Leiebiler fra Avis i Istanbul

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Avis i Istanbul

Istanbul, Tyrkia
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Istanbul, Tyrkia
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Avis sine utleiesteder i Istanbul

Nedenfor finner du informasjon om Avis sine utleiesteder for leiebiler i Istanbul, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

7,1

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

7,1

Informasjon om leierbiler fra Avis i Istanbul

 • Er det trygt å leie en bil hos Avis i Istanbul under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Avis i Istanbul under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Avis har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • Tilbyr engangshansker og håndsprit
  • Papirløse leieavtaler (tilgjengelig på de fleste utleiesteder)
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Avis i Istanbul i oktober?

  337 kr per dag (eller 2 361 kr per uke) er gjennomsnittsprisen for leie av bil hos Avis i Istanbul i oktober ifølge fjorårets data. Den billigste prisen momondo-brukere fant i oktober for en leiebil hos Avis, kostet 225 kr per dag. Husk at prisene varierer ut i fra hvilken type bil du leier hos Avis på denne tiden av året, samt når du bestiller.

 • Tilbyr Avis gratis avbestilling av leiebil i Istanbul?

  Ja, du kan avbestille din Avis leiebilreservasjon hos Istanbul uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Avis og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Avis når man er i Istanbul i oktober?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Økonomi hos Avis hvis du trenger en leiebil i Istanbul i oktober. Når du leier biler av typen Økonomi i oktober, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 259 kr per dag, og helt nede i 224 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Avis – kjøretøy av typen Økonomi er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Avis i Istanbul?

  Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Avis, bør du vurdere å leie en Økonomi – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Istanbul. Leie av Økonomi hos Avis koster i gjennomsnitt 259 kr per dag, noe som er 22 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 64 % av brukerne våre valgt å leie en Økonomi hos Avis for å spare penger på reisen sin til Istanbul.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Avis i Istanbul?

  Tayakadin Mh. Terminal er Avis sitt meste populære utleiested blant totalt 11 utleiesteder de har i Istanbul. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 34 % av de som valgte å bestille hos Avis å gjøre det ved utleiestedet med adressen Tayakadin Mh. Terminal.