Leiebiler fra Budget i Istanbul

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i Istanbul

Istanbul, Tyrkia
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Istanbul, Tyrkia
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Budget sine utleiesteder i Istanbul

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i Istanbul, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,5

Henting/levering

6,2

Valuta for pengene

6,7

Informasjon om leierbiler fra Budget i Istanbul

 • Er det trygt å leie en bil hos Budget i Istanbul under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Budget i Istanbul under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Budget har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • Tilbyr engangshansker og håndsprit
  • Papirløse leieavtaler (tilgjengelig på de fleste utleiesteder)
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i Istanbul i oktober?

  Leie av bil i Istanbul hos Budget i oktober koster i gjennomsnitt 344 kr per dag. Sist oktober fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 245 kr per dag hos Budget, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Istanbul i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 2 406 kr for en leiebil fra Budget.

 • Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i Istanbul?

  Ja, Budget har gratis avbestilling av leiebil i Istanbul. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Budget til en av deres Istanbul avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i Istanbul i oktober?

  Brukerne våre som leier biler hos Budget i Istanbul i oktober, foretrekker leiebiler av typen Kompakt. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Kompakt i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 314 kr/dag i gjennomsnitt, og 313 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Budget i Istanbul?

  Budget har 10 utleiesteder i Istanbul. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Istanbul Airport Arrival Hall (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 49 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Budget i Istanbul benyttet seg av utleiesedet med adressen Istanbul Airport Arrival Hall.