Finn billige fly til Faro

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Faro

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Faro

Beste pris på enveisbillett

389 kr

Beste pris på tur/retur-billett

991 kr

Raskeste flytid

8t 15m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Faro fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 389 kr (Oslo Gardermoen til Faro).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Faro fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 991 kr (Oslo Gardermoen til Faro).
Den kjappeste flyvningen til Faro fra Norge tar 8t 15m (Oslo Torp Sandefjord til Faro).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Faro, deriblant Norwegian, Ryanair UK og Brussels Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Faro

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Faro fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Faro

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Faro

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Faro (FAO)

Vanligvis er flyvninger til Faro fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Faro, som i gjennomsnitt koster 2 468 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL FARO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar37 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Faro koster i gjennomsnitt kun 1 594 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL FARO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli69 % dyrereDet koster ca. 4 306 kr for flyvninger til Faro fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL FARO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli495 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Faro fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Faro?

Faro ligger langt sør i Portugal, noe som gir et varmt klima. Sommermånedene er spesielt populære blant solglade turister, men vær oppmerksom på at temperaturen kan stige høyt midt på sommeren. Da kan det være ypperlig å ta en forfriskende dukkert i Atlanterhavet, som kan kjennes kjølig. Det behagelige klimaet gjør at du kan reise til Faro året rundt. Mange flyr til Faro rundt juletider, og noen velger å bli på langtidsferie til februar. Kan du reise utenom høysesongene om sommeren og i juleferien, for eksempel i november, kan det være enklere å finne billige flybilletter til Faro. Hvis du vil bestille fly og hotell sammen, kan du ta en titt på våre pakkereiser. Juli, august og store deler av september er nærmest fri for regn, men dersom du flyr til Faro i perioden november til mars kan du regne med litt nedbør.

Den billigste måneden å fly til Faro fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 594 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Faro i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Faro i November er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 944 kr.

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Faro på, er 22 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 542 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Faro fra Norge for så lite som 991 kr på momondo.Flotte tilbud på flyreiser til Faro

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Faro som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
23. aug.
OSL10:35Oslo Gardermoen
4t 10m
FAO14:45Faro
30. aug.
FAO14:30Faro
4t 00m
OSL18:30Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
17. aug.
OSL05:35Oslo Gardermoen
12t 55m
1 stopp
FAO18:30Faro
30. aug.
FAO14:30Faro
4t 00m
OSL18:30Oslo Gardermoen
1 079 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. aug.
OSL09:10Oslo Gardermoen
7t 30m
1 stopp
FAO16:40Faro
30. aug.
FAO14:30Faro
4t 00m
OSL18:30Oslo Gardermoen
1 098 kr
Finn lignende
Ryanair
4. okt.
TRF04:50Oslo Torp Sandefjord
24t 55m
2 stopp
FAO05:45Faro
11. okt.
FAO02:55Faro
32t 30m
2 stopp
TRF11:25Oslo Torp Sandefjord
1 118 kr
Finn lignende
Ryanair
7. okt.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
39t 10m
2 stopp
FAO20:10Faro
14. okt.
FAO16:50Faro
22t 45m
2 stopp
TRF15:35Oslo Torp Sandefjord
1 128 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. aug.
OSL05:35Oslo Gardermoen
12t 55m
1 stopp
FAO18:30Faro
30. aug.
FAO02:00Faro
10t 50m
1 stopp
OSL12:50Oslo Gardermoen
1 186 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Faro

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Faro, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Ryanair UK
Flere flyselskaper
3. nov.
OSL18:15Oslo Gardermoen
26t 30m
1 stopp
FAO20:45Faro
Ryanair
20. sep.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
32t 05m
2 stopp
FAO18:30Faro
Flere flyselskaper
4. okt.
OSL09:10Oslo Gardermoen
9t 30m
1 stopp
FAO18:40Faro

Hvilke flyselskaper flyr til Faro?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Faro

Hvilke flyselskaper flyr til Faro?

Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Faro med. KLM, Scandinavian Airlines og TAP AIR PORTUGAL er også populære valg ved reiser til Faro from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Faro jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Flyr AS til Faro

I gjennomsnitt går det 1 fly med Flyr AS til Faro hver uke. De fleste av dem flyr fra Oslo Gardermoen til Faro, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Flyr AS til Faro. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Flyr AS til Faro som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 865 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Flyr AS er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,6/10 av 3 av brukerne våre.

Flyvninger med KLM til Faro

Flytilbud med KLM til Faro starter fra 1 837 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Bergen Flesland. I løpet av en normal uke er flyprisene for KLM vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Amsterdam Schiphol er den mest populære avreiseflyplassen for KLM til Faro, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. KLM får 7,5/10 i score, basert på 152 vurderinger.


Flyplasser nære Faro

Under finner du alle flyplassene i Faro sammen med avstanden til sentrum

Fly til Faro fra Norge lander på Faro lufthavn, som ligger ca. seks kilometer vest for sentrum av Faro. Du kan ta deg mellom flyplassen og sentrum med både buss, shuttlebuss, taxi og leiebil. For eksempel kan du ta buss nummer 14 og 16 som går jevnlig inn til Faro sentrum ca. hver halvtime fra morgen til tidlig kveld. Turen tar ca. 20 minutter og prisen ligger under € 2 for en enkeltbillett. Dersom du vil komme deg raskere frem er taxi et godt alternativ. Taxi finner du på holdeplass utenfor flyplassen, eller du kan få hjelp i en av skrankene inne på lufthavnen. En tur til sentrum fra flyplassen kommer på ca. € 10–15 og tar ca. 10–15 minutter. Beregn litt høyere pris for kjøring i helgen eller kveld og natt. I sommerhalvåret er det også mulig å ta shuttlebuss. Leiebil kan leies fra et av flere selskaper på flyplassen – denne kan du bestille på forhånd hos momondo.


Populære flybilletter til Faro

Finn dine flybilletter til Faro med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Faro
Raskeste flytid4t 10m
Laveste pris1 079 kr
Flyvninger fra Stavanger til Faro
Raskeste flytid15t 20m
Laveste pris2 420 kr
Flyvninger fra Bergen til Faro
Raskeste flytid15t 15m
Laveste pris2 527 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Faro
Raskeste flytid17t 35m
Laveste pris3 606 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Faro

Faro har et forholdsvis lite sentrum, så det er enkelt å gå til fots for å oppleve bykjernen. Da kan du virkelig kjenne på det behagelige klimaet og atmosfæren i den sjarmerende havnebyen med alle restaurantene og strandlivet. Buss er et alternativ dersom du vil spare bena. Buss nummer 14 og 16 stopper flere ulike steder i byen. Disse bussene kjører også til og fra flyplassen. Billett kjøper du om bord i bussen hos sjåføren.

Du kan fint leie bil fra et av utleieselskapene, men vær oppmerksom på at det kan være utfordrende å finne parkeringsplass ved siden av restauranter, shoppingsentre og attraksjoner. Her betaler du også for å stå parkert, men det finnes en stor gratis parkeringsplass ved havnen hvor turbåtene legger til. Taxi er et annet alternativ. En tur på ca. 10–15 minutter koster ca. € 10–15.


Visumkrav for Faro

Når du flyr til Faro må du huske gyldig pass, ettersom dette er det eneste gyldige dokumentet for identifikasjon for norske statsborgere. Man er pålagt å kunne vise frem gyldig legitimasjon i Portugal, og flyselskapene kan kreve at man viser frem pass ved avreise fra Portugal. Det holder at passet er gyldig under oppholdet, og dette gjelder også nødpass. Ettersom Norge og Portugal er medlemmer i Schengen-avtalen behøver ikke norske statsborgere å søke om visum før innreise. Dette gjelder for opphold som varer inntil tre måneder. Dersom du skal være i Portugal lenger må du registrere deg hos portugisiske myndigheter. Husk å holde deg oppdatert på regler angående visum og pass på de offisielle nettsidene til den portugisiske ambassaden.


Start planleggingen av reisen til Faro


De beste tingene å se og gjøre i Faro

Når du har fått tak i billige flybilletter til Faro bør du oppleve katedralen Sé i hjertet av gamlebyen. Ta også turen innom det arkeologiske museet Museu Arqueologico, og sjøfartsmuseet Museo Maritimo.

Barna vil sette pris på Borgen i Faro og byens spennende senter for levende forskning. Her kan dere se på bakterier via mikroskop, og planeter gjennom teleskop.

Når du har funnet billige flybilletter til Faro kan du bruke litt ekstra tid på shoppingsenteret Forum Algarve. Besøk små butikker og gallerier i området rundt Rua de Santa Antonio og torget Praça Ferreira de Almeida.

I Faro bør du få med deg gamlebyen Cidade Velha, havneområdet og nybyen. Besøk også bystranden Praia de Faro og naturområdet Ria Formosa.


Finn fly til andre byer i Portugal

Faro har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Faro på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Faro som passer deg.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Faro som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Faro. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Faro. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Faro

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Faro

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.