Leiebiler i Forente Arabiske Emirater

Leter du etter billige leiebiltilbud i Forente Arabiske Emirater? Søk her!

Dubai, Forente Arabiske Emirater
19. aug. — 26. aug.
Samme leveringssted
Dubai, Forente Arabiske Emirater
fr. 19.8.
12:00
fr. 26.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Forente Arabiske Emirater

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Forente Arabiske Emirater nedenfor
Audi A5 Sportback
eller som ligner på Premium
Opptil 5 passasjerer

42 kr/dag

10 sep.–13 sep.
Audi A5 Sportback
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

35 kr/dag

10 sep.–13 sep.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

20 kr/dag

10 sep.–13 sep.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

25 kr/dag

10 sep.–13 sep.
Volvo V40
Mercedes-Benz GLA
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

51 kr/dag

10 sep.–13 sep.
Mercedes-Benz GLA
Ford Explorer
eller som ligner på Leverandørens valg – SUV
Opptil 5 passasjerer

90 kr/dag

10 sep.–13 sep.
Ford Explorer

Tilbud på Forente Arabiske Emirater bilutleie

Finn leiebil i Forente Arabiske Emirater som passer for deg

Liten Leiebiler

205 kr - 443 kr

Alle biltyper

445 kr - 2 558 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Forente Arabiske Emirater er 262 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Forente Arabiske Emirater er i september. Prisen er 23 % lavere enn resten av året med bare 205 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 73 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Forente Arabiske Emirater Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Forente Arabiske Emirater er 503 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Forente Arabiske Emirater er i august. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 324 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 48 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Forente Arabiske Emirater Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Forente Arabiske Emirater er 850 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Forente Arabiske Emirater er i november. Prisen er 18 % lavere enn resten av året med bare 704 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Forente Arabiske Emirater Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Forente Arabiske Emirater er 588 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Forente Arabiske Emirater er i januar. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 342 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 39 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Forente Arabiske Emirater SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Forente Arabiske Emirater er 308 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Forente Arabiske Emirater er i oktober. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 379 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 69 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Forente Arabiske Emirater er 1 185 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Forente Arabiske Emirater er i september. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 598 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 19 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Forente Arabiske Emirater kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

20 kr/dag

10 sep.–13 sep.
Toyota Corolla

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Forente Arabiske Emirater

Attraksjoner i nærheten:

Dubai Gold Souk6,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Dubai Gold Souk113,8 km

Attraksjoner i nærheten:

Dubai Gold Souk22,4 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Forente Arabiske Emirater

Nedenfor er de mest populære hotellene i Forente Arabiske Emirater

Leiebiler i Forente Arabiske Emirater

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Forente Arabiske Emirater, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Forente Arabiske Emirater finner man som regel hos INTERRENT . Hvis du gjennomfører bestillingen din med INTERRENT , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 225 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Forente Arabiske Emirater på 530 kr/dag.

For øyeblikket er det Forente Arabiske Emirater som er det mest populære leiebilselskapet i Europcar. 7 brukere har gitt Europcar en gjennomsnittsscore på 8,2 av 10, basert på kundestøtten deres og leiebiler av høy kvalitet. I forrige måned valgte 42 % av brukerne å leie bil hos Europcar for oppholdet sitt i Forente Arabiske Emirater.

IfHvis du planlegger å reise til Forente Arabiske Emirater, og ønsker å leie bil, bør du ha i bakhodet at Sunnycars er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder. Det er stor sannsynlighet for at du finner et av deres 68 landsdekkende utleiesteder enten på ankomstflyplassen, eller i sentrum av byen. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i Forente Arabiske Emirater du skal reise til, bør du vurdere Dubai, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har Sunnycars 28 utleiesteder rundt omkring i området.

Uansett om du leier eller eier en bil i Forente Arabiske Emirater, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

I 2019 ble Forente Arabiske Emirater rangert som nr. 1 av totalt 137 land når det kommer til veikvalitet. Forente Arabiske Emirater fikk en score på 6,6 for veikvaliteten, og scoringssystemer er basert på en skala fra 1 til 7, der 7 er best.

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,00‰ i Forente Arabiske Emirater - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,00‰ er ulovlig i Forente Arabiske Emirater og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Husk at det er strengere straffer for de som drikker og kjører i alkoholpåvirket tilstand som er under aldersgrensen. I Forente Arabiske Emirater må du være minst 21 år gammel for å drikke.

De som reiser til Forente Arabiske Emirater foretrekker som regel å leie en SUV. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 17 % av brukerne våre leid en SUV for reisen sin til Forente Arabiske Emirater, med en gjennomsnittspris på 264 kr per dag.

I forrige uke lå bensinprisen på i gjennomsnitt 10,18 kr per liter i Forente Arabiske Emirater. Dette kan endre seg avhengig av hvilken by du besøker, tid på året og den økonomiske situasjonen i landet. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Forente Arabiske Emirater, kan det være greit å huske på at Algerie har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,05 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 28,35 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.


Leiebiler i populære regioner i Forente Arabiske Emirater

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Forente Arabiske Emirater som du ikke må gå glipp av

Leiebiler i populære byer i Forente Arabiske Emirater

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Forente Arabiske Emirater

Leiebiler på populære flyplasser i Forente Arabiske Emirater

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Forente Arabiske Emirater

Utforsk flere leiebiler i Midtøsten

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Midtøsten

Start planleggingen av reisen til Forente Arabiske Emirater


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Forente Arabiske Emirater via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Forente Arabiske Emirater. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Forente Arabiske Emirater.

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Forente Arabiske Emirater.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Forente Arabiske Emirater med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Forente Arabiske Emirater med ubegrenset kjørelengde på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.