Leiebiler fra Global Rent A Car i Istanbul

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Global Rent A Car i Istanbul

Istanbul, Tyrkia
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Istanbul, Tyrkia
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Global Rent A Car sine utleiesteder i Istanbul

Nedenfor finner du informasjon om Global Rent A Car sine utleiesteder for leiebiler i Istanbul, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

10,0

Informasjon om leierbiler fra Global Rent A Car i Istanbul

 • Er det trygt å leie en bil hos Global Rent A Car i Istanbul under COVID-19-pandemien?

  Global Rent A Car ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Istanbul føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Global Rent A Car innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Istanbul. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Global Rent A Car når man er i Istanbul i oktober?

  Med en gjennomsnittspris på 180 kr/dag, er det å leie biler av typen Økonomi hos Global Rent A Car i Istanbul i løpet av oktober det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Global Rent A Car i Istanbul for så lite som 172 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Økonomi sist oktober.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Global Rent A Car i Istanbul?

  Det å leie en Økonomi gir deg mye for pengene da dette er den billigste biltypen som tilbys hos Global Rent A Car i Istanbul. Leie av Økonomi hos Global Rent A Car koster i gjennomsnitt 180 kr/dag (4 % billigere enn sleskapets dyreste leiebil). I løpet av de siste 12 månedene har 67 % av brukerne våre valgt en Økonomi for åp spare penger på leiebilen sin når de er i Istanbul.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Global Rent A Car i Istanbul?

  International Arrivals Terminal er Global Rent A Car sitt meste populære utleiested blant totalt 10 utleiesteder de har i Istanbul. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 56 % av de som valgte å bestille hos Global Rent A Car å gjøre det ved utleiestedet med adressen International Arrivals Terminal.