.
12:00
Sjåførens alder:

Budget sine utleiesteder i Seattle

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i Seattle, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

7,8

Henting/levering

7,9

Valuta for pengene

7,5

Informasjon om leierbiler fra Budget i Seattle

 • Er det trygt å leie en bil hos Budget i Seattle under COVID-19-pandemien?

  Alle Budget sine utleiesteder i Seattle har innført ekstra tiltak for å sikre kundens sikkerhet under COVID-19. Ekstra helse- og sikkerhetstiltak inkluderer forbedrede renholdsmeltoder i leiebiler og resepsjonsområder, i tillegg til følgende retningslinjer:
  • Tilbyr engangshansker og håndsprit
  • Papirløse leieavtaler (tilgjengelig på de fleste utleiesteder)
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i Seattle i November?

  391 kr per dag (eller 2 738 kr per uke) er gjennomsnittsprisen for leie av bil hos Budget i Seattle i November ifølge fjorårets data. Den billigste prisen momondo-brukere fant i November for en leiebil hos Budget, kostet 391 kr per dag. Husk at prisene varierer ut i fra hvilken type bil du leier hos Budget på denne tiden av året, samt når du bestiller.

 • Har Budget et utleiested på Seattle Tacoma flyplass?

  Det finnes 1 utleiested på Seattle Tacoma flyplass. Adressen til dette Budget-utleiestedet, er 3150 South 160th Street.

 • Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i Seattle?

  Ja, Budget har gratis avbestilling av leiebil i Seattle. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Budget til en av deres Seattle avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i Seattle i November?

  Den mest populære bilen å leie hos Budget i Seattle i løpet av November, er leiebiler av typen Kompakt. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 399 kr per dag for leiebiler av typen Kompakt i November, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 391 kr per dag.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Budget i Seattle?

  Med en gjennomsnittpris på 399 kr per dag, er en leiebil av typen Kompakt hos Budget i Seattle det billigste leiebilalternativet. 50 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Seattle hos Budget, valgte å bestille en Kompakt for å spare penger. 399 kr per dag for en Kompakt er også 6 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen Budget tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Budget i Seattle?

  Budget drifter for øyebliket 7 utleiesteder i Seattle. Det mest populære utleiestedet Budget har i Seattle, befinner seg på 3150 South 160th Street. I løpet av de 12 siste månedene har 60 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Budget i Seattle valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen 3150 South 160th Street i løpet av det siste året.


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Seattle

Finner du ikke det du ser etter fra Budget? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Seattle