Finn billige fly til Faro

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Faro (FAO)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Faro

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Faro fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Faro

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Faro

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Faro (FAO)

Vanligvis er flyvninger til Faro fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Faro, som i gjennomsnitt koster 2 275 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL FARO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar31 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Faro koster i gjennomsnitt kun 1 568 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL FARO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril43 % dyrereDet koster ca. 3 255 kr for flyvninger til Faro fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL FARO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli456 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Faro fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Faro?

Faro ligger langt sør i Portugal, noe som gir et varmt klima. Sommermånedene er spesielt populære blant solglade turister, men vær oppmerksom på at temperaturen kan stige høyt midt på sommeren. Da kan det være ypperlig å ta en forfriskende dukkert i Atlanterhavet, som kan kjennes kjølig. Det behagelige klimaet gjør at du kan reise til Faro året rundt. Mange flyr til Faro rundt juletider, og noen velger å bli på langtidsferie til februar. Kan du reise utenom høysesongene om sommeren og i juleferien, for eksempel i november, kan det være enklere å finne billige flybilletter til Faro. Hvis du vil bestille fly og hotell sammen, kan du ta en titt på våre pakkereiser. Juli, august og store deler av september er nærmest fri for regn, men dersom du flyr til Faro i perioden november til mars kan du regne med litt nedbør.

Hvilken måned er det billigst å fly til Faro?

Den billigste måneden å fly til Faro fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 585 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Faro i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av November også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 686 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Faro?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Faro 58 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Faro med en gjennomsnittspris på 2 282 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Faro med en prislapp på kun 1 029 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Faro?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Faro på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 2 074 kr. Den dyreste dagen å fly til Faro på, er lørdag, med priser som ligger på ca. 2 641 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Faro?

Ifølge dataene våre er det på ettermiddagen som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Faro. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Faro på ettermiddagen for så lite som 2 060 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Faro, med priser som ligger på ca. 2 528 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Faro

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Faro som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
20. mai
11:00
Oslo Gardermoen
4t 10m
15:10
Faro
30. mai
07:15
Faro
5t 35m
1 stopp
12:50
Oslo Gardermoen
1 029 kr
Finn lignende
Lufthansa
9. mai
07:35
Oslo Gardermoen
7t 55m
1 stopp
15:30
Faro
12. mai
10:15
Faro
6t 25m
1 stopp
16:40
Oslo Gardermoen
1 442 kr
Finn lignende
Lufthansa
9. mai
07:35
Oslo Gardermoen
7t 55m
1 stopp
15:30
Faro
12. mai
05:00
Faro
8t 00m
2 stopp
13:00
Oslo Gardermoen
1 788 kr
Finn lignende
Norwegian
4. mai
05:20
Bergen Flesland
9t 25m
1 stopp
14:45
Faro
8. mai
07:30
Faro
7t 25m
1 stopp
14:55
Bergen Flesland
1 914 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. jul.
02:00
Oslo Gardermoen
4t 10m
06:10
Faro
6. aug.
16:50
Faro
13t 10m
1 stopp
06:00
Oslo Gardermoen
1 830 kr
Finn lignende
Lufthansa
9. mai
03:45
Oslo Gardermoen
6t 15m
1 stopp
10:00
Faro
12. mai
05:00
Faro
13t 25m
2 stopp
18:25
Oslo Gardermoen
1 804 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Faro?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Faro

Ryanair, Monarch Airlines og KLM er noen av flyselskapene som tar deg hele eller deler av turen og som kan tilby billige flybilletter til Faro. Vær oppmerksom på at det kan oppgis litt ulikt fra flyselskapene om flysetereservasjon og innsjekket bagasje er inkludert i prisen eller ikke. Det kan være smart å sammenligne disse prisene på nettet før man booker reise. Norwegian har direktefly til Faro fra Oslo på bare fire timer. KLM tilbyr billige flybilletter til Faro fra Bergen. Reisetiden er på seks timer inkludert ett stopp. Det er også mulig å fly til Faro fra Trondheim på 6 timer og 45 minutter inkludert én mellomlanding.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Faro, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Faro fra Norge lander på Faro lufthavn, som ligger ca. seks kilometer vest for sentrum av Faro. Du kan ta deg mellom flyplassen og sentrum med både buss, shuttlebuss, taxi og leiebil. For eksempel kan du ta buss nummer 14 og 16 som går jevnlig inn til Faro sentrum ca. hver halvtime fra morgen til tidlig kveld. Turen tar ca. 20 minutter og prisen ligger under € 2 for en enkeltbillett. Dersom du vil komme deg raskere frem er taxi et godt alternativ. Taxi finner du på holdeplass utenfor flyplassen, eller du kan få hjelp i en av skrankene inne på lufthavnen. En tur til sentrum fra flyplassen kommer på ca. € 10–15 og tar ca. 10–15 minutter. Beregn litt høyere pris for kjøring i helgen eller kveld og natt. I sommerhalvåret er det også mulig å ta shuttlebuss. Leiebil kan leies fra et av flere selskaper på flyplassen – denne kan du bestille på forhånd hos momondo.


Populære flybilletter til Faro

Finn dine flybilletter til Faro med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Faro
Raskeste flytid
15t 30m
Billigste pris
1 206 kr
Flyvninger fra Bergen til Faro
Raskeste flytid
9t 05m
Billigste pris
2 901 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Faro
Raskeste flytid
16t 30m
Billigste pris
3 500 kr
Flyvninger fra Stavanger til Faro
Raskeste flytid
9t 15m
Billigste pris
4 520 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Faro?

Faro har et forholdsvis lite sentrum, så det er enkelt å gå til fots for å oppleve bykjernen. Da kan du virkelig kjenne på det behagelige klimaet og atmosfæren i den sjarmerende havnebyen med alle restaurantene og strandlivet. Buss er et alternativ dersom du vil spare bena. Buss nummer 14 og 16 stopper flere ulike steder i byen. Disse bussene kjører også til og fra flyplassen. Billett kjøper du om bord i bussen hos sjåføren.

Du kan fint leie bil fra et av utleieselskapene, men vær oppmerksom på at det kan være utfordrende å finne parkeringsplass ved siden av restauranter, shoppingsentre og attraksjoner. Her betaler du også for å stå parkert, men det finnes en stor gratis parkeringsplass ved havnen hvor turbåtene legger til. Taxi er et annet alternativ. En tur på ca. 10–15 minutter koster ca. € 10–15.


Kan man reise til Faro uten pass eller visum?

Når du flyr til Faro må du huske gyldig pass, ettersom dette er det eneste gyldige dokumentet for identifikasjon for norske statsborgere. Man er pålagt å kunne vise frem gyldig legitimasjon i Portugal, og flyselskapene kan kreve at man viser frem pass ved avreise fra Portugal. Det holder at passet er gyldig under oppholdet, og dette gjelder også nødpass. Ettersom Norge og Portugal er medlemmer i Schengen-avtalen behøver ikke norske statsborgere å søke om visum før innreise. Dette gjelder for opphold som varer inntil tre måneder. Dersom du skal være i Portugal lenger må du registrere deg hos portugisiske myndigheter. Husk å holde deg oppdatert på regler angående visum og pass på de offisielle nettsidene til den portugisiske ambassaden.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Faro?

Når du har fått tak i billige flybilletter til Faro bør du oppleve katedralen Sé i hjertet av gamlebyen. Ta også turen innom det arkeologiske museet Museu Arqueologico, og sjøfartsmuseet Museo Maritimo.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna vil sette pris på Borgen i Faro og byens spennende senter for levende forskning. Her kan dere se på bakterier via mikroskop, og planeter gjennom teleskop.

Hvor bør jeg shoppe?

Når du har funnet billige flybilletter til Faro kan du bruke litt ekstra tid på shoppingsenteret Forum Algarve. Besøk små butikker og gallerier i området rundt Rua de Santa Antonio og torget Praça Ferreira de Almeida.

Hvilke områder burde jeg besøke?

I Faro bør du få med deg gamlebyen Cidade Velha, havneområdet og nybyen. Besøk også bystranden Praia de Faro og naturområdet Ria Formosa.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse