Leiebiler fra Enterprise i Hamburg

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Enterprise i Hamburg

Hamburg, Tyskland
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Hamburg, Tyskland
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Enterprise sine utleiesteder i Hamburg

Nedenfor finner du informasjon om Enterprise sine utleiesteder for leiebiler i Hamburg, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

8,1

Henting/levering

8,3

Valuta for pengene

8,3

Informasjon om leierbiler fra Enterprise i Hamburg

 • Er det trygt å leie en bil hos Enterprise i Hamburg under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Enterprise i Hamburg under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Enterprise har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • Utleie i veikanten for å fremme fysisk avstand
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Økt renhold av shuttlebusser
  • Løfte om komplett rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Enterprise i Hamburg i oktober?

  Leie av bil i Hamburg hos Enterprise i oktober koster i gjennomsnitt 182 kr per dag. Sist oktober fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 143 kr per dag hos Enterprise, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Hamburg i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 1 271 kr for en leiebil fra Enterprise.

 • Har Enterprise et utleiested på Hamburg flyplass?

  For øyeblikket har Enterprise 1 utleiested på Hamburg flyplass:
  Flughafenstr. 1-3.

 • Tilbyr Enterprise gratis avbestilling av leiebil i Hamburg?

  Ja, du kan avbestille din Enterprise leiebilreservasjon hos Hamburg uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Enterprise og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Enterprise når man er i Hamburg i oktober?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Mini hos Enterprise hvis du trenger en leiebil i Hamburg i oktober. Når du leier biler av typen Mini i oktober, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 176 kr per dag, og helt nede i 164 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Enterprise – kjøretøy av typen Mini er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Enterprise i Hamburg?

  Den billigste biltypen som Enterprise tilbyr i Hamburg, er Mini som har en gjennomsnittspris pris på 176 kr per dag. 176 kr per dag er 5 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos Enterprise, så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 46 % av momondo-brukere som leide en leiebil i Hamburg hos Enterprise, valgte Mini på bakgrunn av pengene de kunne spare.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Enterprise i Hamburg?

  Enterprise har 9 utleiesteder i Hamburg. Ifølge brukerne våre befinner Enterprise sitt mest populære utleiested i Hamburg på følgende adresse: Flughafenstr. 1-3. 34 % av brukerne våre som leide bil hos Enterprise i Hamburg i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.


Leiebiler fra Enterprise i andre byer i Tyskland

Finn tilbud på leiebiler hos Enterprise i andre populære byer i Tyskland, f.eks. Berlin og Frankfurt am Main