Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Forente Arabiske Emirater

Leter du etter billige leiebiltilbud i Forente Arabiske Emirater? Søk her!

Sjåførens alder: 26–65
on. 29.5.
on. 5.6.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Forente Arabiske Emirater

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Forente Arabiske Emirater nedenfor
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

152 kr/dag

19 jul.–9 aug.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

160 kr/dag

21 jun.–28 jun.
Suzuki Vitara
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

168 kr/dag

19 jul.–9 aug.
Volkswagen Golf
Toyota C-HR
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

173 kr/dag

19 jul.–9 aug.
Toyota C-HR
BMW 2 Series Active Tourer
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer

178 kr/dag

21 jun.–28 jun.
BMW 2 Series Active Tourer
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

196 kr/dag

18 jun.–4 jul.
Toyota Yaris
Toyota C-HR
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

198 kr/dag

19 jul.–9 aug.
Toyota C-HR
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

205 kr/dag

21 jun.–28 jun.
Suzuki Vitara
Citroen C4 Picasso
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

226 kr/dag

18 jun.–4 jul.
Citroen C4 Picasso

Leiebiler innsikt og trender i Forente Arabiske Emirater

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Forente Arabiske Emirater

Hvilket leiebilselskap er billigst i Forente Arabiske Emirater?

De billigste leiebilene i Forente Arabiske Emirater finner man som regel hos GREEN MOTION . Hvis du gjennomfører bestillingen din med GREEN MOTION , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 167 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Forente Arabiske Emirater på 346 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Forente Arabiske Emirater?

For øyeblikket er det Forente Arabiske Emirater som er det mest populære leiebilselskapet i Autostrad Rent A Car. 3 brukere har gitt Autostrad Rent A Car en gjennomsnittsscore på 5,3 av 10, basert på kundestøtten deres og leiebiler av høy kvalitet. I forrige måned valgte 32 % av brukerne å leie bil hos Autostrad Rent A Car for oppholdet sitt i Forente Arabiske Emirater.

Hvilket leiebilselskap i Forente Arabiske Emirater har flest utleiesteder?

IfHvis du planlegger å reise til Forente Arabiske Emirater, og ønsker å leie bil, bør du ha i bakhodet at keddy by Europcar er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder. Det er stor sannsynlighet for at du finner et av deres 71 landsdekkende utleiesteder enten på ankomstflyplassen, eller i sentrum av byen. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i Forente Arabiske Emirater du skal reise til, bør du vurdere Dubai, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har keddy by Europcar 20 utleiesteder rundt omkring i området.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Forente Arabiske Emirater?

De som reiser til Forente Arabiske Emirater foretrekker som regel å leie en Økonomi. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 38 % av brukerne våre leid en Økonomi for reisen sin til Forente Arabiske Emirater, med en gjennomsnittspris på 197 kr per dag.

Tilbud på Forente Arabiske Emirater bilutleie

Finn leiebil i Forente Arabiske Emirater som passer for deg

Liten biler

196 kr - 316 kr

Alle biltyper

368 kr - 1 825 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Forente Arabiske Emirater er 238 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Forente Arabiske Emirater er i april. Prisen er 18 % lavere enn resten av året med bare 196 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 69 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Forente Arabiske Emirater liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Forente Arabiske Emirater er 419 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Forente Arabiske Emirater er i juli. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 268 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 45 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Forente Arabiske Emirater mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Forente Arabiske Emirater er 892 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Forente Arabiske Emirater er i november. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 466 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 16 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Forente Arabiske Emirater stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Forente Arabiske Emirater er 855 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Forente Arabiske Emirater er i november. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 432 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 13 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Forente Arabiske Emirater SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Forente Arabiske Emirater er 1 719 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Forente Arabiske Emirater er i mai. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 970 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 57 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Forente Arabiske Emirater er 4 699 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Forente Arabiske Emirater er i mars. Prisen er 96 % lavere enn resten av året med bare 229 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 85 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Forente Arabiske Emirater kabriolet utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

152 kr/dag

19 jul.–9 aug.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

160 kr/dag

21 jun.–28 jun.
Suzuki Vitara
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

168 kr/dag

19 jul.–9 aug.
Volkswagen Golf

Leiebilselskaper i Forente Arabiske Emirater

Alle større selskaper som leier ut biler i Forente Arabiske Emirater

keddy by Europcar

71 utleiesteder

Thrifty

51 utleiesteder

Europcar

39 utleiesteder

DRIVUS

35 utleiesteder

Sunnycars

35 utleiesteder

Golden Key Car Rental

32 utleiesteder

Dollar

28 utleiesteder

Cargets rent a car

24 utleiesteder

Leiebiler i Forente Arabiske Emirater

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Forente Arabiske Emirater, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Forente Arabiske Emirater?

Uansett om du leier eller eier en bil i Forente Arabiske Emirater, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Hvor gode er veiene i Forente Arabiske Emirater?

I 2019 ble Forente Arabiske Emirater rangert som nr. 1 av totalt 137 land når det kommer til veikvalitet. Forente Arabiske Emirater fikk en score på 6,6 for veikvaliteten, og scoringssystemer er basert på en skala fra 1 til 7, der 7 er best.

Hva er promillegrensen i Forente Arabiske Emirater?

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,00‰ i Forente Arabiske Emirater - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,00‰ er ulovlig i Forente Arabiske Emirater og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Husk at det er strengere straffer for de som drikker og kjører i alkoholpåvirket tilstand som er under aldersgrensen. I Forente Arabiske Emirater må du være minst 21 år gammel for å drikke.

Hva er prisen på bensin i Forente Arabiske Emirater?

I forrige uke lå bensinprisen på i gjennomsnitt 9,41 kr per liter i Forente Arabiske Emirater. Dette kan endre seg avhengig av hvilken by du besøker, tid på året og den økonomiske situasjonen i landet. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Forente Arabiske Emirater, kan det være greit å huske på at Egypt har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,10 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 34,30 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Forente Arabiske Emirater fra biler sist?

Priser for biler fra Forente Arabiske Emirater ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Forente Arabiske Emirater fra biler?

Fra og med mai 2024, er det 707 tilbydere å velge mellom fra Forente Arabiske Emirater biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Forente Arabiske Emirater?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Forente Arabiske Emirater. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Forente Arabiske Emirater?

For å leie en bil i Forente Arabiske Emirater må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Forente Arabiske Emirater?

Å bestille en leiebil i Forente Arabiske Emirater via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Forente Arabiske Emirater?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Forente Arabiske Emirater. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Forente Arabiske Emirater med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Forente Arabiske Emirater.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Forente Arabiske Emirater på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Forente Arabiske Emirater.

Finner jeg utleiebiler i Forente Arabiske Emirater som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Forente Arabiske Emirater med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Forente Arabiske Emirater med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Forente Arabiske Emirater med ubegrenset kjørelengde på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Forente Arabiske Emirater på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
on. 29.5.
12:00
on. 5.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Forente Arabiske Emirater

Finn leiebiler i disse populære byene i Forente Arabiske Emirater