Finn billige fly til Faro

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Faro

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Faro fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Faro

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Faro

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Faro (FAO)

Vanligvis er flyvninger til Faro fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Faro, som i gjennomsnitt koster 2 253 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL FARO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar31 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Faro koster i gjennomsnitt kun 1 553 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL FARO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril43 % dyrereDet koster ca. 3 223 kr for flyvninger til Faro fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL FARO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli456 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Faro fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Faro?

Faro ligger langt sør i Portugal, noe som gir et varmt klima. Sommermånedene er spesielt populære blant solglade turister, men vær oppmerksom på at temperaturen kan stige høyt midt på sommeren. Da kan det være ypperlig å ta en forfriskende dukkert i Atlanterhavet, som kan kjennes kjølig. Det behagelige klimaet gjør at du kan reise til Faro året rundt. Mange flyr til Faro rundt juletider, og noen velger å bli på langtidsferie til februar. Kan du reise utenom høysesongene om sommeren og i juleferien, for eksempel i november, kan det være enklere å finne billige flybilletter til Faro. Hvis du vil bestille fly og hotell sammen, kan du ta en titt på våre pakkereiser. Juli, august og store deler av september er nærmest fri for regn, men dersom du flyr til Faro i perioden november til mars kan du regne med litt nedbør.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Faro?

    Den billigste måneden å fly til Faro fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 553 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Faro i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Faro i November er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 628 kr.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Faro?

    Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Faro på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 253 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Faro fra Norge for så lite som 518 kr på momondo.


Flotte tilbud på flyreiser til Faro

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Faro som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
9. nov.
OSL08:30Oslo Gardermoen
9t 35m
1 stopp
FAO18:05Faro
16. nov.
FAO10:50Faro
20t 15m
1 stopp
OSL07:05Oslo Gardermoen
Ryanair
9. nov.
TRF10:00Oslo Torp Sandefjord
30t 20m
2 stopp
FAO16:20Faro
16. nov.
FAO10:50Faro
26t 40m
2 stopp
TRF13:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
4. nov.
OSL04:10Oslo Gardermoen
37t 20m
2 stopp
FAO17:30Faro
11. nov.
FAO10:50Faro
20t 15m
1 stopp
OSL07:05Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
4. nov.
OSL09:30Oslo Gardermoen
9t 35m
1 stopp
FAO19:05Faro
11. nov.
FAO10:50Faro
20t 15m
1 stopp
OSL07:05Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
7. nov.
OSL16:35Oslo Gardermoen
18t 35m
1 stopp
FAO11:10Faro
12. nov.
FAO06:10Faro
22t 25m
1 stopp
OSL04:35Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
7. nov.
OSL16:35Oslo Gardermoen
21t 55m
2 stopp
FAO14:30Faro
12. nov.
FAO06:10Faro
9t 30m
1 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Faro

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Faro, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Flere flyselskaper
15. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
25t 00m
1 stopp
FAO18:05Faro
Ryanair
14. nov.
TRF06:25Oslo Torp Sandefjord
35t 05m
2 stopp
FAO17:30Faro
Flere flyselskaper
15. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
25t 00m
1 stopp
FAO18:05Faro

Hvilke flyselskaper flyr til Faro?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Faro
  • Hvilke flyselskaper flyr til Faro?

    Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Faro med. KLM, Ryanair og SAS er også populære valg ved reiser til Faro from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Faro jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Faro

Under finner du alle flyplassene i Faro sammen med avstanden til sentrum

Fly til Faro fra Norge lander på Faro lufthavn, som ligger ca. seks kilometer vest for sentrum av Faro. Du kan ta deg mellom flyplassen og sentrum med både buss, shuttlebuss, taxi og leiebil. For eksempel kan du ta buss nummer 14 og 16 som går jevnlig inn til Faro sentrum ca. hver halvtime fra morgen til tidlig kveld. Turen tar ca. 20 minutter og prisen ligger under € 2 for en enkeltbillett. Dersom du vil komme deg raskere frem er taxi et godt alternativ. Taxi finner du på holdeplass utenfor flyplassen, eller du kan få hjelp i en av skrankene inne på lufthavnen. En tur til sentrum fra flyplassen kommer på ca. € 10–15 og tar ca. 10–15 minutter. Beregn litt høyere pris for kjøring i helgen eller kveld og natt. I sommerhalvåret er det også mulig å ta shuttlebuss. Leiebil kan leies fra et av flere selskaper på flyplassen – denne kan du bestille på forhånd hos momondo.


Populære flybilletter til Faro

Finn dine flybilletter til Faro med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Faro
Raskeste flytid4t 10m
Billigst pris643 kr
Flyvninger fra Stavanger til Faro
Raskeste flytid8t 05m
Billigst pris1 110 kr
Flyvninger fra Bergen til Faro
Raskeste flytid22t 10m
Billigst pris1 119 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Faro
Raskeste flytid16t 30m
Billigst pris3 114 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Faro

Faro har et forholdsvis lite sentrum, så det er enkelt å gå til fots for å oppleve bykjernen. Da kan du virkelig kjenne på det behagelige klimaet og atmosfæren i den sjarmerende havnebyen med alle restaurantene og strandlivet. Buss er et alternativ dersom du vil spare bena. Buss nummer 14 og 16 stopper flere ulike steder i byen. Disse bussene kjører også til og fra flyplassen. Billett kjøper du om bord i bussen hos sjåføren.

Du kan fint leie bil fra et av utleieselskapene, men vær oppmerksom på at det kan være utfordrende å finne parkeringsplass ved siden av restauranter, shoppingsentre og attraksjoner. Her betaler du også for å stå parkert, men det finnes en stor gratis parkeringsplass ved havnen hvor turbåtene legger til. Taxi er et annet alternativ. En tur på ca. 10–15 minutter koster ca. € 10–15.


Visumkrav for Faro

Når du flyr til Faro må du huske gyldig pass, ettersom dette er det eneste gyldige dokumentet for identifikasjon for norske statsborgere. Man er pålagt å kunne vise frem gyldig legitimasjon i Portugal, og flyselskapene kan kreve at man viser frem pass ved avreise fra Portugal. Det holder at passet er gyldig under oppholdet, og dette gjelder også nødpass. Ettersom Norge og Portugal er medlemmer i Schengen-avtalen behøver ikke norske statsborgere å søke om visum før innreise. Dette gjelder for opphold som varer inntil tre måneder. Dersom du skal være i Portugal lenger må du registrere deg hos portugisiske myndigheter. Husk å holde deg oppdatert på regler angående visum og pass på de offisielle nettsidene til den portugisiske ambassaden.


Start planleggingen av reisen til Faro


De beste tingene å se og gjøre i Faro

Hva bør jeg oppleve i Faro?

Når du har fått tak i billige flybilletter til Faro bør du oppleve katedralen Sé i hjertet av gamlebyen. Ta også turen innom det arkeologiske museet Museu Arqueologico, og sjøfartsmuseet Museo Maritimo.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna vil sette pris på Borgen i Faro og byens spennende senter for levende forskning. Her kan dere se på bakterier via mikroskop, og planeter gjennom teleskop.

Hvor bør jeg shoppe?

Når du har funnet billige flybilletter til Faro kan du bruke litt ekstra tid på shoppingsenteret Forum Algarve. Besøk små butikker og gallerier i området rundt Rua de Santa Antonio og torget Praça Ferreira de Almeida.

Hvilke områder burde jeg besøke?

I Faro bør du få med deg gamlebyen Cidade Velha, havneområdet og nybyen. Besøk også bystranden Praia de Faro og naturområdet Ria Formosa.


Finn fly til andre byer i Portugal

Faro har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?