Leiebiler fra AbbyCar Car Rentals i Khania (Kreta)

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra AbbyCar Car Rentals i Khania (Kreta)

Khania (Kreta), Chania, Hellas
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Khania (Kreta), Chania, Hellas
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

AbbyCar Car Rentals sine utleiesteder i Khania (Kreta)

Nedenfor finner du informasjon om AbbyCar Car Rentals sine utleiesteder for leiebiler i Khania (Kreta), inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra AbbyCar Car Rentals i Khania (Kreta)

 • Er det trygt å leie en bil hos AbbyCar Car Rentals i Khania (Kreta) under COVID-19-pandemien?

  AbbyCar Car Rentals ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Khania (Kreta) føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har AbbyCar Car Rentals innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Khania (Kreta). Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos AbbyCar Car Rentals i Khania (Kreta) i oktober?

  Leie av bil i Khania (Kreta) hos AbbyCar Car Rentals i oktober koster i gjennomsnitt 197 kr per dag. Sist oktober fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 95 kr per dag hos AbbyCar Car Rentals, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Khania (Kreta) i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 1 376 kr for en leiebil fra AbbyCar Car Rentals.

 • Har AbbyCar Car Rentals et utleiested på Khania (Kreta) Souda flyplass?

  AbbyCar Car Rentals har 1 utleiested på Khania (Kreta) Souda flyplass. Du finner AbbyCar Car Rentals på følgende adresse(r): Chania Airport.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos AbbyCar Car Rentals når man er i Khania (Kreta) i oktober?

  Med en gjennomsnittspris på 255 kr/dag, er det å leie biler av typen Økonomi hos AbbyCar Car Rentals i Khania (Kreta) i løpet av oktober det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos AbbyCar Car Rentals i Khania (Kreta) for så lite som 95 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Økonomi sist oktober.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos AbbyCar Car Rentals i Khania (Kreta)?

  For en gjennomsnittspris på 255 kr/dag, er Økonomi den billigste leibilen som tilbys hos AbbyCar Car Rentals i Khania (Kreta) (32 % billigere enn den dyreste leiebilen hos AbbyCar Car Rentals). I løpet av det siste året har 75 % av momondo-brukere som valgte å leie en bil hos AbbyCar Car Rentals under oppholdet sitt i Khania (Kreta) leid en Økonomi for å spare penger. Husk at AbbyCar Car Rentals også tilbyr andre typer leiebiler, slik at du kan velge en leiebil som passer behovene dine.

 • Hvor mange bilutleiesteder har AbbyCar Car Rentals i Khania (Kreta)?

  AbbyCar Car Rentals har 4 utleiesteder i Khania (Kreta). Utleiestedet deres på Chania Airport er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 97% av brukerne våre som så etter leiebil hos AbbyCar Car Rentals i Khania (Kreta) valgt å leie bil via AbbyCar Car Rentals sitt utleiested på Chania Airport.


Leiebiler fra AbbyCar Car Rentals i andre byer i Hellas


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Khania (Kreta)

Finner du ikke det du ser etter fra AbbyCar Car Rentals? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Khania (Kreta)