Leiebiler i Forente Arabiske Emirater

Leter du etter billige leiebiltilbud i Forente Arabiske Emirater? Søk her!

Dubai, Forente Arabiske Emirater
6. okt. — 13. okt.
Samme leveringssted
Dubai, Forente Arabiske Emirater
fr. 6.10.
12:00
fr. 13.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Forente Arabiske Emirater

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Forente Arabiske Emirater

Hvilket leiebilselskap er billigst i Forente Arabiske Emirater?

De billigste leiebilene i Forente Arabiske Emirater finner man som regel hos Thrifty. Hvis du gjennomfører bestillingen din med Thrifty, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 163 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Forente Arabiske Emirater på 305 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Forente Arabiske Emirater?

For øyeblikket er det Forente Arabiske Emirater som er det mest populære leiebilselskapet i keddy by Europcar. 1 bruker har gitt keddy by Europcar en gjennomsnittsscore på 10,0 av 10, basert på kundestøtten deres og leiebiler av høy kvalitet. I forrige måned valgte 30 % av brukerne å leie bil hos keddy by Europcar for oppholdet sitt i Forente Arabiske Emirater.

Hvilket leiebilselskap i Forente Arabiske Emirater har flest utleiesteder?

IfHvis du planlegger å reise til Forente Arabiske Emirater, og ønsker å leie bil, bør du ha i bakhodet at keddy by Europcar er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder. Det er stor sannsynlighet for at du finner et av deres 66 landsdekkende utleiesteder enten på ankomstflyplassen, eller i sentrum av byen. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i Forente Arabiske Emirater du skal reise til, bør du vurdere Dubai, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har keddy by Europcar 19 utleiesteder rundt omkring i området.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Forente Arabiske Emirater?

De som reiser til Forente Arabiske Emirater foretrekker som regel å leie en Økonomi. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 56 % av brukerne våre leid en Økonomi for reisen sin til Forente Arabiske Emirater, med en gjennomsnittspris på 382 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Forente Arabiske Emirater

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Forente Arabiske Emirater nedenfor
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

153 kr/dag

10 okt.–10 des.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

185 kr/dag

16 okt.–30 okt.
Volkswagen Golf
Skoda Octavia
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

194 kr/dag

16 okt.–30 okt.
Skoda Octavia
Opel Insignia
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer

218 kr/dag

16 okt.–30 okt.
Opel Insignia
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

229 kr/dag

1 des.–17 des.
Opel Corsa
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

239 kr/dag

16 okt.–30 okt.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

246 kr/dag

1 des.–17 des.
Toyota Corolla
Volkswagen Jetta
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

259 kr/dag

1 des.–17 des.
Volkswagen Jetta
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

260 kr/dag

16 okt.–30 okt.
Vauxhall Mokka

Tilbud på Forente Arabiske Emirater bilutleie

Finn leiebil i Forente Arabiske Emirater som passer for deg

Liten

209 kr - 565 kr

Alle biltyper

615 kr - 4 836 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Forente Arabiske Emirater er 379 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Forente Arabiske Emirater er i september. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 209 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 78 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Forente Arabiske Emirater Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Forente Arabiske Emirater er 515 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Forente Arabiske Emirater er i juni. Prisen er 34 % lavere enn resten av året med bare 340 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 70 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Forente Arabiske Emirater Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Forente Arabiske Emirater er 1 285 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Forente Arabiske Emirater er i november. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 804 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Forente Arabiske Emirater Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Forente Arabiske Emirater er 778 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Forente Arabiske Emirater er i mai. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 496 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 54 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Forente Arabiske Emirater SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Forente Arabiske Emirater er 368 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Forente Arabiske Emirater er i oktober. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med bare 428 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 79 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Forente Arabiske Emirater er 2 597 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Forente Arabiske Emirater er i august. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 1 307 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 36 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Forente Arabiske Emirater er 10 373 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Forente Arabiske Emirater er i august. Prisen er 82 % lavere enn resten av året med bare 1 881 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 84 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

153 kr/dag

10 okt.–10 des.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

185 kr/dag

16 okt.–30 okt.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

229 kr/dag

1 des.–17 des.
Opel Corsa

Leiebilselskaper i Forente Arabiske Emirater

Alle større selskaper som leier ut biler i Forente Arabiske Emirater

keddy by Europcar

66 utleiesteder

Thrifty

43 utleiesteder

Europcar

35 utleiesteder

DRIVUS

34 utleiesteder

Sunnycars

33 utleiesteder

Dollar

25 utleiesteder

Fast Rent A Car

23 utleiesteder

Cargets rent a car

21 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Forente Arabiske Emirater

Attraksjoner i nærheten:

Souk Madinat Jumeirah22,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Souk Madinat Jumeirah94,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Souk Madinat Jumeirah39,3 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Forente Arabiske Emirater

Nedenfor er de mest populære hotellene i Forente Arabiske Emirater

Leiebiler i Forente Arabiske Emirater

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Forente Arabiske Emirater, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Forente Arabiske Emirater?

Uansett om du leier eller eier en bil i Forente Arabiske Emirater, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Hvor gode er veiene i Forente Arabiske Emirater?

I 2019 ble Forente Arabiske Emirater rangert som nr. 1 av totalt 137 land når det kommer til veikvalitet. Forente Arabiske Emirater fikk en score på 6,6 for veikvaliteten, og scoringssystemer er basert på en skala fra 1 til 7, der 7 er best.

Hva er promillegrensen i Forente Arabiske Emirater?

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,00‰ i Forente Arabiske Emirater - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,00‰ er ulovlig i Forente Arabiske Emirater og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Husk at det er strengere straffer for de som drikker og kjører i alkoholpåvirket tilstand som er under aldersgrensen. I Forente Arabiske Emirater må du være minst 21 år gammel for å drikke.

Hva er prisen på bensin i Forente Arabiske Emirater?

I forrige uke lå bensinprisen på i gjennomsnitt 9,66 kr per liter i Forente Arabiske Emirater. Dette kan endre seg avhengig av hvilken by du besøker, tid på året og den økonomiske situasjonen i landet. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Forente Arabiske Emirater, kan det være greit å huske på at Kuwait har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,65 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 33,16 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Forente Arabiske Emirater fra biler sist?

Priser for biler fra Forente Arabiske Emirater ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Forente Arabiske Emirater fra biler?

Fra og med september 2023, er det 566 tilbydere å velge mellom fra Forente Arabiske Emirater biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Forente Arabiske Emirater?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Forente Arabiske Emirater. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Forente Arabiske Emirater?

For å leie en bil i Forente Arabiske Emirater må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære regioner i Forente Arabiske Emirater

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Forente Arabiske Emirater som du ikke må gå glipp av

Leiebiler i populære byer i Forente Arabiske Emirater

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Forente Arabiske Emirater

Leiebiler på populære flyplasser i Forente Arabiske Emirater

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Forente Arabiske Emirater

Utforsk flere leiebiler i Midtøsten

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Midtøsten

Start planleggingen av reisen til Forente Arabiske Emirater


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Forente Arabiske Emirater?

Å bestille en leiebil i Forente Arabiske Emirater via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Forente Arabiske Emirater?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Forente Arabiske Emirater. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Forente Arabiske Emirater med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Forente Arabiske Emirater.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Forente Arabiske Emirater på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Forente Arabiske Emirater.

Finner jeg utleiebiler i Forente Arabiske Emirater som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Forente Arabiske Emirater med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Forente Arabiske Emirater med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Forente Arabiske Emirater med ubegrenset kjørelengde på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Forente Arabiske Emirater på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.